"drepturile" bunicilor
Raspunsuri - Pagina 9

Ramona J spune:
cataghe am scris "n" mesaje incercind sa explic ceea ce ai scris tu foarte frumos pe pagina cealalta. Noroc ca ai reusit tu, ca eu sint epuizata...
The best thing you can do for your children is to love your wife.

Flaflo spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Pana la urma cred ca,asa cum fac de foarte multe ori,as fi lasat inca o data de la mine si as fi trecut peste toate cele pe care le-am inghitit si as fi lasat copilul la bunici.Problema stiti care e? Ca nu mai insista sa-l vada,nu mai trimit mesaje mai mult sau mai putin simpatice...De ce oare? O fi linistea dinaintea furtunii?Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
Miha, daca ei nici nu mai insista inseamna ca isi arata adevarata fata. Si socri mei o iubesc pe Bia doar din.....poze. Ca i-am chemat aici in iarna pentru 3 luni si le-a fost prea mult sa aibe grija de ea (asta in conditiile in care eu eram acasa si i-am lasat singuri cu ea doar maxim o ora), asa ca s-au carat dupa 10 zile. A fost dureros pentru mine sa descopar ca toate comentariile de dinainte au fost doar fatada, ca pina la urma nu le pasa nici de nepoti (2 la numar, unul din partea fiecarui baiat). Chestia ciudata este ca Bia ii place pe amindoi, s-a atasat de ei din prima clipa. Asa stind lucrurile, eu nu le voi interzice sa se vada si poate cu timpul isi vor descoperi adevaratele sentimente, pentru ca mai devreme sau mai tirziu Bianca isi va da seama de prefacatoriile lor.
Flavia si Bianca
Bia vijelia

Andries spune:
Din experienta mea de mama si din ceea ce am vazut la nepotii mei pot sa afirm ca in general copilul stie foarte clar cine e mama, cine e tata, care e rolul lor, cine sunt bunicii si ce fac bunicii pentru el, ma refer la ambele perechi de bunici. Copilul isi va iubi bunicii cumva, oricum, sangele apa nu se face.
Eu consider abuzul verbal la adresa mamei sau a copilului la fel de grav ca un abuz fizic, deci daca o persoana mi-ar spune "te pleznesc" sau "curva" as face tot posibilul sa nu mai am de-a face cu ea in viitor. Daca persoana e ruda, soacra... mai greu, dar tot as incerca sa nu am de-a face cu ea si nici ea cu copilul meu. Asa ca Miha nu trebuie sa iti faci prea multe procese de constiinta si sa incerci sa ii ignori, daca poti si daca te lasa. Daca nu te lasa... pai pune si tu mana pe par ca nu se poate asa. Mie chestia cu sa intorci si orazul celalalt ca Dumnezeu vede si judeca, nu-mi place. Suntem oameni si ne purtam civilizat, daca nu ne purtam civilizat nu mai suntem oameni, nici tu cu mine, dar nici eu cu tine!! Sper din tot sufletul pentru tine sa nu depindeti cumva financiar de ei.
Andries