Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)
Raspunsuri - Pagina 12
DARAEL spune:
Multumesc tuturor
pentru gandurile voastre bune. Eu nu am dat ieri de baut nimik, dar asta nu ma impiedica sa va ofer o bucatica de tort
si un pahar de bere
.....
Enjoy
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
ad_risnov spune:
Anca si Andra
! Multumesc pt. urari si gandurile bune
!
DARAEL si tie
!!! Poate la anul ne unim fortele si sarbatorim impreuna
!
La multi ani si Roxanei
!!! Sigur a fost si ziua ei!
Ieri Rares mi-a facut cea mai mare bucurie pt. ca m-a asteptat acasa cu un buchet de flori si mi-a cantat:
"E ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima!
Si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea!"
M-a topit de tot
.
Bineinteles ca tanti Cila, bona noastra draga, a fost cea care a pus totul la cale
.
Pupici tuturor!
layla spune:
Ce de sarbatoriti!!!!!! Scuze de intarziere!
Adriana, Adrian, Roxana 
Darel am citit si eu subiectul de la ZZ, nu pune la suflet, hai mai bine sa ciocnim 
Ramona? Ai nascut?
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Mickyyy spune:
Cu ceva intarziere,
La multi ani Darel

La multi ani Roxana

Si daca nu ma insel, si ziua Adrianei a fost de curand, sau urmeaza sa vina, asa ca
La multi ani ad_risnov
!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
aramona spune:

Adriana si Darael 

!!!
Multa sanatate si tot ce va doriti voi!!!
Inca nu am nascut!
Multumesc penrtu gandurile frumoase si pentru incurajari!
Maysa e bine, eu sunt multa, sunt sprintzara ca un elefant...Daca n-as avea dureri mereu jos, ar fi OK, cu toate kilele care le duc dupa mine...Nu mai am rabdare...Ies zilnic pana la piata...pana in Billa, imi fac de lucru, numai sa se intample odata...si nimica...
Se pare ca asta e karma mea...pe Maysa am nascut-o la 40 saptamani si 3 zile, si atunmci mi s-au rupt membranele...acum speram sa fie mai rpd, mai ales ca e colul deschis si Allen mult coborat..
Mi-am pus pentru congelator, incerc sa fac cat mai multe prin casa...sper sa vina cat de curand!!!
Va pupic pe toate si va tin la curent!
Ramona (sapt. 38, pentru a doua oara mamica!!!)
P.S. As fi vrut sa multumesc personal persoanelor care mi s-au adresat...insa stau greu in fata PC-ului...Va pup pe toate si pe toti!!!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Crisnemes spune:
Cu intarziere urez si eu "La Multi Ani !" Drael,Adriana si Roxana

- sa aveti parte numai de bucurii si toate dorintele voastre sa devina realitate.
Adriana ce frumos, cred ca a fost o surpriza mare!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Cu intarziere urez si eu "La Multi Ani !" Drael,Adriana si Roxana

- sa aveti parte numai de bucurii si toate dorintele voastre sa devina realitate.
Adriana ce frumos, cred ca a fost o surpriza mare!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Roxana_G spune:
Adriana
Darael 
Multumesc si eu de urari tuturor si va pupicesc tare.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
dadi_t spune:

La multi ani, Adriana,Roxana, Adrian!
Sa fiti sanatosi si la punga grosi!fericire, noroc si spor in toate!
Chiar mi-am adus aminte, Adriana si am uitat sa le spun si fetelor... pentru ca este intr-adevar remarcabil: Rares vorbeste f bine si spune atat de frumos poezii...ca am ramas ,,marcati si impresionati,,
si eu si Costin....sa-ti traiasca minunea, Adriana si in fiecare zi a vietii sa-ti aduca numai surprize placute!
Anca, multzam fain...ce mai faceti???? activitate la greu....dupa cat imi dau seama...intru cate putin... dar gandurile sunt inca in devalmasire...in 2-3 saptamani sper sa-mi revin..si sa-mi intru in ritm...
Andra, Cristina...bine ati revenit......
fetelor am o rugaminte......contabila poate avea si functie de casier???In conditiile in care nu face ea statele de plata.
pupici si sa auzim numai de bine!
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
Roxana, Adriana si Adrian, LA MULTI ANI FERICITI SI CU SANATATE!!!!!!
Ramona, nastere usoara, laptic bun si bb mancacios!!!!
Vic &
Sebi (04.02.2004)