Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mai fetelor dar aici la topicul acesta nici vantul nu bate!Da unde v-ati ascuns toate?NAturistelor,hemeopatelor, unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by bubulina1

Am facut comanda acum o ora maxim la Maca pe pagina de la innovatics si m-au si sunat sa-mi confirme ca marti am coletul la posta!
Este foarte bun, eu in timpul tratamentului am ramas data trecuta, sper sa aibe efect si acum, mai ales ca vreau sa-mi refac endometrul. Am inceput sa beau si ceai de cretisoara, numai o cana pe zi.

Bubulina

Bubule, tin pumnii la fata frumoasa sa fie totul bine.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by criss_bbc

Doxinu draga, din ce am citit eu pe forum se beau 3 cani de ceai de napraznic si 2 de cretisoara pe zi. Ai grija sa le bei pe stomacul gol, cel de napraznic am citit ca se bea inghititura cu inghititura, nu tot deodata.De mancat poti manca dupa o jumatate de ora. Am mai citit si de o femeie care a ramas insarcinata band doar ceai de napraznic. Oricum, depinde de ce problema are fiecare. Ai putea lua si extract din mladite de zmeur, cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi, asta e bun si in timpul sarcinii.

doxinule, asa cum zicea si criss, poti bea linistita 4 cani de napraznic pe zi si 2 de cretisoara. Eu reuseam sa beau doar 2 cani de napraznic si 2 de cretisoara, dar cele de napraznic le faceam mai concentrate si atunci era ok cu 2.

Pana la urma la ce tratament te-ai hotarat? Sa ne tii la curent

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetelor,eu voiam sa va spun ce schimbari a adus tratamentul Liviei organismului meu!Sambata-2 sept fac axact o luna,iar rushii se apropie vertiginos!Dar...nu mai am acea tensiune in sani(pe mine ma tinea cam 2 saptamani inainte de venirea cm),nu mai am ameteli&dureri de cap,nu mai am stari de bufeuri si...nu mai simt nevoia de a bea cafea(la inceputul tratamentului am fast nauca rau!).Fetelor,vi s-a intamplat ca de la tinctura de marar si telina(eu am preferat varianta asta pulberilor!) sa aveti bufeuri???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Goldi, multumesc de urari !

Eu continui cu tratamentul, vad ca nu m-a mai durut capul. Poate n-avea legatura cu naturistele. Astept sa inceapa sa-si faca efectul telina-capsule .

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Fetelor, eu azi am primit de la medic rezultatele analizelor. Totul e perfect. Mi-au recoltat sange in ziua 5 a CM si uitati-va si voi ce rezultate am (nu le mai pun aici cele de hematologie si biochimie, ca totul e absolut perfect):

TSH = 1.38 mU/L
FSH = 5.1 U/L
LH = 4.0 U/L
Progesterone = 3.9 nmol/L
Prolactin = 11.7 ng/L
Oest-17 Beta = 127 pmol/L
Testosterone = 0.9 nmol/L

Si mai trebuie sa imi vina free-testosterone si insulina.

Cele care va pricepeti ce ziceti??? Mie mi se pare ca tratamentul chinezului functioneaza. Insa atunci nu inteleg de ce nu reusesc sa slabesc si sa scap de unele simptome . Maine ma duc la chinez si ii arat si lui analizele, sa vad ce zice si el. O sa vad ce ajustari mai fac...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Fetelor chiar nu stie nimeni de care BU sa iau?Am auzit ca sunt si picaturi si tinctura!!Io de care sa iau?Voi care ziceti ca e mai buna?Ca io iauuuuuuu!Am inteles de la voi ca scrie pe prospect cum se iau dar nu stiu de care .Dar daca voi ziceti ca este buna pentru ovare polichistice io fac cum ziceti voi fara nici o teama!!!!!
Poate stie cineva sa ma lamureasca si pe mine!!!!Va pupacesc!

Eu am luat tinctura de BU pt ca se asimileaza mai repede. Are un gust dar merita. In primele 3 luni trebuie luata in continuu pentru a se vedea rezultate. Am luat si eu o perioada numai in primele zile ale CM pentru ca nu stiam cand ovulam dar nu am vazut rezultate. Apoi am luat in continuuu plus vit E din ziua 5 pana in ziua 19 a CM iar rezultatul: . Tocmai l-a vazut pe bebe la eco .
succes cu taratamentele, o sa se vada si rezultatul, fiti sigure...
Tzontzonel 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mutlumesc fatelor pentru raspunsuri!M-am hoatratsa iau ceai de naprasnic +cretisoara +extrec din maladite de zmeur!Mai las deocamdata BU ca am tensiunea fff mica!Daca nu merge asa voi risca sa vad ce iese!Voi incerca deasemeni sa am multa rabdare!
Vroiam sa va intreb la ce este buna vitamina E?Ce rol are ea,ca io nu stiu dar am auzit ca multe fete o iau!V-am pupacit pe toate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tzontzonel

quote:
Originally posted by doxinu

Fetelor chiar nu stie nimeni de care BU sa iau?Am auzit ca sunt si picaturi si tinctura!!Io de care sa iau?Voi care ziceti ca e mai buna?Ca io iauuuuuuu!Am inteles de la voi ca scrie pe prospect cum se iau dar nu stiu de care .Dar daca voi ziceti ca este buna pentru ovare polichistice io fac cum ziceti voi fara nici o teama!!!!!
Poate stie cineva sa ma lamureasca si pe mine!!!!Va pupacesc!

Eu am luat tinctura de BU pt ca se asimileaza mai repede. Are un gust dar merita. In primele 3 luni trebuie luata in continuu pentru a se vedea rezultate. Am luat si eu o perioada numai in primele zile ale CM pentru ca nu stiam cand ovulam dar nu am vazut rezultate. Apoi am luat in continuuu plus vit E din ziua 5 pana in ziua 19 a CM iar rezultatul: . Tocmai l-a vazut pe bebe la eco .
succes cu taratamentele, o sa se vada si rezultatul, fiti sigure...
Tzontzonel 6+

Tzontzonel, multe felicitari si sanatate maxima!!! Uite acum te si trec la modelele noastre. Fie ca toate fetele de aici sa iti calce pe urme cat mai repede cu putinta. Multumim pentru incurajari si ca imparti cu noi bucuria asta mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

doxinu si eu iau vit. E, iar pe prospect scrie ca f. buna in caz de infertilitate, dar amanunte nu stiu exact. Dc vrei iti scriu din prospect cand ajung acasa. Nu scrie cum se ia, dar pe aici am vazut ca fetele iau doar 10 zile pe luna, asa ca iau si eu din z.1-10. Zile fertile va doresc

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput