Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
andrabirni spune:
Nusy, ce mai faci? Mi-e dor de tine.Sper ca totul e bine.
Miki, pe unde te "ascunzi"? Nu ai mai dat niciun semn de viata.Te pup dulce,astept un semn de la tine.
Pup toate optimistele de peste 30 ani...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sheherezada spune:
Salutare si un la toate optimistele si chiar si le cele mai putin optimiste.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
nusy spune:
Andra: multumesc, fac bine.Azi( z 14) am avut ovulatia( cel putin asa a rezultat din test, care a iesit pozitiv ieri) asa ca dimineata am prestat.Sper cu folos!Si mai intentionam si deseara...sa fim siguri .
Ieri l-a sunat dr.S pe sotul meu sa vada ce mai face si i-a mai dat doua medicamente.A reusit sa gaseasca numai unul, pe al doilea inca il cauta(se gaseste numai in Germania si doar de curand a intrat in reteaua Sensiblu,dar deocamdata nu il mai au).Asa ca l-a impulsionat sa se apuce iar de tratament ( ca nu le mai lua chiar pe toate, facuse o pauza).
Astept vesti si de la tine!
Miki : am citit PM-ul.Poate vb.duminica pe mess.
Danyalo:sfatul meu e sa-i ceri o parere si dr.S, daca tot ti-au trezit fetele interesul.
Nusy
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!!
Carmen94 ce mai face graviduta noastra???
Avalon ma bucur ca ti-ai gasit linistea interioara, e f. importanta!
Piticule ce mai faci???
Mari_lu
Fetelor, despre mine pot sa va spun ca sunt prin z21 si am inceput numaratoarea inversa. Am avut ceva pete roz prin z19, asa ca eu cred ca vor veni rushii, insa pina la proba contrarie, incerc sa fiu optimista!!! Va urez o zi minunata!!!
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
nusy
Pe mine m-ar interesa sa stiu daca sunt conditii de a recolta acolo la cab?? ma voi duce cu siguranta!
dany
andrabirni spune:
Nusy,
Noi inca prestam cu protectie....e vorba de acei anticorpi antispermatici.Avem voie normal numai dupa o luna si jumatate.Sunt fericita ca i-am procurat cantitatea de bilute si pt celalalte luni, asa ca..inghitim bilute la greu.Inca nu se stramba la ele;e adevarat ca suntem si la inceput...Sper din tot sufletul sa-mi dai vesti bune peste cateva saptamani....am sa-ti tin pumnii!Meritam sa fim fericite cu adevarat!
Fetelor, va pup dulce si sa aveti numai teste pozitive!
nusy spune:
Dany: da.Si nu sta nimeni dupa el la coada.Noi venim de departe si recoltam intotdeauna acolo,fara probleme.
Nusy
andrabirni spune:
Nusy, parca aveai treaba in seara asta...eu iti tin pumnii si tu...
Te pup dulce...
nasha_4as spune:
tuturor! si daca eu nu pot face nimic deocamdata macar promovez DC
,pt...barbati...fac lobby in favoarea lui!de o saptamina incerc sa imi conving prietenele sa ne lasam problemele de o parte,sa ne aliem si sa ne spunem ca poate e ultima sansa!!! asa ca ...de obicei ma inteleg mai bine cu sotii,care ma suna sa ne ducem o data la investigatii...chiar daca e tardiv! cred ca o sa ii vedeti pe aici sub nik de femei
,macar sper sa reusesc ceva ca's leutz, deocamdata si mai am privilegiul de sarbatorita...