Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am zis de truse pt. anestezie epidurala ca se mai gasesc si la farmacia 2Na. Insa nu stiu ce tip.
Eu mi-am cumparat de la farmacia din Municipal si am dat 700 sau 750.000 pe ea. Am inteles ca medicii de acolo le recomanda ca fiind cele mai bune truse de pe piata (au acul mai subtire..si alt avantaj nu-l mai stiu) si au rezerve cand vii cu o alta trusa din afara.
Asa ca ...habar n-am daca e aranjament intre spital si farmacia respectiva, dar eu de acolo mi-am luat-o ca sa stau linistita.
Precizare : fara anestezic (pe care-l primesc din spital)

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Oana..ai dat de sotul tau ?

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

quote:
Originally posted by alexxia

quote:
Originally posted by eloise

quote:
Originally posted by alessia80

Adica io am luat locu' 1?

ALESSIA80 34+

Ne ne neeee, nu te bucura, tu esti doar pe locul 2. Nu m-am exprimat eu clar, dar cred ca era evident... e greu s-o detroneze cineva pe Ralukutza, locul 1 e al ei!(Ralu nu te supara !)

Eloise 31 cu
EU
Virsta bebe

Eloise esti de coma

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ si Ruty 5 ani

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Adica eu am luat medalia de bronz?
Ma bucur intr-un fel ca nu sunt campioana la stres.
Eu daca nu ma stresez de ceva nu ma simt bine.
Sunt stresata ca tre sa invat un concert nenorocit pana la o data anume si poate si din cauza asta ma mai stresez si de alte lucruri. Ma omoara dedline-urile astea sau cum le-o zice...termene.

30+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Despre farmacia doina era vb, da, mi-aduc aminte cand ai zis Inni. Pai daca voi va luati de la Municipal, o sa incerc sa ajung pe-acolo chiar eu...Biroul meu este chiar pe Splai, cu ocazia asta se vor bucura si colegele sa ma vada.

Vroiam sa va intreb cand trebuie depus dosarul pt CIC? Adica ma intereseaza daca-l putem depune inainte de a termina postnatalul, ca sa nu ramanem in "gaura" pana se misca primariile...Stiti ceva?
Eu incep prenatalul pe 4sep si cele 126zile se termina pe 7jan. Dar as vrea sa depun dosarul cu mult inainte, din decembrie eventual.

Sandra 32+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Neata Burtici!!!

Am lipsit de vineri si am de recuperat foarte mult din urma. Vreau sa spun si eu LA MULTI ANI!!!!! burticilor care ieri si-au sarbatorit ziua numelui, o nastere usoara si tot ce isi doresc.

MARTHA LA MULTI ANI si tie, un bb macacios si nastere usoara.

Dupa ce termin de citit din urma va spun ce am mai facut si eu.
la

29+

Varsta_bebe_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineataaaaa!

Lyana, da, pentru tine doar bronzul la capitolul stres. Da' cica si asta ar fi constructiv, cand e vorba de invatat cel putin, te ajuta sa te mobilizezi mai bine. Deci, spor la studiu!

Inni explicatia cu taticii care-si doresc fetite ar fi ca, de obicei, fetele-s ale tatii iar baietii ai mamei. Am observat ca adesea se aplica dpdv al asemanarilor fizice si al afinitatilor sufletesti. Eu cel putin sunt foarte foarte atasata de tatal meu. In rest, preferinta asta a barbatilor pentru "urmashe" e destul de recenta, in ultima vreme ce am mai auzit si eu, cu bucurie, ca tot mai multi isi doresc fiice. Dar cred ca e vb mai ales de cei cu o anumita educatie si provenind din anumite categorii sociale. La tzara nu cred ca tot fete isi doresc... un baiat e mandria tatii (pe mine, ca o feminista ce sunt, ma enerveaza la culme aceasta preferinta a unor barbati, sau familii intregi, pentru urmasii de sex masculin). Iar maica-mea a vazut destule cazuri in spital de sotzi (tzarani sau... conlocuitori "minoriteri") care isi iau la bataie nevestele care abia au nascut pentru ca le-au facut fata, si ei doar le-au spus ca baiat vor, baiat, baiat, numai baiat! Ce capete patrate... ar trebui sa le zica cineva ca ei sunt "responsabili" cu sexul copilului, dar tot n-ar intelege, cu creierashele lor netede.

Eloise 31 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Nu am avut rabdare sa-mi raspundeti cu indemnizatia de crestere a copilului -CIC- si am sunat la primarie. Dosarul se depune DUPA terminarea postnatalului iar primii bani ii primesti cam in 2luni (minim). CUM E OARE POSIBIL ASA CEVA ???

Sandra 32+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Sandra .... pai traim in Roooo-maaa-niii-aaaa!

Eloise 31 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Si-n alea 2 luni ce faci? Stai numai din banii sotului? Ticalosii .... dupa ce ca sunt putini bani...mai ales pentru cele dezavantajate de suma.

Eloise 31 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput