Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Scumpa, dar al meu nu e docil deloc! Oricat am incercat eu sa-i bag pe gat branci si alte alea, n-a vrut nik! A zis: "doar dr imi da mie tratament", auzi cica sa fac medicina daca vreau sa-l tratez! Iar la dr nu s-a dus singur, Doamne feri! In afara de un dr care este cardiolog la Fundeni si i-a fost coleg de scoala generala, el din proprie initiativa nu a deschis usa altui dr! L-am tarat cu forta la dr.Soare. Acum vad ca-i place

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Aaaa, si am uitat sa-ti spun cea mai tare faza! Auzi aici: avea programare EL la dr.S pentru rezultatul spermogramei si pentru tratament (deci chestie super importanta!) si m-a convins sa-l insotesc. Ce sa vezi: ziua respectiva a coincis cu meciul ala mare cu Steaua... si cine a stat cu dr pana la 11 noaptea singura? EU, ca el a fost la meci, m-a pus sa mint ca are sedinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ha,ha,ha ...si nu ti-a placut, Avalon????
In alta ordine de idei, vrei sa deschizi tu alt cap.,ca deja ai experienta?Please!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Deschidem , deschidem imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cami, am citit ce ai scris, nu mai am cuvinte....
Anul trecut am facut si eu protocolul lung. Anul acesta se pare ca voi face protocolul scurt. La Szeged se face un protocol mai scurt. Voi incepe in prima zi cu Suprefact, apoi din a doua zi, pe langa Suprefact, voi lua si Gonal F si Merional. Tratamentul il am scris doar pe 4 zile. Dupa ce merg la eco in ziua 5, imi scire tratamentul in continuare. Tu protocolul lung il faci?
Va pup pe TOATE FETELE

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Mi-ki,
eu iau marar de 2 zile pina acum n-am luat in nici o luna si am zis ca totusi sa incerc,care e problema cu el,chiar ingrasa?
Dj_mama,spune-mi te rog ce efecte mai poate avea si mararul asta? Ieri in Z5,si prima si de marar ,m-am trezit cu un mucus de minune,gros si mult.Nu putea sa-mi vina ovulatia asa de repede ,oare sa fi fost de la marar,mama lui,chiar nu stiu ce sa mai iau.
Crinuta,tu cum mai esti?Eu,ma gindesc la FIV,nu stiu cit timp dar deja intru in panica cu gindurile astea.Sotul,e mai nehotarit din prob.financiare,costa f. mult.,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miki-miki sigur ca o sa va tin la curent cu toate stirile importante, ma refer in special la rezultate - nu stiu daca pe parcursul tratamentului voi intra prea des pe forum, anul trecut ajunsesem sa am palpitatii ori de cate ori mai vedeam cate o nereusita, as vrea sa evit stress-ul de orice fel in aceasta perioada.
Sa stii ca sotul meu nu e docil deloc in ceea ce priveste tratamentul naturist, mi-a spus chiar ca "inca nu a innebunit sa ia ce-i prescriu eu ..."; cu greu a luat cate o pastila si aia cand si-a adus aminte - pana la urma l-am lasat in pace si nu am mai insistat; in iulie si-a facut spermograma la dr. Cocei si cand a vazut ce mobilitate are ( nu a avut niciodata asa de buna ) i-a spus dr. ce a inceput sa ia, iar aceasta nu i-a interzis, i-a atras atentia doar cu BU. De atunci are alta incredere si acum le cere singur!
Avalon iti impartasesc parerea in ceea ce o priveste pe dr. Laura Dracea! Si mie-mi pare rau ca nu am putut sa ajung azi, dar data viitoare nu mai scapi!
Crinuta Da, eu fac tot protocolul lung - se pare ca din cauza hormonalelor care sunt "beton" ( FSH = 4,98 ). Stimularea o fac insa numai cu Menogon, de data asta. Mult succes si tie!

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Cami,acum am citit la pag.17,despre situatia ta,te intreb cum de-ai facut FIV in Canada si de ce nu ti-a reusit?Nu ai avut incluse doua incercari in acel pret?Cit a costat acolo?Ce mai stiu eu de aici,ca ei inainte te pregatesc bine,adica iti fac toate analizele sa vada daca pot sa inceapa FIV sau nu?Cum a fost la tine,ai putea sa-mi spui pe scurt daca nu te supar.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Salut fetele!
Stau de o saptamana pe receptie sa-l simt pe BB cum misca si...si...de doua zile il simt!Va doresc sa simtiti si voi toate cum e,ca e tare placut,e delicat(a) ca nu stim inca ce este, atat de mult sport face acolo,pentru toata familia!
Ai fost mortala Avalon cu consultatia
Mult succes in lupta pe cre o veti castiga!

Maria 17+

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Chivuta nu e nici o suparare, iti raspund cu placere ... am facut 2 FIV-uri in Canada - primul cu stimulare ( 6.000 $ CAD + 3.000 $ tratamentul ), al doilea ET cu embrioni congelati ( 500 $ CAD + ~ 360 $ CAD tratamentul ). Fiecare incercare a fost platita separat. M-am dus cu analizele din Romania, intrucat nu puteam sta mai mult de 2 luni acolo, iar sotul a fost doar la punctie si ET. Am mai repetat acolo doar imunologicele si hormonalele, am facut o ecografie, iar dr. a ezitat in ceea ce privea uterul meu - mi-a spus ca avea o forma ciudata - ca-i parea bicorn sau septat. Dar eu l-am convins ca se inseala, i-am aratat rezultatul histeroscopiei facute in anul 2000 in Romania, cu Denisa Protopopescu, in care-mi scria ca am uterul normal si ca am avut doar niste polipi care au fost curetati! Nu pot sa nu ma intreb daca intr-adevar am avut polipi sau a chiuretat din sept?! Foarte greu a acceptat dr. de acolo sa-mi faca FIV, iar la final, cand nu am reusit nu a avut nici o explicatie.
Insa, ma gandesc ca embrionii incercau sa se implanteze pe sept, nu pe uter. Cred ca asta s-a intamplat la ultimul FIV, atunci am avut beta hcg = 6,63!
Anul acesta, eram programata din nou la ei, pe 31 iulie sa fac toate investigatiile acolo si apoi sa vad daca mai fac FIV sau nu. Au intervenit niste probleme de serviciu si am fost nevoita sa anulez tot ( inclusiv biletele de avion, care erau cumparate din primavara ).
Ca sa nu ratez toamna am decis sa incerc si la Giulesti ... si sunt foarte fericita ca am facut-o! Stiu ca asta nu-mi garanteaza succesul, sunt constienta de sansele reale pe care le am, dar cel putin sunt impacata sufleteste ca am gasit un medic bun, profesionist, care-mi acorda toata atentia si nu ma trateaza cu superficialitate, cum a fost cu dr. D.P. Restul depinde de Dumnezeu!

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput