Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 6
sheherezada spune:
Am intrat si eu sa va salut si sa vad ce mai faceti.
Avalon nu stiu ce sa zic doar un
poate o sa te faca sa te simti mai bine.
Crinuta si tie un
sa-ti mai descreteasca fruntea
Carmen ce mai faci mamico?Sa-l saruti din partea mea pe bebe.
Cat despre mine...am reusit in sfarsit sa obtin un simulacru de ciclu ( ca altcumva nu pot numi cele cateva pete care mi-au venit!) si sper ca maine va fi mai bine decat azi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
nasha_4as spune:
piticule ce sa mai zic...am spus ca omu' e profesionist,dar minuni nu poate face decit DD...mi-a explicat clar ce inseamna sa 'circule subst. de contrast' la hsg si sa fie trompele functionale! macar m-a lamurit ca eram in ceata dupa laparo cind dupa shpagile 'supra pret' ,lui barbatu'meu la tel i-au spus plini de optimism ca a circulat substanta...sa nu uiti sa ceri caseta si tot ce vrei tu ca io in depresia mea,vazind masina in fata clinicii plecasem si fara CI
...si vezi ca nu faci fiv...e o simpla laparo,fara semne si urmari rele asta daca suporti anestezia
in rest pe 'minune' il intereseaza sa imi faca o monitorizare si un hsg recent pe care sa il vada ca sa puna un verdict(al lui),nu am mai ajuns la el pt ca m-a chemat la ovulatie si mereu s-a ivit cite ceva...ma bucur pt. rezultatele tale bune,mie mi-a zis sa imi fac chlamydia din singe la el pt. ca desi mi-a dat un tratament cu doxi si stia ca am luat si eu si sotul tot felul de antibiotice(inclusiv wilprafen) mi-a zis ca poate sa fie radacini rezistente ![]()
cam atit...sterilitatea mea e secundara,cred ca am spus asta,o singura sarcina la 21 de ani pe vremea lui 'ceau' avortata si nu chiuretata...cum se facea atunci!!!(noroc ca traiesc)
si din partea mea tuturor!
piticul spune:
Fetelor, pe unde sunteti?Ca e cam pustiu pe aici.Eu iar ma panichez.Am avut un ciclu care a tinut vreo 2 zile si apoi s-a oprit(de obicei tine vreo 5 zile).Tare e ciudat.Si ma cam dor overele si am o retentie ciudata de apa,mi se umfla picioarele destul de tare.Asa ca ca fac eu frumusel un test de sarcina si cred ca ma duc si la ecograf.Ma tem de vreo extrauterina.Uf...cand ne-on linisti si noi...Mai sunt si in contratimp cu o lucrare pe care trebuie sa o depun obligatoriu in cateva zile ca sa plec si eu ca tot omul in concediu.Uf..
goldi spune:
Stai, nu te panica, poate nu-i nimic, sau poate e un bb care isi face loc acolo unde trebuie
.
FA UN TEST DE SARCINA SI TE ASTEPTAM CU REZULTATUL.
mari-lu spune:
Multumesc d urari!La multi ani tuturor leoaicelor si cate un pruncut in brate cat mai curand!
Vio

sarcina usoara si un
sanatos!!!
Ma bucur ca a crescut lista!!!
Avalone superficiala sau profunda tromboflebita?S-a aflat cauza?Sper ca nu fumezi!Iti tin pumnii sa t refaci repede si tu si sotiorul!
Maria si minunea din burtica
Avalon spune:
Fetelor, am reusit sa ma mai linistesc si sa-mi pun un pic de ordine in ganduri, am luat niste hotarari si voi merge inainte asa cum am stabilit. M-am exprimat gresit in legatura cu tromboflebita, de fapt am tromboza... mi-a aparut o umflatura dureroasa (ce m-a facut sa ma gandesc la tot felul de tampenii) care de fapt la medic s-a dovedit a fi un vas de sange coagulat, cred ca mostenesc predispozitia mamei la asa ceva, ea a facut tromboflebita la penultima sarcina... la fel ca si ea, vasele de sange superficiale, capilarele se sparg usor si am circulatia periferica foarte proasta (sufar mai mult ca alte persoane de frig iarna la maini si picioare). Numai ca, spre deosebire de mama, eu fumez... Acum am primit tratament cu anticoagulante (local crema cu heparina, iar oral iau niste pastilute) si ma chinui sa ma las de fumat. Am inceput sa iau anticonceptionale de ieri, sunt oribile! Ce ciudat ma simt, dupa atata timp de incercari sa nu mai calculez zilele, sa nu mai numar pe calendar, e tare ciudata senzatia! Ca si cum m-as fi eliberat dintr-o data si timpul a ramas suspendat, undeva... M-am schimbat, constat ca m-am schimbat... Nu stiu de ce, nu mai sunt incrancenata si sunt cumva resemnata, mai impacata cu soarta mea... nici in acest FIV nu-mi pun mari sperante ca sa fiu sincera, dar o fac pentru ca nu vreau sa-mi para rau ca n-am incercat-o si pe asta. Ma intreba sotul meu azi: "si care-s sansele de reusita?", i-am raspuns, in cazul nostru sansele sunt cele mai mici, intre 3 si 5 %, si daca stau sa ma gandesc si la frumusica mea varsta, ele scad si mai mult... Cum asa, a fost revoltat... da, din pacate daca el era ok si eu nu aveam trompe aveam sanse mai mari. Dar ne punem sperante mari in acest medic la care am fost de curand care a spus ca varicocelul lui se poate trata, care a gasit totusi cauza oligospermiei. Nu e nevoie de operatie... sotul meu e optimist si incerc si eu sa ii tin isonul, desi psihic sunt pregatita pt orice.
Miki
, ai terminat renovarea? Pentru ca m-ai intrebat, inca nu sunt 100% hotarata cu cine voi face FIV-ul, dar balanta inclina in celalalta parte... inca ma mai pot razgandi. Cat despre dr.Soare, nu mi-ati spus ca e asa tanar si plin de sarm! L-a trimis la eco pe sotul meu la dr.Costache, i-a luat proba pt spermograma si sange pt analizele hormonale si luni va merge la dumnealui pt tratament. Vad ca a prins incredere in dr. si ma surprinde... poate pentru ca ne-a spus ca este posibil sa avem doi bebelusi in urma FIV-ului, unul care sa semene cu mine si unul cu sotul... hei, m-a facut sa zambesc, asa de frumos a spus-o!
Goldi
, bine ai face daca ai merge cu listuta la biserica. Iti multumesc mult pentru asta!
Danyalo
si amzulica
, bine ati venit printre noi si cu mare drag v-am adaugat pe listuta noastra! Fie ca sa treceti tot atat de repede ca si Vio pe cealalta lista rosie!
Nasha, merci mult pt apreciere!
Nici nu stii ce mult conteaza pt mine!
Val
, analizele tale hormonale sunt foarte bune, FSH-ul este super, valoarea lui corespunde unei femei de pana in 30 ani! Fie ca si HSG-ul sa-ti iasa tot asa de bine!
Cel mai bine este sa faci analiza intre zilele 7-10 ale cm, dupa sangerarea menstruala si inainte de ovulatie, pentru ca dupa analiza nu ai voie sa ai contact 2 zile si sa poti prinde ovulatia.
Crinuta
, ai repetat analizele? Te asteptam cu vesti mai bune!
Piticule
,bravo pt analize si fa un test, nu ne mai tine pe jar, e cam ciudat ciclul asta al tau de 2 zile! Bafta la II!
Mari-lu, la ce medic esti? Sarcina usoara si te asteptam cu vesti bune despre bebe!
Shehe, urmeaza in mod sigur si zile mai bune, trebuie numai sa crezi!
LA MULTI ANI tuturor leoaicelor!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Val_ spune:
Avalon iti doresc mult succes cu FIV-ul. Doamne ajuta sa iasa asa cum trebuie, adica cu ochisori.
Si eu am probleme circulatorii si fac foarte usor vanatai. Eu am trombocite putine, in mod obisnuit. Si nu stiu de ce.
Apropo de HSG nu stiu daca in luna in care o sa mi-l fac (septembrie) o sa pot presta in preajma ovulatiei pentru ca la cultura de col mi-a iesit E.Coli iar dr. a spus ca o sa fac tratament cu antibiotice dupa HSG, probabil vreo 5 zile, asa incat nu stiu daca nu o dsa depasesc perioada fertila. Nu inteleg de ce fac tratament dupa, dar, cum nu sunt dr. presupun ca stie ce face.
Daca ai endometru ca la ovulatie, nu se vede nici un folicul iar testele de ovulatie au iesit negative si temperatura bazala e cam haotica (cand creste, cand scade) este totusi posibil sa fi ovulat?
Pupici pentru toate fetele si sa auzim de bine 
piticul spune:
Avalon, ma bucur tare mult ca esti mai linistita.Si...nu dispera,atata vreme cat sunt sanse, exista si o speranta.Doctorii ce sa zica si ei...vorbesc despre procente ca doar pana la urma sunt si ei oameni si nu demiurgi.Dar fiecare caz e diferit si fiecare organism reactioneaza altfel.Ca sotul tau e foarte optimist e foarte bine, asta te poate ajuta si pe tine.E bine ca vrea sa incercati FIV, al meu nici nu vrea sa auda (deocamdata)-gasesc eu instrumente sa-l conving cand si daca va fi cazul.
Zice ca sunt doar bani aruncati pe fereastra.Si nu-ti mai dori sa nu fi avut trompite. Nu e prea mare fericire nici asta.La noi sotul are normospermie dar trompitele mele nu sunt in regula.Asa ca bine macar ca suntem "defecte" numai intr-o parte.Se putea si mai rau...
Goldi,Zanocinul e foarte bun,am luat si eu si...uite minunea:analize perfecte. Nu am facut niciun test inca,am muncit toata ziua ca eroul la lucrarea pe care trebuie sa o termin, nici nu am iesit din casa. Sper sa ies maine sa imi iau unul.Cam ciudata chestia asta cu ciclul.Poate sunt eu prea stresata. Om vedea.Pupicei, PITICUL
danyalo spune:
Avalon
you! Esti o scumpa! Toate pe lumea asta se intampla cu un scop...stiu...e mai greu...ne e mai greu...cred ca DD vede ca noi mai putem duce! Dar va veni si randul nostru! Ma faceti curioasa in legatura cu acest minunat dr. Soare!Avand in vedere situatia noastra oligospermica ![]()
cred ca nu ar strica sa mai cerem si alta parere!
maine va fi invazia...o simt... sunt pregatita si nu prea...mai mult confuza...stiu ca nu a fost sa fie luna asta ISA dar in sufletul meu numai eu stiu cat mi-am dorit sa fie!
Multumesc pt. urari 
DANY
Mirela_1 spune:
Adriana, ma bucur ca nu e tromboflebita. Ti-am trimis pm.
Fetelor stie careva cum pot sa iau legatura cu Damian urologul? La ce spital lucreaza sau poate are si vreun cabinet particular?
Mikisor iti trimit maine un pm.
Va pup pe toate, Mirela