Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
dienutagraviduta spune:
pisi se muta de la mama de acasa (piata 1 mai), mai aproape de subsemnata, adica la 3 minute de mine (daca prinzi stopul pe rosu), adica in crangasi.
Buluci spune:
Bai, nu va mai ginditi sa se faca copii vostri doctori, caci daca Rominia va intra in EU, nu cred ca se vor mai da spagi la doctori!
Frate-miu a fost internat in Belgia, si a incercat sa dea spaga unei doctoritza, la care tipa la apostrofat(ca e jignire la adresa ei) si mai sa-l dea afara din spital!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
dienutagraviduta spune:
mai cristina, greu o sa se dezvete romanul de dat/luat spaga ... eu zic ca pana n-o sa-i plateasca ca pe aia din belgia ... viitorul din spaga al piticilor astia viitori doctori e sigur !
Noki_Lara spune:
Dienutza- chiar ma intrebam ce mai faci. Mi-a povestit mama in seara aia si mi-a zis si ca i-a facut tai-tai.Cu fotomodeala, sa vedem...ca-s parti bune si parti rele ale meseriei.
Ce mai face Lucusorul? Am citit la Parintii...si te-am inteles de ce nu mai ai timp sa intri? um e, mai bine? Doarme cat decat? Offf...asta mie mi se pare cea mai naspa faza pe care o poate face plodul, in afara de aia de a fi bolnav.
Cu Pisi, ce misto, o sa fiti acolo in . Si io te-am vazut cu 2 zile ianinte de a te intalni tu cu mama mea si sarah, eai cu da si luca, la un semafor in crangasi, pe la 9 seara. Pareati ok si veseli. Iar tu aveai niste blugi stramti si am vazut ca ai slabit mult.
Madutza- pai poate s-o scada la o picatura. Io stiu bebelaci care iau doar una.
Am gatat cu bucatareala, asa ca sunt in zona.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
dienutagraviduta spune:
noki - nu prea mai intru fiindca am activitate foarte multa; ma joc cu luca toata ziua, habar n-aveam ca imi place asa de mult sa ma joc; banuiam eu de cand ma uitam la cartoon mereu ... dar am avut belele si cu calculatorul.
luca acum doarme perfect. adica de la 9.30 la 7; conditia ? pai sa dormim noi in sufragerie. a, si sa nu facem sex; ca simte, banditul; cum incepi sa te simti bine, hop, se trezeste, pana ajung la el, doarme la loc, dar e suficient ca sa ni se taie ...
anda77 spune:
buluci, pai n-o sa se mai dea spaga la doctori fiindca o sa aiba salarii mari !!!
noki, e sony dsc....nu stiu tipul, dar are 7 virgula ceva pixeli, adica foarte mult. eu am avut toata viata niste aparate demodate si depasite ca primeam de la tata ce nu mai folosea el cand isi lua altul (bine ca primeam si-asa, nu ma plang:), iar cand am nascut am primit 2 aparate "bengoase", unul de la nasa (canon) si unul de la tata lu'poetul (sony). pe primul l-am dat si pentru ca avea rezolutia mai mica decat al doilea si ca sa nu-i jignesc ego-ul omului:)) si mie imi plac pozele facute cu asta. daca vrei sa-ti iei, ma uit clar ce tip e.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Dienutza- maaare bandit Luca, asa este. Cu dormitul in camera separate, si io votez pentru. Noi am facut mutarea la 5 luni si a fost foooarte inspirata. Inainte nu ma puteam odihni ca lumea, ca ma trezeam la orice miscare a lui Saraly, ca fosnea fasul de la pat, iar io dorm iepureste... Da' ce bine ca s-a reparat beleaua.
Ripley- am noapte am visat cu voi: erai tu cu Anutzacheul la noi acasa si io eram tare amarata - si invidioasa, recunosc- ca mergea singurica fii-ta, adica netinuta de maini. Imi patrula singura prin casa, ca o fetitza de un an si ceva, pe cand noi tot la stadiul de tinut de manutze eram. Cool vis, nu?
Camelia- ce scuumpa e mezina gastii...scumpa de ea, ce mare a crescut!Am vazut ca i-ai bagat piciorusele in apa, dar nu ati bagat-o cu totul, nu?
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Anda, da, please, uita-te, ca chiar ma intereseaza. Al meu e Konica Minolta, are si el mult, 5.0 Mega Pixeli, dar io nu fac pozele pe calitatea Best. poate de aia? Tu ai setat pe Best? sau normal? ca io le fac pe normal. Si daca ai pe Best, cat de mari it ies, ca mie-mi iese o poza de vreo 600-700-800 de kb, ceea ce e mult.
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
dienutagraviduta spune:
referitor la adormitul la san - si luca adormea la san, acum adoarme dupa ce papa biberonul, asta n-a fost o problema; mai greu s-a dezvatat de leganat, dar acum il iau pe pieptul meu, pe burtica, si il mangai pe spate si ma mlegan eu usor de tot si adoarme (asta in timpul zilei); de vreo 2 zile vad ca adoarme si singur, ceea ce e super.
anda77 spune:
noki, da le fac pe best, ies f. mari, dar f. bune:) ma uit acasa si-ti zic maine.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"