Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
bibi spune:
Felicitari crestinei Ralucutza!!!
P.S. Frumoasa pereche mai ai Irinuca. De mii de ori BRAVO!!!
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
Muuh spune:
mada sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea. Refacere rapida.
Dragele mele, dupa mine toate gravidutzele active la subiectul nostru au nascut deja. Asa ca va propun ca noul capitol sa fie deschis la SCUTECE. Asa ca supun la vot aceasta propunere. Deasemenea odata ce vom deschide un nou capitol propun sa stergem de pe listuta: masuratorile si link-urile catre subiectele ce privesc sarcina. Totodata la deschiderea noului capitol lista de gravidutze va fi stearsa chiar daca unele dintre ele vor mai aparea sa ne dea vesti despre bebei lor. Asadar avem inca 7 pagini sa decidem daca ne mutam la SCUTECE sau nu. Va rog sa va dati cu parerea si sa faceti propuneri de modificari.
Miruna +
Alexei
Poze
miti2004 spune:
FELICITARI Map si Mada_mxm !!!
pt voi si
!!!
Si eu sunt de acord sa ne mutam la Scutece, doar sa mai asteptam cateva zile, poate chiar pana la sfarsitul lunii august, sa fim sigure ca s-au intors toate mamicile din spital.
Chiar ma uitam pe lista de gravidute si am vazut ca unele burtici care erau inainte active nu au mai scris de mult : Huacin, She_wolf. Ce o mai fi cu ele ?
,
miti, mamica de 
ariadnabr spune:
MAMANATI Felicitari pentru printesa!! Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata 
Madalina si Sonia
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Ne-am intors si noi de la Sinaia acum si am intrat putin sa va citesc, sa vad cine a mai livrat. Felicitari tuturor noilor mamici, sa va traiasca puiutzii !
Mamanati , ma bucur tare mult pt tine si ma rog ca Dzeu sa va ofere numai bucurii cu bebelina, sa fie sanatoasa si voi pe langa ea! 
Mada, sa va traiasca bijuteria, am vazut ca Flo este un tatic tare mandru! 
Muuh, sunt de acord sa ne mutam la scutece 
Larisa, Crisa si Sabana, unde sunteti scumpele mele?
MI-A FOST TARE DOR DE VOIIII!!!!!!!!
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
cornelia_laura spune:
mada si mamanati, FELICITARI SI SA VA BUCURATI DE PUII VOSTRI!!

muuh, si sunt de acord sa ne mutam la SCUTECE la capitolul urmator.
Cristina_ioana, bine ati revenit. Ce face Luca? Cum sta cu colicii? Noi suntem terminati de oboseala, mai nou doarme numai in brate.Deja nici un sirop nu mai are efect asa ca nu-i mai dau nimic.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
oona spune:
Fetelor,
nu am mai scris de mult si vad ca si de pe listuta de gravide am disparut...a ramas numai numele bebelinei,Maria Alexandra(si dr.Puiu Deliana) care oricum nu prea se grabeste sa vina..deci inca nu am nascut,sper ca nu o sa fiu ultima din voi pe luna august!dar sigur mai sunt mamici care asteapta cu mare nerabdare ca si mine sa se intample evenimentul..
eu am contractii neregulate si la intervale destul de rare..nici urma de eliminarea dopului deci pot sa mai astept..maine ma duc la control sa vedem in ce stadiu suntem..
cert e ca acum mai simt mai usoara,respir mult mai usor,cred ca a coborat sarcina bine si nu mai apasa pe diafragma si plamani.in schimb ma doare spatele foarte tare..si nu dorm bine deloc noaptea si din cauza caldurii si a dusului des la baie..sunt in standby..asteptam demult sa vina ca am avut sarcina coborata si dureri de burtica si am tinut si tratament cu no-spa,scobutil si gynipral si acum ma mir ca am mai putine dureri de cand nu mai iau pastile..
am trait tot timpul cu gandul ca va fi leuta dar iata ca suntem in ultima zi a zodiei si nu da semne ca s-ar grabi..va fi feciorica,deci..
v-am tot citit si admiram felul in care s-au legat prietenii intre mamici..sunteti fantastice!am facut si eu galerie la un momentdat pentru o mamica si mi se pare minunat!...oare pentru mine va face cineva galerie?..sper..am sa scriu mai des sa nu ma uitati cu totul,si-asa nu sunt activa de mult timp..va pupic si sunteti niste curajoase!felicitari proaspetelor mamici si daca va hotarati sa ne vedem la un nou capitol scuteceatunci ne vedem acolo.va pup
Muuh spune:
oona nu stiu de ce am retinut ca ai nascut si tu. Nu e nici o problema nu ne vom muta la Scutece pana nu avem un semn si din partea ta. Oricum mai avem cam 6 pagini pana la un nou capitol. Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara.
Cristina_ioana bine ati revenit dragutza. Pup tare pe Lucuta.
Miruna +
Alexei
Poze
mishi spune:
buna fetelor!
si eu sunt prola vot.
noi suntem fericiti in ceea ce priveste colicii. cel putin noaptea, mihnea doarme de rupe. ziua mai maraie dar nu asa cum aud la voi. am avut si noi "concerte" cam 2-3 zile dar am descoperit ca ceaiul de musetel neindulcit face minuni. ii dau in continuare sab simplex si ceai de musetel in timpul zilei, intre mese.
cu siguranta voi fi si eu mai activa la scutece, ca de mult urmaresc subiectul
mihnea avea saptamna trecuta (5 sapt) 55cm si 4200g si am plecat de la 49cm si 2850g. suntem tare maricei.
pup
Poze cu Mihnea http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikilicsandru/album?.dir=73c3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Superfericita mamica a lui
Mihnea George
bulinuta27 spune:
buna seara la mamicute , puiuti si burticute!!!
am venit si noi de la munte unde a fost superrrr...pana si bebe se apucase de mancat...a mancat bine, a dormit si mai bine iar acum de cand ne-am intors iar nu mananca mai nimic 

si tot nu ia in greutate...are abia 4750 la 5 saptamani...de asta seara incercam sa-i schimbam laptele sa vedem daca asta e problema...
Monica, mamanati, mada felicitari
pupici multi de tot de la noi si multa sanatate si mult laptic 

Cristina-Ioana am fost vineri in Sinaia si vroiam sa te sun dar din pacate programul a fost altul si nu am reusit...acum daca esti aici poate reusim sa ne vedem in parc la noi (IOR)..pup fata si pe Lucuta
Muuh si eu zic sa ne mutam la scutece daca toata lumea a nascut...pupici la Alexei frumusel
Mishi super evolutie la puisorul Mihnea..pupici ptr el 
Anasia ce face iubirea mica?
pup fetele si puiutii si o noapte buna
bulinuta si bulinel (19 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2