Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Floricika, asa cum ti-au spus si fetele mag Z gasesti pe Calea Victoriei (vizavi de Stefanel), in toate Mall-urile si Carrefour (Orhideea, Baneasa), in Unirea.

Sa-mi spuneti si mie de unde va cumparati trusa de epidurala.

Fetelor, eu plec sa-mi vad fetita. Tineti-mi pumnii, mi-e asa dor de ea ...

Sandra 32+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

ileana, merci mult de raspuns. eu sunt chiar culmea cu tensiunea asta. la mine nu pot sa mai zic ca-i hta ci tensiune exagerat de oscilanta: dupa ce cateva zile la rand am tot avut valori de 14-15, azi am avut 10 cu 5. si asta dupa doar 2 dopegyte si un pahar de cola....nu stiu ce naiba sa mai zic...oricum zilele astea ajung la cardio!

alexia, tare frumoase pozele cu ruty! cum se mai simte? mai are febra?
daca nu te superi, ai putea sa micsorezi link-urile alea? mai ales pe ala cu pozicile de la petrecere, ca se lateste rau pagina si e nasol tare ca trb sa stam numai cu degetul apasat pe mouse tot timpul...
daca nu te superi si vrei, uite cum se face:

[ url = " http://........ " ] petrecere ruty [ / url ]
scrii cum am scris eu dar fara niciun spatiu, si nu uita ghilimelele!
si unde am scris http://....., tu pui chiar link-ul respectiv.
nu te-ai suparat, nu?

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Acum este bine ? Stai lin istita , cum sa ma supar ?

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ si Ruty 5 ani
PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

microbuDe ce nu te duci la MUNICIPAL, acolo au sigur.La etajul 1 am inteles este o farmacie.In farmacii nu cred ca exista si nici la alte spitale.

POZE

Monica 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by alessia80

WAW LEXI!- Ce greutate avea grasunica la 33-34sapt, mai stii?

ALESSIA80 34+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Nu stiu pentru ca e prima oara cand mi se spune greutatea lui bebe la eco. Da' nu cred ca acum 2 sapt. era cu mult mai slabuta

35+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Raspund cu intarziere unor intrebari de-ale voastre.

Bebe David a avut scor Apgar 8 la nastere.
Pufy in primele zile de alaptat am avut rani la ambii sani, dar au trecut repede, acum e destul de bine.
Adameasca din pacate nu am scapat de colici, faza cea mai nasoala e ca nu am stiut ce se intampla cu copilul si am plecat cu el la spital de urgenta pentru ca nu stiam ce sa ii mai fac.
A venit mama mea sa ma ajute pentru 5 zile ( zile care au trecut repede) , acum sunt din nou singurica cu taticul, din pacate taticul se va intarce curand la serviciu.
Vreau sa incurajez fetele care vor naste natural, sa fie curajoase ca nu sunt dureri letale si sa nu intre in panica daca se va intampla ceva si nu vor putea face epidurala ( in cazul in care opteaza pentru aceasta). Totul tine de echilibrul psihic al fiecareia dintre noi iar ceea ce conteaza cel mai mult in timpul travaliului e ca bebelusul sa iasa cu bine din burtica.

Partea cea mai grea din tot procesul nasterii mi s-a parut partea de dupa: prima urinare, primul scaun, hemoroizii care au luat-o razna, stresul ca nu am lactatie ( in prima zi), o cadere de tensiune brusca - chiar dupa ce am nascut.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

alexxia, multumim! i-am vazut si desenele lui ruty! mi se par deosebite! sunt facute parca, cu f mare usurinta si se intelege exact ce sunt! ceea ce la copii e mai greu! sper ca se simte mai bine ruty!

sandra, multa bafta la eco! sa vii numai cu vesti bune! trusa de epidurala mai gasesti la sensiblu. e in jur de 80-90 ron! dar am vazut ca-i mai ieftina la municipal!

am uitat sa va zic ca mi-a zis dr ca anestezista cu care colaboreaza ea, face de obicei anestezie rahi! cica e cea mai convenabila pt mama! si-a zis ceva de genul ca si epidurala la cezariana nu e chiar epidurala clasica, ci cumva o combinatie intre rahi si epidurala, lasandu-ti-se cateterul pt a se administra calmante dupa!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

bebe DAVID, care e un papacios si a inceput sa faca grasimuca!!!!! Bravo si lu' mami!

35+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR!
Eu nu prea am mai postat de mult dar urmaresc aproape zilnic ce scrieti voi.
Cri 19 fii la fel de optimista si totul o sa fie bine!BRAVo!
In legatura cu greutatea lui bb si eu sunt f. curioasa cat are a mea pt ca n-am mai fost la control din sapt. 31 cand avea 1600gr.Mie mi s-a parut putin dar dr mea a zis ca e bine si daca va avea peste 2700 gr e ok, important e sa fie sanatos.Sa vedem cat a mai luat de atunci.Vedem sapt viitoare cand vine dr din concediu.
Am instalat si noi patutul lui bb(ne-am chinuit 4 zile sa-l instalam!),am luat asternut patut, paturici si azi am luat si niste body-uri si costumas pt bb,prosp bb.Toate sunt frumoase dar cu masurile astea..nici nu stiu..am luat 50 si 52 parca.Voi ce masuri ati luat?Parca alea de la 0-3l erau mici rau! Mai avem de luat si carut dar nu prea stiu ce firma sa iau.

Stefy35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Ignatica, iti multumim pentru vestile despre voi si iti dorim ca bb David sa ia in greutate si sa aiba parte de colici cat mai putin timp.

Maine mergem si noi la control si cred ca o sa abordez subiectul epidurala. Eu inca nu sunt decisa daca vreau sa nu epidurala, asa ca voi cere si sfatul doctoritei mele, poate ma ajuta sa ma hotarasc. Sper insa sa nu apara probleme din cauza colului. Mie mi se pare prea lung la 4 cm si mi-e frica sa nu apara surprize de dilatatie. Voi intreba si despre asta.

putzuruca 33+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

stefy du-te la barza ca au caruturi cate vrei acolo si sunt si frumoase.
e pe calea vacaresti, aproape de palatul copiilor.

30+ Teodora

Mergi la inceput