Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Doxinu vit E e buna pentru endometru din cate stiu eu. Altceva nu stiu ce mai regleaza. Si eu am tensiunea mica dar BU nu mi-a scazut-o mai tare. Eu zic sa incerci.
Gabiu vit E se ia in zilele 5-19 cate doua pe zi nu in zilele 1-10
Adimercedes multumesc pentru urari. Aveti speranta ca si la voi se poate intampla minunea. Eu sincer nu credeam ca e adevarat si chiar am bb in burtica sau cel putin credeam ca o sa mai dureze o vreme pana o sa vina si la mine. Sper sa se inatample si la voi minunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

tzontzonel merci de pont, am sa iau si eu asa de luna viitoare, pana acum am luat pana-n z.10

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Eu din pacate am fost nevoita sa intrerup pentru cateva zile tratamentul naturist.Am facut o amigdalita si a trebuit sa iau antibiotice.Alcoolul de la tincturi si antibioticele se bateau cap in cap.Asta e, mai am 2 zile de tratament si o sa continui cu mugur de zmeur. BU o sa iau din nou de la inceput de ciclu.Maca am luat si peste antibiotice.
Asta e, sunt necajita dar ce pot face?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Eu am abandonat tratamentul naturist ,dupa 5 luni in care nu s-a intamplat nimic in sensul dorit de mine .E posibil sa-l reiau ,in alta combinatie ,luna viitoare ,da deocamdata ma mai gandesc.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor,care a-ti facut tratamentul prof.Andritoiu nu-mi spuneti si mie daca a avut vreun rezultat?
si daca e greu de urmat.?
eu vreau sa fac acum o laparoscopie dupa care as incerca acel tratament.

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare tuturor naturistelor si nu numai lor!!!
Iaca mai intrai si eu pe aici ca sa mai vad care e mersul...
Briantis am o intrebare cat ai tinut aceste 5 luni tratamentul ai fost linistita, nu ai fost stresata??? Ca eu una am discutat cu un medic homeopat si acesta mi-a spus ca degeaba fac eu tratament cu ceaiuri... daca sunt stresata, ca eu una asa faceam beam cana de ceai la serv apoi incepeam sa fac calcule sa verific sa ma cert cu muncitorii etc.... se ducea naibii tot efectul.......daca era vreun efect....
Tzontzonel multa sanatate si o sarcina cat mai usoara!!!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Carmen ,ce sa-ti zic ,stresaa cat se poate.Am avut pe cap reparatii in baie pe care nu le-am terminat nici acu din cauza de vecini nesimtiti care nu vor sa-si schimbe tevile sparte (O sa-i dau in judecata) ,sesiune ,scoala de soferi,operat copilul si multe altele .Din pacate ,perioade fara stres nu prea exista.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

laviniaN eu sunt putin dezamagita de trat. pentru ca n-am avut rezultate dupa prima luna, ba chiar valorile au fost dezastruoase, fapt pt. care am intrerupt pentru refacere psihica. Totusi ca sa nu treaca luna fara sa iau nimic mi-am comandat maca si o iau intr-o veselie.
Luna asta am fost pe tinctura de lemn dulce, de marar si maca. Om vedea.
Trat. pare greu de urmat initial, dar poi te obisnuiesti.
Daca vrei ti-l trimit pe PM
va pup fetelor si zile fertile

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

Fetelor, din ceea ce stiti voi, ce se intampla daca apare o sarcina in timpul tratamentului cu BU? Eu luna trecuta am luat tinctura doar pana la ovulatie si dupa aceea am intrerupt. Credeti ca daca apare o sarcina in timpul tratamentului nu e nici o problema? Poate ca nu e suficient sa-l iau doar pana la ovulatie, ci trebuie luat toata luna, cum zicea si Tzontzonen. Voi ce parere aveti?,Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Tzontzonel,te felicit si ma bucur pentru tine ca esti oficial insarcinata.Speram sa te urmam si noi cat de curand.Sa ai o sarcina usoara si sa nu faca "figuri" bebe.

Mergi la inceput