Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Si eu sunt cu CM redus.Nici dupa macca (desi teoretic ar fi crescut endometrul) nu am vazut nik.Bine ca sunt surate mai "strong", altfel ar fi dat faliment firmele de tampoane.
De ce miscoreaza CM ? E si vasoconstrictor?

Stiti ca PSM se poate datora si unei usoare cresteri a prolactinei, crestere care nu iese la analize?
Asta, ca sa stim ca nu stim nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Si inca o chestiune (poate kamayani stimuleaza si tinerea de minte? )
Fetele cu CM redus:ati avut asa dintotdeauna, sau s-a micsorat pe parcurs?
Eu am luat AC 2 ani si cand m-am lasat am ramas la 2 - 2.5 zile de la 5-6 zile. Nu ca-mi pare rau, dar mi s-a micsorat si durata Cm de la 29-30 zile la 25-26 zile si parca endometrul este mai anemic decat inainte.Puteti sa dati niste date, adica :durata CM/durata hemoragiei/variatia in timp ?

"Inainte" nu ma preocupau masuratorile, bineinteles sunt amintiri fragmentate de la diverse eco pentru altele - anexite, inf urinara, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by goldi

Si inca o chestiune (poate kamayani stimuleaza si tinerea de minte? )
Fetele cu CM redus:ati avut asa dintotdeauna, sau s-a micsorat pe parcurs?
Eu am luat AC 2 ani si cand m-am lasat am ramas la 2 - 2.5 zile de la 5-6 zile. Nu ca-mi pare rau, dar mi s-a micsorat si durata Cm de la 29-30 zile la 25-26 zile si parca endometrul este mai anemic decat inainte.Puteti sa dati niste date, adica :durata CM/durata hemoragiei/variatia in timp ?

"Inainte" nu ma preocupau masuratorile, bineinteles sunt amintiri fragmentate de la diverse eco pentru altele - anexite, inf urinara, etc.

Goldi, eu am avut endo mic mereu dar CM era abundent: dura 7 zile si dureri nasoale! Mi s-a micsorat cu trat. Liviei cantitativ dar ca si durata e mai lung chiar: am cam 5 zile de pete mici apoi 3 CM normal!!!!

pupiceiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am inceput un tratament dupa ce m-am gandit la 10000 de variante.HAi sa va zic si vou sa-mi ziceti ce parere aveti:pastile de napraznic4 pe zi("plafarista" a zis ca sunt mai bune decat ceaiul ca ajung in organism in forma pura nefiarta),tinctura de muguri de zmeura si tinctura de muguri de coacaze negre cate 75(3ml) de 3 ori pe zi.Acum voi ce parere aveti?Vreau de luna viitoare in loc de narpaznic sa pun BU si tot asa schimb BU cu napraznicul pana ce am razultate!!!!!
V-am pupacit pe toate si astept parerile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna fetelor.
Am si eu o nelamurire.
Din prima zi a c.m. am inceput sa iau tinctura de B.U. de trei ori pe zi si tot de atunci am inceput sa am dureri de cap, stari de ameteala.
E normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

geany_bc, ti-a scazut tensiunea si din cauza asta ai problemele astea.Incearca sa bei ceai de maghiran sau sirop sau vin de coacaze si o sa vezi ca nu mai ai probleme.Ideea e ca nu trebuie sa renunti la BU.
Succes!

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Multumesc Ali de raspuns.
Pana azi am cam evitat consumul de cafea, dar azi dimineata nu am mai rezistat si am baut cafea.
Poate fi periculoasa combinatia dintre cafea si B.U.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si eu beau o cafea pe zi, dimineata.Nu e periculoasa combinatia cafea cu BU, doar ca nu e indicat consumul de f. multa cofeina daca vrei sa ramai insarcinata.Se zice ca scade fertilitatea si noi tocmai de asta nu avem nevoie, nu-i asa?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Buna ziua fetelor!Imi doresc sa incep si eu un tratament naturist pt.problemele mele si in asteptarea unui raspuns de la Livia m-am gandit ca voi ma puteti ajuta.incerc de multi ani sa raman insarcinata insa fara succes.Diagnosticul este sterilitate secundara iar acum de 3 luni ma confrunt cu lipsa totala a CM{pana atunci fiind regulat}.Doctorul meu mi-a dat sa fac tratament cu utrogestan 2/zi timp de 6 zile,dar desi l-am terminat de 3zile CM tot nu a venit.Va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie ce tratament asi putea sa fac pt.aceste 2 probleme?

Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

O intrebare nevinovata: se pot indulci ceaiurile???(miere de albine,zahar sau indulcitori) Ori eu sint mai mofturoasa.. dar mi se par al naibii de amare(mai ales cel de galbenele,cu toate ca nici cel de coada soricelului nu e prea dulce).

Mergi la inceput