Mamici de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabela, dar daca nu am contractiile astea, desi ar trebui sa le am?
Ca citesc pe Internet ca in luna a 8-a ar trebui sa fie. Mie mi-e frica de anestezie in coloana. De asta mi-e si frica sa nasc natural: nu-mi cunosc limitele in a suporta durerea de la nastere.
Asa suport eu, dar tipul asta de durere nu l-am mai experimentat si nu stiu daca o sa-i fac fata. Sunt total indecisa: natural sau cezariana?

GETY 31 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nu e obligatoriu sa le ai, cum nu e obligatoriu sa ai greturi sau arsuri... cica se pregateste uterul pt. nastere dar am auzit multe femei care spuneau ca nu stiu ce sunt alea contractii. Ti-am zis esti o fericita ca nu le ai, mai ai si grija lor
Oricum daca vrei natural cu epidurala n-ai prea multe sanse in Iasi, este un singur anestezist care face asta si nu te poti baza pe el.
Eu as fi vrut rahie pt. ca vezi bebele atunci cand iese si esti constienta, nu este riscul sa nu te trezesti dupa.
Tu lucrezi parca la Cuza Voda, nu? Nu stii daca se face cez. cu rahie-anestezie acolo?

Mirabela sapt. 34 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Alessia ai spart gashca??? Sper ca esti bine si ti-au trecut durerile.

Mirabela sapt. 34 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor, vad ca am ramas singura.

Mirabela sapt. 34 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Am intrat sa va salutam si sa va spunem ca suntem bine. Nici un semn inca ca vrem afara.

Sunt bucuroasa ca prietena mea de aici a nascut saptamana asta al doilea copilas si totul a decurs foarte bine. A nascut natural cu epidurala la 1 an 1/2 dupa o cezariana cu primul bebe. Si a avut si probleme cu tensiunea toata sarcina. A fost chiar si internata o saptamana in spital din cauza ei acum spre sfarsit. Dupa nastere a stat doar 3 zile in spital, este acasa acum si se simt bine amandoi.

Ce faci Ignatica? Cum te simti tu si bebe? Nu ne pui niste pozici?

Va pupicesc si aveti grija de voi!

Vauva 37+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Alessia, eu am facut 2 anestezii generale pana acum si mi-am revenit dupa amandoua fara probleme, esti putin ametita la inceput, dar iti revii incet; de data asta cred ca voi face rahi pt ca se pare ca asta se practica mai mult si dr asa face, nici nu stiu daca e alegerea cea mai buna
Gety, ce bine daca nu ai contractii, nici macar Braxton, eu am in fiecare zi plus senzatia ca nu mai am aer, de abia mai dorm noaptea, e tare greu

Martha 36
ticket lilypie

Mergi la inceput

Mirabela, am auzit ca epidurala face si dr. mea si dr. Mihalceanu. Nu-i aia in coloana? De care mi-e mie frica. Las' ca o intreb pe sora-mea de rahie - anestezie. Ca nici nu stiu cum e.
Am mai vazut in Nicolina un patut la mag. de a Coop. Mobila si tapiterie, dar nu mi-a placut deloc. Era si pana in 1.500.000 lei. Ieftinut, dar uratel. Bebeii nostri merita mai mult, nu? Cred ca pe marti aflu pretul de la patut. Azi am aflat preturile doar pt. masa de bucatarie si 2 suspendate, tot pt. bucatarie. Cum aflu, cum iti spun. Poate reusesc sa invat sa pun si eu poze, ca sa pun cu fetita si cu mine, si apoi sa pun si poza patutzului. Sotul meu a zis ca nu-i greu. Am sa-l rog pe el maine dimineata. Acum avem meci de la 21,oo, cu Poli Iasi. noi suntem amandoi microbisti.

GETY 31 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

Mergi la inceput

Martha78, tu ai 5 saptamani inaintea mea, tare as vrea sa am si eu vreo 35 sapt. Cateodata, cand ma culc, din cauza ca a crescut uterul, ma apasa pe plamani si respir mai greu. Ridic capul un pic mai sus sau ma cobor din pat. Asta acum, dar peste 5 sapt. cum o sa-mi fie?

GETY 31 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALESSIA,si pe mine ma mai chinuie contractiile astea,nu sunt dureroase dar le simt ,parca ma stranguleaza cineva,simt ca ramin fara aer.Eu iau numai no spa,vreo 3,4 pe zi,depinde cum ma simt.Am zile cand nu simt nici una,dar am si zile cand am multe.Imi e tare frica sa nu imi deschida colul mai tare.MIRABELAC,parca ziceai a atunci cand ai contractii respiri adanc,si eu fac la fel,si beau apa si parca imi trec.DAr oricum ,ma streseaza rau si pe mine.

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Apropos de anestezii... Eu am nascut cu epidurala. In Germania epidurala inseamna ca iti baga un cateter in coloana si il lasa acolo pana nasti. Prin cateter intra o data la 20 min o doza de anestezic. Practic ai o perfuzie si tubul ei intra in coloana. Poti sta pe orice parte, chiar si pe spate. Nu o simti, nu jeneaza. Dupa nastere eu nu am avut nici o durere deosebita de spate, ma mai dureau oasele asa, ca in timpul sarcinii, cand ma intorceam de pe o parte pe alta, dar cred ca e normal, ca incep oasele sa se stranga la loc.
Deci mie cel putin nu mi-ar fi frica de epidurala. Am stat cu chestia aia in spate vreo 12 ore.

Mergi la inceput