Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 28
Oanacn spune:
Sephora foarte draguta rochita ta, si-ti sta tare bine.
Eu sunt cam stresata ca nu raspunde sotul la telefon, el merge pe teren in timpul zilei pana in jur de 4 dupa masa , acum e 5 si de la 10 nu am mai vb cu el. Era intr-o zona fara semnal atunci, dar ar fi trebuit sa se intoarca la office in jur de 4. Si are si 2 telefoane, de la 2 companii diferite, ala personal si cel de servici. Coincidenta ar fi cam mare sa nu mai aiba baterie la amandoua.
Am sunat la office si nici colegii lui nu stiu nimic de el.
Sper sa fie totul ok.
Oana
36+ cu
Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
microbu spune:
Ralu,
.
De epidurala parca s-a mai vb prin capitolele trecute, Inni zicea ceva de o farmacie dar nu mai tin minte, de-asta intrebam. La Municipal mi-e cam departe, din Baneasa...
Ignatica, multa sanatate si felicitari inca o data pt puiutz.
Floricika, eu am fost sapt trecuta la Carrefour Baneasa (Feeria) si la Z aveau multe body-uri imprimate, parca asa vrei nu? Este un magazin deschis recent si poate lumea nu-l stie inca, au marfa destula.
Cu rochita nu te pot ajuta, avem marimi foooaaarte diferite din pacate....(eu sunt cu mult mai
) dar am vazut rochite ffff frumoase in Pavilionul H la etaj, in parcul Herastrau daca stii la 6-700mii doar, elegantele foc.
Sephora, foarte frumoase pozele. Asteptam mai multe ![]()
Si acum despre noi: am fost la eco, bebita e ffff bine si dr tare multumit de noi de ne-a zis abia peste o luna sa ne mai ducem. De parca stau eu atata
, ma duc mai repede. Mi-a zis sa repet analizele dupa o luna sa vada daca trece anemia, sa bag in mine carne si spanac (m-a prins ca mananc carne max o data/sapt si spanac 0) si sa nu iau fier suplimentar decat daca ma simt slabita , ca are fier si materna si ca prea mult strica (ciudat).
Placenta e sus, f bine, lichid ok, cordon cuminte, bebita tot cu capul in jos (usor spre stanga), avem 2kg (a luat in 3sapt 800gr, mult parca) si cam atat.
Sandra
32+
burtik + poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
mini_me spune:
Am prins si zile cu 50. Oricum nu e dracul asa negru. Eu m-am obisnuit. Daca hainele sunt de bumbac si acopera tot (sa nu intelegi ca eu ma acopar ca araboaicele ca nu e asa) nu mai simti caldura. In schimb e foarte rau cand e umiditate crescuta: orice ai purta se lipeste de tine.
La supermarket e asa frig peste tot incat ai impresia ca ai intrat la lactate si carne in Metro.
mini_me
32+
poze
tasia spune:
Oanacn important este sa nu intri in panica, stai linistita poate e intr-o arie fara acoperire sau cine stie... se mai intampla sa-ti moara bateria la ambele telefoane odata.
mini_me
la lactate si carne in metro zici, eu cred ca asta din Metro exagereaza cu temp alea, zici ca esti la polul nord. Daca te duci acolo tre sa ai o bluza la tine pt k altfel ingheti nu alta 
33 + 
pozele noastre
bebe
microbu spune:
Floricika, am tras cu ochiul la pozele tale cu hainute pt BB. Spune-mi te rog de unde ai luat setul ala de 5 body-uri, ca tare frumusele mai sunt...
Sandra
32+
burtik + poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
cata14 spune:
Neata burtici,
Am vazut ca iar ati scris ca la maraton.
Mai e cineva dintre voi care mai merge la servici?
Am vazut pe prima pagina ca trebuie sa mai trimit date sa fiu up-dated. Ce trebuie sa mai trimit? Ca am pus data nasterii mele, doctorul ... numele la baby boy inca nu l-am ales.
Va doresc o zi buna
eli26 spune:
Neata burticoase!!
.ignatica
lui bb David,bine ca papa si a mai crescut in greutate,lasa ca mai e putin si trece si la tine oboseala,cam pe la 3 luni o sa poti dormi si tu putin mai linistita (asa a fost la mine).Microbu felicitari penru bblina grasunica
Tasia felicitari pt.vestile bune de la echo
, si bb al meu la 33 sapt.avea 2400 si mi-a spus ca e mai mic cu o sapt.dupa femur si craniu.Sephora bine ai revenit!!!ai urez casa de piatra surorii tale!!! foarte frumoase poze ,mai asteptam,si rochia si paturica sunt superbe
wowTina
34 +
POZE
cata14 spune:
fetelor, la voi s-a angajat bb spre iesire? Ca eu sunt in sapt 37 si inca nu s-a angajat flacaul (care e destul de maricel 2.8 kg la 35 sapt).
Catalina 36+, viitoare mama de bb boy.
Monique_new spune:
Buna dimineata burtici.
SephoraSuper draguta paturica de la nona, poate ne da si noua modelul.
Toate hainutele sint super frumoase.
MicrobuZicea cineva de farmaciile sensiblue ca ar avea epidurala.
Azi noapte ma cam luase durerea de spate de ma si gindeam ups poate ma apuca nasterea...dar vad ca a trecut.
POZE
Monica
37 sapt
inni spune:
Leeeexiiiiiiiiii felicitari, felicitari, felicitari pt. fetita. Vai cat ma bucur. Parca mi-am retrait sentimentele de acum 6 luni (mai ales pe ale sotului
) Io as zice mai repede sa ne incredem in simtamintul de tata
..ca la cat de optimisti au fost ai nostri (eu mai lasasem loc si de alt sex
)....in privinta fetitei.
Oare care o fi explicatia ca sunt asa innebuniti dupa fetite de pica in freza toti de mandrie ?...![]()
![]()
. Al meu abia asteapta sa-si tina in brate mandretea. Se uita luuuung pe strada la tatii cu fetite in brate. Parca e hipnotizat.
Bravo...felicitari inca o data. Si sa vina pe lume sanatoasa.
Cat de tare ma bucur pt. voi.
Felicitari.
Poze
Inni
37+ cu
....