Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Uitati ce am gasit eu legat de impartirea pe luni: -luna 1 (1-5sapmt); luna a2a (6-9sapmt); luna a3a (10-13saptm); luna a4a (14-17sapmt); luna a5a (18-21sapmt); luna a6a (22-25saptm); luna a7a (26-30sapmt); luna a8a (31-35sapmt); luna a9a (36-40saptm). Iar legat de trimestre banuiesc ca primele 3 luni repr 1 trimestru, urm 3 al 2-lea si tot asa.
ELYANNE te felicit si eu pentru ca vei avea gemeni. Vor fi mai multe probleme dar si mai multe bucurii. Iar de descurcat sigur te vei descurca. Acum ma voi ruga si pentru tine sa duci sarcina pana la capat si sa nasti 2 bebei sanatosi. Eu sper insa sa nu am surprize si sa fie 2 in loc de unul care l-am vazut eu la ecograf (apropo, daca erau 2 ar fi trebuit sa vad 2 inimioare batand,nu?) ca si asa nu stiu cum voi duce copilul pana la 9 luni ca am 1.55 m si 44 kg (ca am slabit unul la inceputul sarcinii).

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna, mai aveti loc si pentru mine? Va citesc de mult timp insa abia acum mi-am facut curaj si m-am inscris si eu. Desi imi doream de mult sa fiu mamica, acum ca se va intampla parca tot nu-mi vine sa cred. Sunt mai rau decat Toma necredinciosu’, ca eu am fost la ecograf la 6 sapt si am vazut samburelul. Acum astept cu nerabdare sa aflu dace e fata sau baiat.
Ca sa ma treceti si pe mine la catastif, va trimit si datele mele:
UM: 24.06.2006
DPN: 31.03.2007
DN: 19.08.1976
Va doresc sarcini usoare si BB-i sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Felicitari Elyanne pt cei doi bibici.O sa fie mai greu cu doi dar DD te va ajuta sa treci peste tot .Am o preietena in aceeasi situatie a nascut doua fetite superbe si mai avea un baietel ,fetitele au fost in placente separate si sunt una blonda si una bruneta si n-a avut pe nimeni sa o ajute.
Fetelor si eu am probleme mari cu constipatia ,am avut si inainte si nu stiu cum o sa ma descurc, adevarul este ca nu prea beau apa iar de la fructe pe langa faptul ca nu -mi mai place aproape nimic mai ma si balonez .Am inceput sa mananc numai paine cu tarate care avea efect inainte si mi-am luat tarate de la plafar sa pun in lapte sau iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Felicitari Elyanna sa fie totul bine! ti-am citit povestea referitoare la prima sarcina m-a impresionat foarte mult, sa ai noroc si sa fie tot la fel de ¨ usor¨ ca prima data.
Fetelor eu despre trimestre stiu asa:
trim II incepe din sapt 16
trim III incepe din sapt 29
Mie parca mi-a trecut starea de rau de 2,3 zile sa vedem ce mai urmeaza, sa fi scapat de rau? a inceput si burtica sa se vada toata lumea imi zice dar nu e chiar atat de mare pe cat pare.
bun venit si viitoarelor mamici!
13+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Wow Elyanna... felicitari! Mi se pare asa frumos sa ai gemeni! Si noi ne-am fi dorit, dar de data asta a iesit numa' unul Sunt sigura ca ai sa te descurci!

Cu trimestrele m-ati bagat si mai tare in ceatza... ma interesa ptr ca vroiam sa stiu cand incepe trimestrul II despre care toti spun ca o sa fie mult mai linistit si fara greturi. Oare dispar si aversiunile fata de diverse mancaruri in trim. II? Ca eu am multe, multe alimente pe care nu le mai sufar (multe din ele erau preferatele mele...).

Bun venit noilor mamici! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Buna fetelor!

elyanne felicitari!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate tie si la bibicii mici! Sa ne tii la curent!

adelyna am vb cu dr despre faptul ca am slabit 12 kg, nu a parut deloc impresionat... i-am cerut niste vitamine si mi-a facut impresia ca nici pe alea nu mi le dadea dc nu le ceream eu. In fine, de azi incep sa iau elevit, poate ma mai intremez. Am vazut intr-un mesaj al tau ca ai avut infectie urinara. Ce ai luat? Si eu am, iar dr mi-a prescris augmentin 1 tableta la 8h. Mie mi se pare cam mult, ca e antibiotic si stomacul meu oricum e varza, ca nu mananc mai nimic. Nu stiu ce sa fac, cred ca totusi o sa-l iau ca nici nu pot sa stau asa cu infectia pe mine...

Cred ca imi voi schimba medicul, oricate intrebari ii pun, raspunde monosilabic si oarecum la misto, mereu plec de la el cu senzatia ca nu am inteles ceva. De ex nu stiu mai nimic despre infectia urinara... tre sa tin vreun regim, sa beau lichide mai multe, sa ma feresc de frig... habar nu am ce tre sa fac... nu mi se pare normal sa caut pe forum si sa procedez dupa ureche cand merg la consultatie la fiecare 2 sapt! Mor de nervi!

Eh, dar sa nu va stresez mai mult, aveti grija de burtici, si dc aveti vreun sfat pt infectia urinara e binevenit! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna burtici!
Eu tot cu gretzuri,ce sa fac,fac si eu pe interesanta!
Mi-am luat ceva haine ca nu ma mai incape nimic pt ca talia mea e 0,de mancat mananc insa doar o data pe zi in rest bag nectar de fructe la greu asta si pt ca inainte eram mereu constipata.
Astept ecografia de saptamana viitoare cu mare nerabdare.Analizele la cultura de col au iesit ok asa ca totul merge bine,mai putin nervii pe care-i am de la armatele de hormoni,ca-mi vine cateodata sa-mi iau lumea in cap mai ales cand vad ca am atata treaba si nu apuc sa o termin niciodata si mi-e soooomn mereu,mereu.

Elyanne felicitari ,o sa fii si tu ca mine fericita mamica de 3 porumbei,lasa ca ne descurcam noi,la tine o sa fie putin mai greu ca sunt toti mititei.
Ramiha daca nu esti multumita de doctorul tau de ce nu-l schimbi ?
Pentru mine e foarte important medicul ,sarcina asta imi este urmarita de o doctoritza tanara si foarte vorbareata,imi explica tot ce vreau cu lux de amanunte si in general e foarte grijulie si atenta.
Loina LA MULTI ANI! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire!
Bun venit noilor burtici!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 11+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zazzie78 spune:

Salut,

Vroiam sa va intreb, ce fel de ecografie ati facut la 8 saptamani, normala sau intravaginala? Trebuie sa fac ecografie si doctorul mi-a zis intravaginala - asa, ca e sarcina mica, nu ca as avea probleme - da' nu prea imi vine. La primul bebe am facut eco normala si aveam 6 saptamani, ce doamne iarta-ma, a innebunit lumea de acum 2 ani?

Zile bune va doresc.

Roxana & Rares Voda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ramiha daca nu esti multumita de dr. atunci cauta altul... Am patit-o la prima sarcina cu dr. Dima de la Polizu care era de fiecare data f. grabita... Prima data am zis ca am inimerit sa fie pe fuga... dar de fiecare data la fel... Mi-o recomandase o prietena care nascuse cu ea, fusese f. multumita... la fel si pe forum, numai pareri bune... insa eu n-am fost multumita... Asa ca prin luna a 5-a am schimbat dr. Si f. bine am facut.

Ralualexandrei chiar ma gandeam la tine ca o sa ai 3 bb ... si la Monica_b care are tot gemeni ... ne descurcam noi.

Kmi78 chiar ma gandeam ieri la povestea Elenei... in final scriam ceva de genu' ca peste vreo 2 ani vrem sa-i mai facem Elenei o "fratioara"... sau poate 2 ... dar nu m-am gandit la doi odata

Jaana nu e timplu' pierdut... poate la runda doi patesti ca mine...

Magdalena76 bine ai venit! Sarcina usoara

Hai ca azi am lucrat de n-am mai putut... am stat toata ziua pe net si am citit despre gemeni... Ar trebui sa ma apuc... ca altfel, cine sta la noapte sa termine...

Edit: deschid capitol nou, ca poate mai dureaza pana il modereaza cineva. Bag linku atunci cand va aparea.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Continuarea... Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Mergi la inceput