Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue] Leeloo lasa ca slabim noi pana la urma. Si eu am pus la greu in ultima vreme dar vad ca de vreo 2-3 sapt. ma mentin. Poate ca pana la urma se hotareste acul cantarului in directia buna. Sa ne spui si noua ce-a zis nutritionistul...cat si ce iti da voie sa papi.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png

Mi-am facut deja programare la nutritionist pentru saptamina viitoare, marti. Va tin la curent cu ce imi spune! Oricum, am o prietena care a fost la ea, s-a tinut de programul recomandat si a avut rezultate foarte bune, tocmai asta m-a incurajat si pe mine sa apelez la ea.
Carmen, ii tin pumnii lui Iustin sa sufere cit mai putin...
Tzuni, inteleg ca ai plecat din noaptea trecuta - drum bun si vacanta placuta!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna ziua dragele mele, apar si eu pe net insfarsit de la noua adresa. Mi-a gfost tare dor de voi. O luna nu am tinut dieta, dar am 74,6kg. De azi o sa tin ceva mai drastic pt ca miercuri plecam la mare in Spania si vreau sa fiu mumoasa pe cat posibil.

Va pup cu drag, Anca

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana cum de nu ne-ai dat binete azi? Prea busy???
Carmen carcel = lipsa de calciu. Pune mana si papa numai laptic nu si Milka cu laptic. Il pe Iustin si sper ca si tu sa treci la fel de repede de la o stare la alta cand nasti. Cat despre kg. acumulate daca ai sa patesti precum Doina nici n-am sa am cu cine sa ma mobilizez, ca tu ai sa si fi miss.
Tzuni disptractie placuta in Malta. Nu cred c-ai sa ai tu sanse sa te ingrasi pe-acolo. Poate doar sa gasesti un tatic pentru vitorii tai copii.
Cami ti-ai mai revenit??? Ti-ai pus in ordine gospodaria??? Mai ai timp si de noi?
Leeloo multumesc mult de raspuns si sper sa impartasesti cu noi programul pe care ti-l da nutritionista. Abia astept sa-ti vad meniul zilnic. Te rog de pe acum sa ne "plictisesti" cu detaliile daca ai timp ca eu abia astept.
Mik o zi buna iti doresc si ramai la kg care-ti priesc. Nu te mai gandi la imaginarele shunculite.
An_k bine-ai revenit. Cum a fost mutarea? Cu sau fara peripetii? Concediu placut in Spania!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An-K, bine-ai revenit! Te vom astepta cu pozele din concediu.

Zuzilici, cu cc Calciu stau ok, nu am lipsa, si cu Mg la fel...pentru carcei in sarcina se recomanda MagneB6. (bun si pt. depresiile post-natale)
Sa nu ma invidiezi....sunt convinsa ca nu voi scapa deloc usor de kg. acumulate. Am patit-o la prima sarcina...multe diete, multe frustrari (ca voiam sa slabesc peste noapte)
Si vad ca nu m-am invatat minte, mananc de toate, precum purcica.

Vom reusi noi sa scapam de kg, greuuuu va fi....dar si rezultatul va fi pe masura (eu deja ma visez la 50 de kile!!! )

Leeloo, astept cu mult interes parerea nutritionistului.
Sunt sigura ca vei avea rezultate frumoase daca-l vei asculta.

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sigrid, bine ai revenit! Pregatesc porcii pentru saptamina viitoare.
Khristin, vad ca te tii de sport. Tine-o tot asa, ma motivezi si pe mine.
An_k si Tzuni, distractie placuta va doresc!
Carmen, sotul meu se simte bine acum insa miine se duce iar la control si vom afla daca s-au terminat necazurile pe partea asta sau urmeaza runda a 2-a.
Zuzilici, salutare!
Azi dimineata m-am trezit cu o ditamai "gogoasa" pe buza de sus, o basica umflata cu un lichid ca apa. Nu stiu ce naiba sa-i fac sa treaca mai repede. Am pus niste antibiotic crema pe ea dar parca a "dospit" si mai tare. Stie cineva vreun remediu?
Am fost si la sala, 1 ora jumate. Ma simt greoaie si umflata, zilele astea trebuie sa vina "rusii" in vizita.
Va pup.

Edit: http://www.stephenking.com/, pentru tine, Carmen, in caz ca n-o stiai deja.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delia, n-o stiam, caci, spre rusinea mea, stau tare prost la capitolul engleza.

Tinem pumnii sotului maine! De-a Domnul sa fie bine!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:

Delidana cum de nu ne-ai dat binete azi? Prea busy???
Carmen carcel = lipsa de calciu. Pune mana si papa numai laptic nu si Milka cu laptic. Il pe Iustin si sper ca si tu sa treci la fel de repede de la o stare la alta cand nasti. Cat despre kg. acumulate daca ai sa patesti precum Doina nici n-am sa am cu cine sa ma mobilizez, ca tu ai sa si fi miss.
Tzuni disptractie placuta in Malta. Nu cred c-ai sa ai tu sanse sa te ingrasi pe-acolo. Poate doar sa gasesti un tatic pentru vitorii tai copii.
Cami ti-ai mai revenit??? Ti-ai pus in ordine gospodaria??? Mai ai timp si de noi?
Leeloo multumesc mult de raspuns si sper sa impartasesti cu noi programul pe care ti-l da nutritionista. Abia astept sa-ti vad meniul zilnic. Te rog de pe acum sa ne "plictisesti" cu detaliile daca ai timp ca eu abia astept.
Mik o zi buna iti doresc si ramai la kg care-ti priesc. Nu te mai gandi la imaginarele shunculite.
An_k bine-ai revenit. Cum a fost mutarea? Cu sau fara peripetii? Concediu placut in Spania!
O zi buna tuturor!

Zuzilici, . Da' daca mi-as face poze stind pe scaun in costum de baie s-ar vedea toate shuncile.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:

Din pacate am o perioada super aglomerata, azi am mancat prima oara la aproape ora 20,00 ... pur si simplu nu am avut timp, asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata ... sambata are fratele meu nunta si sper ca de saptamana viitoare sa incerc sa-mi revin la normal.
Fetelor, nu ma dati la disparuti, va voi raspunde cu intarziere saptamana viitoare.
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Neatza!
Am sorbit cateva guri de cafelutza citind pe ici, pe colo.
Nu mai e nimeni sa-mi tina companie?

Album Iustin

Mergi la inceput

uf, nu e nimeni...

Sa aveti un week. placut!

Album Iustin

Mergi la inceput