Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, iti raspund la intrebarea din capitolul celalalt : e cu dus si intors faza asta cu pregrinirarile din oras in oras / tara in tara. la mine, bilantul e pozitiv.
de fiecare data despartirea s-a produs la sfarsitul unui ciclu de viata ca sa zic asa: gradinita, scoala generala, liceu,facultate, deci o luam de la capat cu colegi si locuri noi, oricum , vrand nevrand. eu m-am simtit foarte bine tot timpul, pt ca sunt foarte sociabila (sau poate asa am devenit). nicioadata nu m-am atasat de locuri in sine, de case, de camere, parcuri sau obiecte. si in canada cand am venit, de a doua zi, m-am simtit bine. aproape ca acasa, iar acum, chiar ca acasa ...ca doar asta e casa mea.traisca mortgage-ul!! nu pot sa ma identific cu nici una din casele anterioare. e bine daca fetita ta se adapteaza usor, mai ales daca a luat-o din loc de mica...ajunge departe eu nu regret nici una din mutarile facute, am invatat multe chestii si sunt foarte deschisa la nou : de la feluri de mancare, la obiceiuri, la limbaje, stiluri de viata. trebuie sa recunosc ca sunt un pic prea realista, prea rece (zic unii), nu sunt foarte sentimentala.... cand ma compar cu sotul care s-a nascut, crescut, copilarit, scolit si muncit in bucuresti...pai e o diferenta...el si acum are nostalgii de care imi vine sa rad...
intr-un cuvant mutarile m-au maturizat mai devreme si mi-au lasat mintea deschisa si libera...sigur asa se va simti si fetita ta.in nici un caz dezradacinata. de ex ,acum le salut si pe fetele din PLoiesti, si din Sibiu, Si din Bucuresti (unde am stat 9 ani) si din Rm Valcea... si le spun : si eu tot de acolo sunt !!




Ktrinel si 25sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

veronici,sa iti traiasca finutza!La multi ani sotului tau pt 2 august trecut !
Mirona,iti spun eu cine atenteaza la calculatoarele voastre !!!!!
bineinteles ca va distruge si calculatorul colegului
Madaluta,eu am luat ce imi vine acum,marimea cea mai mica,adica.Mai tarziu,vom vedea.
alexandra,pe o parte are dreptate mama ta cu schimbatorul ala.dar cine isi ia,nu e pt ca stie copilul,dar e foarte comod !copilul nu stie,dar spatele tau va sti !mai ales ca au si o cadita sub el,cu furtun,si ii faci baita si se scurge apa apoi pe furtun.
nu te speria acum!! sora mea a avut picioarele butuc,si dupa nastere i-a trecut !nu e chiar asa de grav.
ti-au iesit carente de fier la analize??

am citit despre scurgerile la san,si pe langa faptul ca sopunea ca sunt normale,ca se pregateste laptele,spunea sa nu zgandaram acolo si sa nu strangem pt ca stimulam sa iasa mai mult.nu stiu de ce nu trebuie sa stimulam,dar asa spunea,sa nu.
probabil nu are legatura stimularea asta cu laptele viitor,ci doar cu scurgerile timpurii.acu..eu nu stiu cum mai e mai bine..medicii ce spun??

chilotii aia speciali imi vin pana la gat,si nu-i suport peste burta,toate hainele le am cu talie joasa,vreau ceva pt burta dar nu pana la gat.
deocamdata am aceeasi talie,doar burta a crescut,si caut doar croieli speciale,dar nu numere mari.


dolores
citeam ca fosta balerina are o fata si o catzea si nu pricepeam cine face zgomot:catzeaua?defapt da,ea facea !!!cheama politia,nu se poate anonim?ca stii ca si politia,daca le da balerina un paharel si un..paharel...spun si cine i-au chemat! daca suni,suna si tu fara numar,sa nu iti vina alea pe cap !
adinazot,felictari pt fetitza !!!Alessia e foarte frumos !!!
dandusaparca si eu tot pe 22 am ecografia urmatoare!
Donia,hahaaaa ALUNELUUUUU ,E BESTIALA FETITA TA !!Nici eu nu m-am hotarat la nume,desi stiu ca e fata de vreo luna.
atudor,ma bucur ca Mihaita e bine!! si nu te mai agita !

bicarbonatul alimentar cred ca e acelasi lucru ,daca nu stiti cum se numeste,mergeti prin magazine si il ochiti in borcanele gen sare.
daca nu,mers la farmacie si intrebat asa,pe limba lor aia stalcita,acolo: domle,cum se cheama praful ala alb care se folosetse si alimentar dar si la spalaturi ?? mergeti si voi la o farmacie unde nu va cunoaste nimeni .mai departe de casa,asa
Madaluta,si eu ma gandeam sa il tin in camera noastra cateva luni,3-4 poate,si nu stiu daca sa iau pe langa patutul din camera lui,un mini patut pt camera noastra pt cateva luni .Ar avea loc si patutul mare la noi,destulchiar,dar ocupa mult spatiu langa pat .Nu stiu cum am sa fac in final..
asizapt lenjerii bebe,incearca panza alba simpla ii pui pe margine danteluta brodata din bumbac,gasesti pe la mercerii.sa vezi ce minunatie iese.pt salteluta,fa cu elastic,pe masura.iar deasupra ,unul normal pt invelit.
asa vreau si eu patut,dar as vrea sa aiba si roti.am ce am eu cu rotile.dar vreau sa il pot muta pt curatenie,si sa nu il tarasc.
si,da,cum zice si veronici,bineinteles ca si aparatori laterale,cine nu cumpara,se fac foarte usor la orice croitor !! doar sa ii duceti modelul din revista!
luly,felicitari pt !

fetelor,cu patuturile de lemn??nu cele mai bune sunt de lemn?? pai se pun aparatorile alea din burete,altfel ce fel de patuturi? din plasa?alea nu sunt pt dormit permanent,alea sunt patuturi de voiaj,am sa iau pt cand plec undeva cu el,ieftine,joase ,dar nu de dormit mereu.altceva,ce materiale?plastic,fier..?

Fatima nu a mai scris deloc...nu mai stim de ea,chinico
Florentina,ce poze minunate ai cu Maya pe burtica ta !!
m-am chinuit cu filmul ala sa il caut,sa una alta,nuam rabdare,mai simplu nu il poti pune?


19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ktrinel, foarte interesant ce mi-ai scris tu, multumesc pentru raspuns. Indraznesc sa cred ca si Roxana va avea parte de o experienta similara cu a ta, pentru ca e deja foarte sociabila. Acum ca se va muta la o scola noua deja mi-a spus ca se bucura ca isi va face prieteni noi... dar ca va tine legatura si cu cei vechi.
Eu m-am regasit in descrierea sotului tau, ma atasez ingrozitor de locuri si sunt nostalgica. Asta e probabil rezultatul a 31 de ani traiti in acelasi oras. Dar incep sa invat si eu de la canadieni, ca vad ca sunt foarte flexibili si mobili, isi iau cortul in spinare si pornesc spre alte zari una-doua.
Si in Romania radeam cand ziceam ca daca parintii mei au migrat de la tara la oras, iar eu dintr-o tara in alta, atunci Roxanei nu ii ramane decat sa plece pe Luna! Cine stie...?

aelita... 4 dimineata? Te-ai trezit devreme sau inca nu te-ai culcat? Las' ca nu-i bai, iti faci antrenamentul pentru venirea bebelusei.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Donia,nu pot sa mai dorm noaptea,de cateva seri...dorm dimineata .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nici o problema aelita, atata timp cat reusesti sa dormi ziua. Si eu sunt pasare de noapte de felul meu, greu ma dau dusa la culcare. Cand vine seara eu ma simt tot mai plina de energie, am chef sa fac tot mai multe lucruri... simt ca noaptea am timp numai pentru mine, am timp sa ma rasfat exact cu ce am eu chef... sa citesc, sa ma uit la TV, sa stau la calculator...
Oricum peste cateva luni o sa cadem late de oboseala, acum sa zburdam in voie, nu?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

o fi si fii-mea la fel,de o sa ma tina de galagie noaptea..sunt deja pregatita.ai apoi dormim ziua amandoua ca vacutele la trifoi!

imi reglasem somnul,dar vad ca iar am luat-o pe aratura de cateva zile..sper sa nu ma tina mult.


merci ca nu ma certi

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza burticoase somnoroase...bebe a dat trezirea in dimineatza asta....ne-am pregatit micul dejun, v-am citit si acum dam iar din piciorushe si mami e foarte fericita pentru aceste senzatii. va pupam si va dorim o zi cu soare atat afara cat si in viata voastra....revenim ceva mai tarziu dupa inca o tura de nani

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze


Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, gravidutze!!!!!

Alex, capul sus si mergem inainte, da??? BB tau nu trebuie sub nici o forma sa aiba o mama "botoasa"! Vezi ca se supara si el!
Ia spune ce i-ai cumparat sotului tau?
Multumim fetelor care ne impartasesc si noua experienta nasterii anterioare!!!! E de mare folos!
Luly, felicitari pentru !!!
Ktrinel, muuult ai mai migrat! Nici eu nu ma atasez de locuri, insa ma atasez de persoane, in special familia mea e fooooarte importanta pentru mine, adica mama si surioara mea (nu-i includ pe sot si bb, pentru ca asta e de la sine inteles)! Indiferent in ce colt de lume vom fi, sper sa fim impreuna...Iar in ceea ce priveste faptul ca vom avea un copil, macar de cand merge la scoala, sunt de parere ca trebuie sa-i oferi stabilitate, consider asta foarte important! Asta e! Bine macar ca la tine "bilantul" a iesit pozitiv!!!
Ingerasa, ce-ti face nepotica/nepotelul???? Dar surioara ta? Vino cu detalii!
Chinico, data viitoare neaparat sa-ti iei sotul cu tine la cumparaturi ca vine toamna si tare ma tem ca ramai in , altfel! Si eu voi colinda magazinele saptamana viitoare...sper sa-mi gasesc ceva convenabil!
Florentina, yupiiii...felicitari pentru ! Banuiesc ca surioara lui e fooooarte incantata, dupa cum se vede si din fotografii!
Donia, multumesc de pontul cu bagatul materialului in apa...nu m-am gandit la asta! Si ai grija cu mutatul, nu face prea mult efort!!!!

Pupici pa burtici!

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Fetelor, vad ca nu aveti somn noaptea... eu nu ma plang. Nici acum si nici la sarcina trecuta nu am avut probleme cu somnul desi ma trezesc de 2-3 ori sa merg la toaleta, ca un zombi ca nici ochii nu cred ca-i deschid.

Aelita, filmuletul e destul de mare si nu merge decat gazduit pe un astfel de site si descarcat de acolo. Se mai poate trimite pe messenger (ID-ul meu este florentina_ghita)!

Ma bucur ca v-au placut pozele noastre si ma bucur si mai mult ca am vazut aici pe DC ca cineva a facut poze in timpul nasterii, la acelasi spital si la acelasi doctor cu care voi naste eu. Asa vom putea pastra traditia si repeta sedinta foto pe care am facut-o cand am nascut-o pe Maya! Ca sa nu va mai ganditi cu frica la nastere va pot pune o poza facuta la cateva minute dupa ce nascusem, in timp ca doctorul ma cosea... uitati aici ... cand privesc in urma mi se pare ca a fost floare la ureche!

Va urez un week-end placut tuturor, sa aveti bebei cumintei care sa nu va dea prea mare bataie de cap!


Tina 21+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalinabalica/album?.dir=/a3c6re2]aici,[/url]




Madalina 22+

Mergi la inceput