Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 24
lullabay spune:
Salutare burticoase!!!
ca deobicei in weekend slaba activitate!!!
Eu azi am cumparat primele lucruri pt bebe:un body.4 pelincute si 2 bluzite cu caciulite...mai luam inca 2 bodyuri si gata cumparaturile!!!!pana la nastere...ca dupa..potopul!!!:))))Oricum am umblat vreo 2 ore prin oras pe jos,cu mama,eu viteaza tare...si dupa am suferit vreo 4 ore de dureri de burta....erau de tot felul,persistene,fulgeratoare.de spate...unele superdureroase de imi venea sa musc patul...am citit ca in falsul travaliu durerile sunt foarte puternice...inclin acum sa dau dreptate celor care au afirmat asta!!!!
Vauva bine ca ne mai dai cate un semn!!!Sa stim ca inca mai esti de-a noastra cu burtica la purtator!!!
Microbu multumesc tare mult,esti tare dragutza
numai ca nu as vrea sa pun o burticoasa pe drumuri pt mine!!!Sper sa ma descurc cumva,daca nu reusesc apelez la tine...multumesc mult de tot!!!
Gety poate o sa apara mai tarziu contractiile nedureroase..eu le simt ca o presiune in abdomenul inferior..si daac pui atunci mana pe burtica e atre ca piatra...la 32 de ani nu e chiar imposibil sa nasti natural...ramane alegerea ta..fiecare are avantaje si dezavantaje!Astept si eu sa aflu cat te costa patutul.
Eloise,martha78 prietena mea a fost o norocoasa intr-adevar...se pare ca sarcinile cu pr nu au numai dezavantaje..ci uite si un mic avantaj..nasti mai repede!!!
Gripo mare dreptate ai...din experienta personala intr=adevar lucruri de genul asta se intampla numai altora!!!!
Alessia colul meu avea 30 mm la 17 sapt si de atunci nu a mai fost masurat..sapt viitoare tb sa merg la un ex clinic si probabil o sa aflu daca e lung sau scurt dar cu siguranta ar tb sa fie mai scurt ca doar uterul creste si colul se scurteaza...iar cu aspiratia de suc gastric..in anestezia generala esti intubata adica iti baga un tubulet pe caile aeriene asa c nu prea poti sa aspiri suc gastric din stomac..decat printr=o eroare de tehnica a intubatiei.
Cpetrut felicitari sotului tau pt reusita!!!Cat despre mostenirea genetica sarcaina mea nu seamana deloc cu cea pe care a avut=o maam cu mine asa ca ma indoiesc ca putem sa nebazam pe asta!!
Hazul are dreptate Gripo, poti sa ne povestesti orice!!!
Lyana nu te ingrjora ai vazut ce ziceau fetele cu placenta in fct de ecografist placenta poate avea diverse garde in aceeasi zi:)))) e o parere subiectiva a celui ce face echo....odihneste-te cat simti tu ca e nevoie nu 10 ore sau 14,cat iti sunt tie suficiente..iar cu bebelina stai linistita se mai invrte si ea in burtica ca nu poate sa stea doar dreapta...mai repeta sumarul de urina dupa 2 sapt si vezi si tu ce se mai intampla cu leucocitele si proteinele.
Inni cand ajung acasa la iasi o sa iti spun din lamaze povestea cu contractiile...in prima faza apar cica la 20 minute..mai dureaza cateva ore bune pana trebuie sa mergi la spital..acolo scrie ca atunci cand sunt la 5 minute interval ar fi bine sa pleci spre spital...nu are sens daca travaliul dureaza si 12 ore sa le stai in spital eu cred ca o sa incerc sa plec cat mai tarziu...daca se rupe apa atunci e bine sa te grabesti,ca tb antibioticoterapie pt bebe..nu are legatura prea mare frecventa contractiilor cu dilatatia..adica da cu cat contractiile sunt mai dese se pp ca ar tb sa te dilati dar nu toate contractiile sunt eficiente..in general cele care dilata colul sunt mai dureroase si insotite de senzatia de greata.
Ura de duminica am intrat si noi in luna a noua!!!
35+ 
eloise spune:
Buna dimineata!
Am insomnii 
Si doar m-am culcat la 1 noaptea, dupa ce am citit cateva capitole din dr.Spock.
Am arsuri nasoale, nu stiu ce m-a palit ieri o pofta nebuna de junk-food de la mc. donalds, si am mancat un Filet-O-Fish cu niste maioneza ciudata cu ceapa cred... oricum acum o simt din plin si regret amarnic ![]()
Lullabay felicitari pentru intrarea in luna a 9-a! Ce fain de voi, cele "avansate"! Cand trebuie sa mergi la spital saptamana viitoare? Eu incepand cu 20 tre sa-i dau un tel la dr. si fixam atunci. Cam nasol la spital dar macar mai vedem si noi maternitatea, desi la noi nu exista optiunea vizitei inaintea nasterii, ca in alte tari, adica nu cred ca ma lasa pe mine cineva sa ma fatzai prin spital ca sa ma "familiarizez cu mediul" asa cum se recomanda in carti. Pe mine ma cheama dr M cand intru in luna a 8-a sa vedem cum stam, sa-i zic cum vreau sa nasc si.... sa-mi recoteze pt papanicolau
. Nu prea imi surade chestia asta, mi-e teama sa imi umble acuma pe col, mai ales ca, de cate ori o intrebam pana acum, ea zicea o data ca testul asta nu se face in sarcina, ca nu e relevant, si alta data ca da, o sa-l facem.
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
Monique_new spune:
Buna dimineata burtici
eloiseEu stiu ca se fac doar culturi de col( adica doar secretie )...nu papanicolau...eu asa am facut si la 28 si la 36 sapt....si nici nu am mai auzit la altcineva sa se faca in sarcina asa avansata. Eu zic sa mai intrebi ca nu cred.
Stie cineva vre-un site sau ceva asemanator cu exercitii de respiratie pentru nastere![]()
Am gasit ceva ( toate fazele travaliului )daca va intereseaza
http:// www. infertilitate .ro /naturala.htm - fara spatiu
POZE
Monica
37 sapt
alessia80 spune:
MARTHA- merci de info
LULLABAY- felicitari pt 9 luni!
Oare ajung si eu la 36?
Da, ai dreptate!
ADINAZOT- daca nu sunt contractii dureroase e ok! Parerea mea...
MIRABELAC- da, am dezertat ca de cat am indurat ieri eram ca o leguma!![]()
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
alessia80 spune:
ELOISE- nici eu nu am auzit de papanicolau in sarcina! Stiu ca se face la vreo 2 luni dupa ce nasti
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
alessia80 spune:
Ahhh, am uitat ceva: Buna Dimineata!![]()
ALESSIA80
33+ 
poze
martha78 spune:
Am avut o noapte tare grea, de abia am reusit sa adorm, bebe se misca mult prea mult plus ca am jos o senzatie de apasare, greutate, presiune, nici nu stiu cum s-o descriu, iar daca nu merg in clipa aia la baie parca fac pe mine, fiecare zi care trece e un chin ![]()
Martha 37 
ticket lilypie
martha78 spune:
Buna dimineata, Alessia! Ce putine suntem in weekend! Oare restul fetelor ce fac?
Martha 37 
ticket lilypie
Mirabelac spune:
Gety epidurala nu ti-o face dr. ci anestezistul, daca nu este acesta in spital degeaba ai dr.
Anestezia epidurala (in coloana) este la nastere naturala iar rahie-anestezie este tot o epidurala numai ca se face la cezariana. Sper ca zic bine, sa ma corecteze fetele.
Daca vrei sa pui poze te duci la contul tau de yahoo (daca ai) si in My photos adaugi cate pozici vrei. Apoi dai un copy-paste la site-ul respectiv de pe yahoo si-l duci la semnatura ta de la Profil Personal (cum ai facut si cu tickerul pt. varsta bebe). Sper ca m-am exprimat bine. Succes!
iullabay eu stiu ca in falsul travaliu durerile nu trebuie sa fie prea mari ca la nastere de ex. si daca iei un no-spa ar trebui sa te lase, daca nu, doamne fereste sa nu fii la termen, poti intra in cel adevarat.
Mirabela sapt. 34
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
'Neata Alessia, esti mai bine azi?
Mirabela sapt. 34
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.