Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna!

Va multumesc mult pt. urari!
Si voua sa va dea Dumnezeu numai bine!!!

Am avut trei zile libere din care doua am stat numai eu cu Rares si tare bine ne-a prins. Nici nu mai stiam cum este...
Si ne-am inteles tare bine.

Tania, inteleg ca ai facut mutarea aceea! Felicitari si la mai mare! Vei vedea ca sigur a fost o decizie fffffffffff buna. Succes maxim!
Multumim pt. laude.

Ramona, iti tinem pumnii ca sa fie totul ok si bb sa se nasca la timpul potrivit. Sanatate multa Maysei!!!

Mav, voi ce mai faceti? Parca nu ai mai scris de multisor... Cred ca Sebi este un scump, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Special delivery for you fete frumoase , zambetul de vineri seara :

Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C.

Rusii au folosit un creion.....

NO COMMENT !

Un sfarsit de saptamana minunat va doresc tuturor !

Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Bun gasit tuturor!
Am intrat repede sa va salutam si sa va uram o toamna insorita!

Am mai avut o saptamana de vacanta frumoasa (in perioada Francofoniei)la Valcea, la bunici, unde ne place tare mult.
Alex e din ce in ce mai curios si jucaus, am inceput sa ne intelegem parca mai bine, poate si pt ca vorbeste si mai bine.
Acum 2 nopti a facut o indigestie, cu varsaturi etc. (a mancat mult seara), dar acum este f bine (am rezolvat-o cu Metoclopramid 5-6 picaturi, ceai de menta rece baut cu lingurita, regim alimentar, eventual Smecta - scriu asta ca, daca nu stiti, sa aveti in casa picaturile astea; eu nu am stiut si, va dati seama ca in miezul noptii eram disperata).
Acum e la fel de intors cu cheia, ca de obicei.

Va pupam pe toti si mai intru dupa ce citesc tot ce ati scris.

Mergi la inceput

Am gasit ceva frumos pe net... asa, ceva simplu si care ne da de gandit – cel putin mie mi-a dat :

Cine esti TU ?

Am citit zilele trecute un fragment care ii apartine lui Anthony de Mello, si de atunci ma tot gandesc la el.

“O femeie aflata in coma era pe punctul de a muri. Dintr-o data, ea se simti ridicata la cer si s-a trezit in fata Scaunului Judecatii de Apoi.

-Cine esti? a intrebat-o o Voce.
-Sunt sotia primarului, a raspuns ea.
-Nu te-am intrebat a cui sotie esti, ci cine esti tu.
-Sunt mama a patru copii.
-Nu te-am intrebat a cui mama esti, ci cine esti tu.
-Sunt invatatoare.
-Nu te-am intrebat ce profesie ai, ci cine esti tu.

Si dialogul a continuat in acelasi fel. Orice ar fi raspuns femeia, cuvintele ei nu pareau sa raspunda la intrebarea: „Cine esti tu?”

-Sunt crestina.
-Nu te-am intrebat care este religia ta, ci cine esti tu.
-Sunt cea care a fost la biserica in fiecare zi si le-a dat de pomana celor sarmani.
-Nu te-am intrebat ce ai facut, ci cine esti tu.

In mod evident, ea nu a trecut de examen, caci a fost trimisa inapoi pe pamant. Cand s-a trezit din coma, femeia s-a decis sa afle cine este. Si astfel intreaga ei viata s-a schimbat.

Datoria voastra este sa fiti. Nu sa fiti cineva, nici sa nu fiti nimic - caci asa se nasc lacomiile si ambitiile; nu sa fiti cutare si cutare - caci asa deveniti conditionati; ci pur si simplu sa fiti.”

As vrea sa stiu sa raspund... insa toate raspunsurile pe care le-am gasit pana acum par la fel de departe de adevar ca si cele ale femeii din cartea lui Anthony de Mello.

Si tu, cel/cea care citesti aceste randuri... cine esti TU ?

O zi superba va doresc tuturor.... celor ce mai intrati aici, dar si celor ce au uitat de noi privind in ochii ingerasilor / poznasi de acasa......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

BUNA!!!

Sper ca nu ne-ati uitat de tot...
Nu am timp sa intru pe aici dar cu gandul sunt alturi,cum s-ar putea altfel cand ingerasul de langa mine imi aduce aminte mereu de "prietenii" ei .Noi am lipsit la aniversarea de 2 anisori daca ati facut-o,dar la 3 nu ratam!!!

Am intrat sa va mai dau o veste :IRIS va avea un fratior/surioara pe la anul in mai-iunie.

Va pup pe toti si mai ales pe copilasi si vad asa printre randuri ca v-ati inmultit si voi
As mai avea o rugaminte,la DAREL,poate,as vrea sa fim si noi pe listutza,nu stiu de ce ne-ati uitat la inceput.
Iris s-a nascut pe 29 ianuarie 2004; 3,700 si 54 cm,normal(dar nota 10!)

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Piticasigogosica- felicitari pentru sarcina !

Aramona ce faci?

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bonjour

imi pare mie ca toata lumea e la cules de struguri. in cazul asta se motiveaza absentele.

daca nu cumva unii or fi prin maternitate (Ramona???)

noi avem o saptamina cu bona cea noua, pare ok, nu-s total multumita, dar asta e, alta n-am gasit. macar sa aiba grija ca lumea de Matei.
gradi am aminat-o pt. la primavara, din diverse motive (n-am gasit, nu ne-a placut, n-are cu cine sta Matei daca se imbolnaveste)

Matei mai nou are pasiunea carticelelor, ne pune sa-i citim la nesfirsit, si citim, citim si iar citim, dupa care spune: mami, de cinci ori si gata ... va inchipuiti

va pupam, mai dati prin zona sa mai discutam si noi

Mergi la inceput

piticasigogosica – s-a notat !
Iti dorim ca sarcina sa mearga bine, fara probleme, iar ingerasul sa se nasca usor, tot cu nota 10......

buli – struguri ziceai ? Unde, cand, muuuulti, maaari si dulci ?

Duminica placuta tuturor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Mergi la inceput

In loc de noapte buna, va recomand un link frumos..... nu uitati sa aveti boxele deschise:
www.youtube.com/watch?v=djCGhS555_I&mode=related&search=" target="_blank">Noapte buna !

Noapte buna Maria Daria , gandacelule !
Si voua tuturor, noapte buna......

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Mergi la inceput

Cugetarea de luni:

„Cel care, toata ziua
E activ ca o albina,
E puternic ca un taur,
Munceste precum un cal,
Si care seara se-ntoarce rupt de oboseala precum un caine,
Ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou.”
(Chang Ying Yue)

O saptamana minunata va doresc tuturor...... iar daca aveti timp, poate ne mai spuneti si noua ce fac poznasii vostri...... nu am auzit de mult de Babee, de Arturici, de Amipreda, de Saphir.... si nu numai......

Oare sunteti toate la petrecerea cu struguri ?

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Mergi la inceput