Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 19
Delidana spune:
Cami, distractie placuta la nunta si "Casa de piatra" fratelui tau! 
Carmen, multumesc pentru incurajare.
A fost bine, si de data asta n-a mai avut dureri desi a repetat procedura.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Carmen si eu pe-aici la
dupa ce-am
si
rufele.
Delidana te salut si-ti urez un weekend placut. 
Cami distractie placuta la nunta si "CASA DE PIATRA" si copii frumosi fratelui tau. 
Dragelor weekend placut tuturor!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png
mephala30 spune:
Delia, ma bucur mult ca n-ati mai avut de suferit tura asta.
Zuzilici, ce harnicutza esti! Azi ai avut timp de bicicleta? Isabella ce mai face?
Cami, distractie frumoasa la nunta si 'casa de piatra' fratelui tau!
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
khristin spune:
Cami, distractie placuta la nunta
si sa faci poze...
Delidana, incerc si eu sa fac sport acum cat mai pot, ca nu stiu cat oi mai face cand oi veni franta acasa dupa serviciu, oricum e de bine, cantarul meu a inceput sa se incline spre 69
... a propos, eu imi pun polysporin cand am orice fel de bubite, da rezultate maxime la mine
Voiam sa te intreb cum e cu motivatia noastra, de cand se pune in aplicare? Facem un panou al fruntasilor si codasilor pe anul asta? ![]()
Mephala, vindecare cat mai rapida lui Iustin si tu sa nasti cat mai repede 
Weekend placut s-aveti cu toate.
Cristina
noi si poze mai noi
nastad spune:
Buna dragelor!
Am avut o saptamana grea: revenire dupa petrecerea de la botez, primul vaccin si lipsa calculator.
Suntem bine, Doruletz a plans putzin dupa vaccin,a luat 1,400 kg intr-o luna si a crescut 5 cm.
In rest HAOS TOTAL, mananc si dorm cand si daca apuc.
Pentru raport :55kg.
toata gasca!
Spor la slabit!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
poate vreti sa vedeti ce a facut Oana la botez:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=81b9re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/my_photos
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Delidana spune:
Khristin, multumesc pentru sugestie. Pina la urma cica e un herpes si o sa treaca el. Am pus antibiotic pe el, a facut coaja si am rupt-o
asa ca acum nu mai pun nimic si o sa treaca de la sine. Mereu mi se intimpla cite o timpenie din asta in perioada "aceea" a lunii. Se pare ca atunci imunitatea e la pamint. 
Propun ca noua regula sa intre in vigoare de la 15 septembrie cind vine lumea din concedii si poate sa-si mai dea cu parerea si eventual sa gasim impreuna idei noi de motivare. Tot pina atunci astept un semn si de la fetele care au
, altfel vor fi scoase de pe lista. E timpul sa ne apucam serios de treaba. ![]()
Cit despre panou, nu stiu ce sa zic, poate vrei sa elaborezi un pic ideea. Avem deja un panou la fruntaselor, inaintea listei.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Nastad, pupici lui Doruletz! A crescut bine.
Delia, e buna ideea lui Khristin. Vorbea despre un clasament al fruntaselor si altul al codaselor.
Ca un bilant al anului ce se va termina in cateva luni...
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Carmen, clasamentul fruntaselor este Podiumul, acolo se vede clar cine si cit a slabit de la inceputul anului. Ce sens mai are sa facem inca unul? Eventual putem sa-l redenumim. Cit despre clasamentul codaselor, cum sa fie, ce anume sa contina, mai exact? Fetele care n-au slabit deloc, sau cele care au pus mai mult decit au slabit, sau cele care au stationat o perioada mai indelungata? Eu aici am cerut detalii pentru ca nu mi-e clar......
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nastad, pupici lui Doruletz! A crescut bine.
Delia, e buna ideea lui Khristin. Vorbea despre un clasament al fruntaselor si altul al codaselor.
Ca un bilant al anului ce se va termina in cateva luni...
Carmen(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru