Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 24
credo spune:
Salut burtici

Martha78
La multi multi ani sanatosi si voiosi celor care poarta numle ocrotitoarei Sf Maria
La multi ani Cri19 si Adameasca
Cri stai linistita, totul va fi bine, si este f bine ca abordezi in acest fel problema - cu muuuult optimism. Celor care au nevoie de optimism - luati aminte si copiati.
Bun venit noilor burticute Sheryl, Notquitescu, sarcina usoara, nastere asemenea, bebeie sanatosi si papaciosi si bieninteles refacere rapida.
Mamilili, itzy-Bitzy multumim pentru incurajari, cat de repde vom intra pe forum nu stim, cel putin 3 zile se sta in spital aici pt cezariana, si dupa aceea habar nu am ce timp vom avea - suntem la primul si nu avem experienta - deh. Adevarul e ca ne pregatim.
Eloise la mine bebe e mai putin saltaret din sapt 37 - dar nu-i o regula, poate din cauza ca nu o mai alerg asa, suntem inconcediu de 10 zile aprox.
Cam atat de la noi, e sarbatoare si aici si deci ne odihnim, trebuie de altfel.
Apropo de nume alese, si bebita mea va purta numele Marie - sf Maria am ales-o nu pt ca vine in august (dpn-ul meu trebuia sa fie 2 sept) ci pentru ca ne-a ajutat mult in rugaciunile adresate si o consideram o sfanta speciala.
Va pupam si sa sarbatoriti frumos cele care petrec, sanatate si sarcina usoara in continuare .
Va pupam
Adina si Bebita Theuta
Adina 38 sapt

tasia spune:
Buna fetelor
Nu mai tie omul pasul cu voi, mai ales ca eu zilele astea nu fac nimik altceva decat sa dorm si sa mananc. Ma trezesc dimineata manac si ma culc la loc
seara mai dorm o ora 2 inainte de somnul de noapte, nu stiu ce mi se intampla da as dormi non-top 
Am intrat sa va spun ca azi am fost la eco, l-am vcazut pe bebe
e grasun. Totul e prfect, placenta, lichid amniotic, bebe are 2,400 Kg adik cu 2 saptamani mai mare, asta inseamna ca sar putea sa iasa mai devreme afara.
Ma duc sa citesc dinurma si mai revin.
33 + 
pozele noastre
bebe
alexxia spune:
bb ralukutzamultumesc 
Ruty se simte mult mai bine, dar asta dupa ce azi noapte am fost cu ea la Victor Gomoiu la camera de garda. ( chemasem salvarea la 19:00 si la 24:00 am sunat sa intreb daca mai dureaza si mi s-a spus ca va mai dura multe ore pana ajung
). Am aflat si ce s-a intamplat: domnisoara mea a sterpelit duminica seara 2 cuburi de gheata si le-a mancat,iar luni din cauza amigdalelor inflamate a tot vomat si a facut febra.
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
31+ si Ruty
5 ani
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
alexxia spune:
Fetelor, ati vazut la stiri mamica care a cerut prelevarea celulelor stem din cordonul ombilical al bebelusului, pentru a le trimite la o banca de tesuturi ? Ce parere aveti?
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
31+ si Ruty
5 ani
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
tasia spune:
cucuoancea noi chiar ieri ne-am rasfatat cu doctorul mi-a zis ca nu e nici o problema si nici nu mi-a zis nimik de prezervativ, cat mai pot mai prestez ![]()
33 + 
pozele noastre
bebe
tasia spune:
alexxia am vazut stirea si tocmai vorbeam cu sotul sa facem si noi asta. e chiar putin 1000 De euro pt inceput si 18 euro pe an cand te gandesti de cate propleme pot sa-ti scapi cipilul
33 + 
pozele noastre
bebe
tasia spune:
Am citit din urma
notquiteso, sheryll bine ati venit printre gravidute, sunteti moderat e si de aceea nu va vad si pe voi fetele la timp.
cri19
imi pare super rau pt vestile proaste, sper sa fie totul bine si sa iasa bebe sanatos afara 
33 + 
pozele noastre
bebe
eloise spune:
Ignatica
si ma bucur sa aud vesti bune... din tonul tau si din ceea ce spui se ghiceste oboseala; abia astept sa fiu si eu asa obosita ca tine din cauza bebelui
!
Alexxia e minunata Ruty si arata asa isteata! Si eu am admirat desenele, cred ca are talent si manutza ei pare foarte matura in trasarea liniilor si in abstractizare. Ar trebui sa-i cutivati talentul acesta. Asa mi-as dori si eu sa aiba copilul meu inclinatii artistice...
Tasia despre pastrarea de stem cells din cordon a expicat mai demult Try; se pare ca 'afacerea' e doar la inceput si inca nu prea exista cazuri concrete in care viata copilului a fost salvata in acest mod. Totul e inca de domeniul cercetarii, nu e nimic dovedit, e doar o afacere prospera. Pe de alta parte, din contra, cica ar fi doar un numar mic de afectiuni care ar putea fi ipoteticvindecate prin acest procedeu. Eu n-am vazut stirea, ce ziceau, e posibil si la noi? Try zicea ca vorbise pe larg cu doctorii de acolo despre aceasta alternativa si ei i-au spus sincer ca alegerea ii apartine, dar ca nu e nimic atat de miraculos pe cat pare, asa ca s-au decis sa nu opteze.
Eloise
31 cu 
EU
Virsta bebe
Oanacn spune:
Tasia am studiat si eu problema transplantului si am decis sa facem prezervare de celule la nastere. In ultimii 2 ani au fost facute mai bine de 6000 de transplanturi cu celule din cordonul ombilical. Intr-adevar nu sunt foarte multe boli care apeleaza in momentul actual la acest gen de transplant:
http://www.cordblood.com/cord_blood_banking_with_cbr/banking/diseases_treated.asp
dar in urma cercetarilor din ultima perioda exista sperante ca vor putea folosi acest transplant si in tratarea de Alzheimer, diabet, boli de inima si ficat, Parkinson...
Nu stiu cum e in Europa, aici pretul de colectare este de 2 mii de dolari si in jur de 100 pe an stocarea. Din banii astia o mare parte se folosesc pentru transport, ei au curieri speciali care vin la spital in maximum o ora de la nastere sa ia pachetul, dupa care il trimit prin avion si la cateva ore primesti confirmare cu cate eprubete au reusit sa stocheze cu succes. O alta mare parte din banii astia se duc in cercetare, in America pana acum cativa ani cercetarea in domeniu era sprijinita de guvern, Bush si guvernul republican au renuntat sa mai acorde suport financiar in acest domeniu si firmele respective au inceput sa-si caute alte metode de venit.
bb ralukutza ma bucur ca ai reusit sa vb cu dr si sa te mai linistesti.
Cri19 La multi ani!!! si ma bucur ca tratezi totul cu optimism, bebe tau este deja destul de mare iar operatia ta sper sa nu fie foarte dificila. 
Itzy-Bitzy inca nu stiu cat voi sta in spital, probabil ca tot 3 zile daca totul decurge bine. Cum ajung acasa va scriu, daca nu sunt eu in stare, o sa-l rog pe sot sa o faca.
La multi ani! 
tuturor Mariilor, inclusiv lui bebe meu ca tot Maria o va chema
.
Oana
36+ cu
Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
tasia spune:
eloise sar putea sa ai dreptate, sar putea sa fie doar o afacere. La stiri spuneau ca acele celule prelevate din cordon ar putea salva copilul pe viitor de peste 50 de boli printre care si cancerul. Acele celule sunt pasrate intr-o banca si vor fi scoase si folosite in caz de nevoie. Nu stiu ce sa zic... chestia asta cica functioneaza dar cine stie care-i treaba pana la urma 
33 + 
pozele noastre
bebe