Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by nucutza

Fetelor, vreau sa va intreb daca e careva care a monitorizat efectele mug. zmeura. Adica daca a facut careva echo vag si s-au vazut schimbari de ovulatie. Ca eu iau de 2 sapt. tinctura de mug. zmeura+ un amestec din miere, laptisor, ulei de catina si tinctura de propolis si vreau sa va zic ca am simtit perfect ovulatia (glera abundenta, intepaturi in ovare, mai ales in OD). Problema e ca nu am fost la echo, nici TB nu am putut sa mi-o iau. Ma gāndesc sa nu mi se fi parut. In orice caz, am prestat (degeaba, ca gigeii sunt nashpa, dar macar...); eu merg inainte si vad cum se prezinta CM luna asta si apoi luna viit ma monitorizez si am sa vad daca au avut efect leacurile.

e cam greu de facut monitorizarea cand faci tratament naturist ptr ca in general efectele apar mai tarziu de 3 luni!!!! sunt f fericite cazurile in care apar efecte din prima luna!!! eu zic sa faci tratament 3 luni dupa care sa monitorizezi!!!!!!!!!!

eu am masurat progesteronul dupa 2 luni de extract de muguri de zmeur si crescuse de la 2 la 10 in faza luteala, ceea ce nu avusesem niciodata inainte!!!!!!!!!

pupiceiii

Mergi la inceput

pentru Moni ( si nu numai):

Referitor la intrebarea ta adresata Liviei, iti trimit acest articol care contine coordonatele biologului Mircea Ciuhrii:

http://www.formula-as.ro/reviste_57366medicamentele-naturiste.html

pupicei dulciiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Mariee,am vazut ca vrei sa iei kamaiany din Z1,respectiv de pe 21sept...Insa uite ce am gasit eu despre acest produs:

Kamaiany

Indicatii:
astenie psihica si fizica, sindrom premenstrual (iritabilitate, stari depresive), sindroame pre- si postmenopauza (bufeuri, transpiratii, anxietate), osteoporoza, anemia feripriva, infectii genitale, menstre neregulate, scaderea libidoului, senilitate prematura.

Administrare
- Adulti: 1-2 tablete de 3 ori/zi;
- Copii: peste 14 ani 1/2 tableta de 3 ori/zi.
Tratamentul recomandat este de minim 30 de zile. Benefice sunt curele de cate 2-3 luni. Nu se administreaza in timpul menstruatiei.

E de pe www.pcfarm.ro
Continut
50 de tablete (1 tb.=500 mg.)
E de pe www.pcfarm.ro
Eu am facut pauza,acum sunt in Z3 si voi lua din nou din Z5.Nu stiu cat e de bine,dar daca pe prospect scrie ca nu se ia in timpul menstruatiei...asa o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Mariee,ce te tzuc,eu pe tine acum ,acum.Desi inainte am intrat pe sub. unde raspunde Livia si am vazut ca nu mi-a raspuns am zis ca cine stie si uite ca intrasem la naturiste si ma gasit raspuns de la tine,de care iti multumesc foarte mult.E pentru sora mea care se informeaza prin mine si cred ca iar prinde bine sa stie si despre acest biolog renumit.O sa incerc aici in SUA,sa vad daca gasesc acel med.
Kamaiany,eu aici nu l-am gasit,sa fie numai in Rom?
ti-ai schimbat planul de trat?
in rest esti o.k.?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc Mariee pentru pupicei.E bine sa fie cineva care sa-ti arate partea plina a paharului.
Cred ca toate suntem ca pasarea Phoenix:cand vine ciclul simtim cum murim de disperare dar apoi renastem si incepem din nou o luna plina de speranta.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mariee, sar“na. Cam asa aveam si eu de gānd. Iau 2-3 luni si vedem ce se intāmpla. Oricum, sunt f. vesela dimineata la serviciu, de la tincturi, bineinteles. Si ma intreaba lumea ca de unde atāta vitalitate!! Parca vad ca dupa ce termin trat. ramān cu obiceiul de de dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Mai intai de toate un mare pentru adimercedes pentru linkul catre tratamentul Liviei.
Acum desigur urmeaza o intrebare de : cum fac masaj vaginal?
Mai citesc, mai rumeg si probabil ca mai intreb si altele, sa nu mi-o luati in nume de rau.

Spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor! Cine are menstruatie putina sau ii vine rar sa nu ia Kamayani. La mine menstruatia este putina si mi s-a micsorat cantitatea dramatic dupa ce am luat Kamayani. Este recomandat pt dismenoree. La fel patesc si cu ceaiul de coada soricelului.

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chivutamonica

Mariee,ce te tzuc,eu pe tine acum ,acum.Desi inainte am intrat pe sub. unde raspunde Livia si am vazut ca nu mi-a raspuns am zis ca cine stie si uite ca intrasem la naturiste si ma gasit raspuns de la tine,de care iti multumesc foarte mult.E pentru sora mea care se informeaza prin mine si cred ca iar prinde bine sa stie si despre acest biolog renumit.O sa incerc aici in SUA,sa vad daca gasesc acel med.
Kamaiany,eu aici nu l-am gasit,sa fie numai in Rom?
ti-ai schimbat planul de trat?
in rest esti o.k.?
,MONI

chivuta

Moni, nu am schimbat planul de tratament, voi face Tratamentul Liviei complet incepand cu noul CM, deci p la sf lui septembrie! Kamayani nu am gasit in Fr si intra in tratamentul Liviei!!

Te pup dulceeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Mariee,am vazut ca vrei sa iei kamaiany din Z1,respectiv de pe 21sept...Insa uite ce am gasit eu despre acest produs:

Kamaiany

Indicatii:
astenie psihica si fizica, sindrom premenstrual (iritabilitate, stari depresive), sindroame pre- si postmenopauza (bufeuri, transpiratii, anxietate), osteoporoza, anemia feripriva, infectii genitale, menstre neregulate, scaderea libidoului, senilitate prematura.

Administrare
- Adulti: 1-2 tablete de 3 ori/zi;
- Copii: peste 14 ani 1/2 tableta de 3 ori/zi.
Tratamentul recomandat este de minim 30 de zile. Benefice sunt curele de cate 2-3 luni. Nu se administreaza in timpul menstruatiei.

E de pe www.pcfarm.ro
Continut
50 de tablete (1 tb.=500 mg.)
E de pe www.pcfarm.ro
Eu am facut pauza,acum sunt in Z3 si voi lua din nou din Z5.Nu stiu cat e de bine,dar daca pe prospect scrie ca nu se ia in timpul menstruatiei...asa o fi!

Multumesc tare mult ptr mesaj!!! voi lua din Z5, nu citisem prospectul inca!!!!

Mikisor si eu am cantitate mica de CM, dar tb sa iau altfel am sindrom premenstrual. In plus vreau sa fac 3 luni cand ma intorc trat Liviei cu toate produsele care le mentioneaza ea in tratament!!!!

Ali, ptr toate e greu de trecut acea perioada, intr-adevar!!!!!

pupiceiiiiiiiii

Mergi la inceput