Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Bun venit noilor mamici si concediu placut celor care au vacanta!
Vineri am facut a 2-a ecografie (dupa ce o facusem pe prima luni)pt ca ma dureau rau ovarele si am avut o secretie mai inchisa la culoare.La ce-a de-a 2 ecografie mi-a spus ca bebe eset ok nu sunt probleme si a ajuns la 7 mm.Acum astept rezultatele la toate analizele de prim trim.Raul de sarcina ma incearca in fiecare zi de o sapramana si nu prea pot sa mananca mare lucru in afara de mere,lamaie cu apa si tot ce-i acru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna ziua tuturor si sper ca va aveti cu toatele un week-end placut si linistit...
Selene and Elyy2003, vad ca avem acelasi date, sper sa impartasim din experientele noastre in timp.
Am trecut pe aici sa vad ce mai spun mamicile si sa vad daca s-au mai calmat greturile. La mine pana acum au fost destul de acceptabile, doar greata (fara voma),in caz de foame, dupa ce mananc si la trezire. Acum cand am intrat in a 9a saptamana, s-au mai intensificat, desi credeam ca trebuie sa se mai linisteasca. Probleme am cu constipatia si balonarea , desi mananc foarte multe fructe, iaurt si cereale.
Va doresc mult bine si numai vesti bune!
9+ si

Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Fetelor,eu am fost la Cheia pentru 2 zile si a fost super.A fost mai greu cu urcatul si coboratul.Am observat ca obosesc mult mai repede.
Se pare ca greturile s-au intensificat si nu mai trec doar cu mancare....
Krissy,am si eu probleme cu balonarea si constipatia si sunt foarte stresata.Nu stiu ce as putea face ca mananc fructe toata ziua si ciorbe peste ciorbe.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ma primiti si pe mine in randul vostru?!?!?!? am o saptamana de cand sunt in plin extax.dupa mult timp,am avut din nou parte de un test cu 2 liniute.abia astept sa vina ziua primului eco....
datele mele:
UM-7.07.2006
DN-6.03.1971
DPN-13.04.2007

va doresc o sarcina cat mai usoara!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

Neata fetele!

ce mai faceti? eu va citesc zilnic dar n-am mai scris demulttt....
cum va mai simtiti?

eu m-am simtit ff bine de la inceput, acum am 11s si nu am simptome de sarcina deosebite,...

o intrebare la voi: cate ecografii ati facut pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Eu am facut doar o ecografie la 5 saptamani cand as fi vrut sa imi confirme sarcina, dar era prea mica si al meu doctor mi-a zis ca aproape sigur e sarcina, dar nu sigur sigur.
Urmeaza sa merg la urmatoarea eco saptamana viitoare cand, dupa cum m-au invatat fetele sa socotesc, voi fi in saptamana 10.



roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

va multumesc ca m-ati primit si pe mine in randul vostru.
geo_78........................eu nu am facut nici un eco pana acum.abia am 3 saptamani,iar medicul m-a programat la eco pe 15 septembrie cand mi-a zis ca va fi mai marisor si se va vedea bine la eco.abia astept sa soseasca ziua aia!!!

pupici la gravidute!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

M-am intors... a fost frumos la munte... da' cam putin [D]
M-am "prajit" un pic pe spate... nici n-am simtit cand...
Am urcat un pic si am cam obosit repejor... Am topait pe niste pietre ca sa trec un izvor si sa nu ma ud ... numai prostii ... n-am exagerat prea tare (zic eu) si am stat cuminte in pat cand am ajuns la vila.

Tzuna am trecut in dreptul tau (si al meu) numele dr. Cine mai vrea, sa zica si trecem.

Alionushca si noi trebe sa ne anuntam nasii despre bb2 ... inca n-am apucat sa ne vedem ... probabil maine, cand este ziua nasei.

Carmen94 bine ai venit. Sarcina usoara.

Geo_78 eu am facut o singura eco. la 6 sapt. ca sa vada ca bb e unde trebuie... Acum nu stiu cand mai fac eco... Am facut programare pentru cea morfologica la 19 sapt. Si pana atunci voi face la spital cand merg la consultatii.

La capitolul kilograme... am pornit de la 57 dar acum nu mai stiu daca m-am mai ingrsat. O sa vad cand merg la dr. La prima sarcina am reusit sa iau 20 de kile ... si acum am mai ramas cu vreo 5 in plus... Acum sper sa ma limitez la 12-13 ... ca sa nu depasesc 70 de kile...




Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna

eu am facut prima eco la 6-7 saptamani ca sa vedem ca bebe este asezat unde trebuie... a doua sper sa o fac cand ma duc la dr cu rezultatul analizelor probabil saptamana viitoare (abia maine imi ia sange), iar pe 18 septembrie m-am programat la CMU la dr Iosup pt eco morfologica trimestrul I (14 saptamani)
elyanne eu sunt la dr Toma la Cantacuzino!!
Greturile sunt inca in toi, dar sper la vremuri mai bune...


Gia 8 + si Mihai (14.07.2005)
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salut fetelor, is obosita de mor - dar daca nu raportez ce am facut azi si ieri, si alaltaieri o sa am mai mult de scris.

Sunt obosita - am facut un drum lung la medic azi - in sfirsit dau si eu peste medic normal - m-a ascultat, mi-a raspuns la toate intrebarile - a fost bine.

Dupa cum am spus am fost simbata sa fac o ecografie, sa vad daca e in regula cu bebelusul - pentru ca la 5 saptamini mare lucru nu s-a vazut - imi era frica sa nu fie ceva cu viitoarea placenta, vreun hematom - si iata asa - medicul mi-a spus ca placenta este fix pe col , ca e rau si bla-bla-bla + am un hematom de 9,8 mm si de ce eu pina acum nu am avut singerari - prostul el in loc sa se bucure ca nu am singerat, el mai mai sa ma certe. am ascultat inimioara, bebelusul este cu o zi mai mare are 19,6 mm Puiul lu mama - acum is cumincioara foc - stiu precis ca este acolo si mai ales dupa ce l-am vazut mii frica sa ma supar ca nu cumva sa sufere el.

Ei bine ca eu sunt optimista de felul meu (nu stiu pina cind) - si nu am bocit cind m-a bagat in sperieti ecografistul - am fost frumos la nasi si le-am spus vestea cea mare - mare bucurie - sunt rasfata familie - nashul a mai adaugat pe linga a avea grija mare de mine - sa nu spun la multi ca sunt insarcinata-sa nu se apropie de noi ginduri rele.

Azi am fost , dupa cum am spus la medic - el s-a speriat cind a vazut diagnoza si mi-a facut din nou o ecografie, a mai chemat un medic si mi-a spus- cu placenta totul e in regula, e pe fundul uterului- asa cum trebuie sa fie, insa am un hematom - mi-a dat tratament si peste 2 saptamini ma duc la el din nou.

I-am spus ca nu suport lactatele, nu ca nu-mi plac - dar le vomit in aceeasi clipa- mi-a dat supliment de calciu si plus iodomarin, cica pentru sistemul nervos al bebelusului.

Acum ma simt foarte bine - m-a incurajat medicul ca va fi bine, m-a spus ca hematomul a aparut poate de la faptul ca am ridicat ceva greutati - am promis ca voi fi cumincioara

Geo - reiese ca eu pina azi, 8 saptamini si 4 zile am facut 3 ecografii, medicul a spus ca nu prezinta pericol - mai ales ca ele au fost necesare.

Carmen - bine ai venit la mamici - sanatate burticutei

Elyanne foarte frumoasa tzopaiala ta la munte - simbata la nashi am stat toata ziua afara - m-am simtit excelent - daca stau mai mult in casa eu visezs la vreo iesire de asta.

Fetelor va pup - am vorbit prea mult si prea detaliat

8+

Aliona

Mergi la inceput