Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Va multumesc pentru sugestii! Eu stau in umbra si va urmaresc si profit. Mi-am facut o lista pe care am pus-o pe frigider.
Io ii fac supa (piure) cu carne de vitel/pui/ou. Si cam atat. I-a mai facut soacra-mea acum cartofi cu unt si lapte pe care i-a devorat. Iaurt ciuciu.

Anya, vezi ca e reteta de biscuiti in CC.

Pastele le puneti la blender?

Kristinuza, imi pare rau sa aud de bunica ta. Off, ce ti-e si cu natura asta, mai ales cand stai in Romania unde autoritatile sunt pe principiul:"Dumnezeu da, Dumnezeu ia" mai putin cand e vb de averile lor.

Kid, eu zic sa nu iti faci griji pentru Alex. Atata vreme cat e sanatoasa, fara lipsuri de vitamine si calciu, nu e nici o problema.

Azi cand am vazut-o pe fii-mea prima oara dupa 3 zile mi s-a parut ca arata ca o bila. II iesea burta din pampersi ca burta de bere a lu ta-su. In schimb e extrem de palida. Pe vremuri era tot timpul roza in obraji, acum e galbena. De maine incep cu fierul.

Abia i-a iesit dintele ala si deja stie sa il foloseasca. Daca imi plimb degetul in raza de actiune a gurii ei, ma si capseaza. In rest isi musca in permanenta buzele, amandoua odata.

Simo, filozofu' tace si face! de la noi.

Apropo, mai stie cineva ceva de Mary Ilie si de barbatul lui fii-mea?

Cam atat momentan.
Noapte buna

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

Cge,mersi de raspuns

Codruta,tare frumoasa Petra si ce de-a cadouri a primit!

Locca
,ma bucur ca e mai bine matei si ca a inceput sa pape.

Simo
,tare Filosoful..dragutul de el.

Irina ,dragut Vladut cu pepenele,imi pare rau ca nu-i dau si eu fetei,dar mi-e cam frica de diaree.De fluerat nu mai zic,e baiat mare deja.

kristinuta,imi pare rau de bunica ta...saracii oameni dupa ce au muncit o viata,raman cu mimic...iti dau lacrimile.

Noi la capitolul mancare stam mai bine,a inceput sa mai pape,tot pacalita,ii dau si eu ceva in manuta si hop cu lingura,uneori se uita la TV si mai deschide gura.Nu mananca mult dar eu sunt multumita.Noi tot legume cu carnita mancam,nu m-am complicat cu ciorba,ca e greu de dat cu lingurita si cu cana sau bibe nu vrea.
Peste i-am dat si nu-i place,o mai las..paste i-am dat de la borcanas.I-am facut zilele trecute pulpa pui la gratar,a fost f incantata sa pape carnita cu mana.
Eu biscuiti i-am dat de la hero si i-a papat,n-am mai vazut demult,asa ca-i dau tot petit beurre,dar mai mult se joaca decat mananca.

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

La multi ani sarbatoritilor de azi, Clara Maria, Ilinca, Maria, Iustin, Alexia si Antoine, sa fiti sanatosi si cuminti si iubiti.

Ma bucur ca discutati despre mancare, dupa treaba cu somnul, ce mai papa spiridusii era urmatoarea mea intrebare.
Si eu sunt in criza de idei, la noi diversitatea vine din faptul ca eu ii dau numai borcanase (legume, legume cu carne, fructe) si cand mancam noi e obligatoriu sa-i dam si lui paine sau biscuti. De curand i-am introdus si grisul cu lapte, ii place mult si mananca aproape zilnic. Nu stiu daca faptul ca-mi smulge linguritele din mana si se mozoleste pe fata, par si haine in timp ce le morfoleste se poate numi ca mananca singur.
Sa-i dau sa manance e razboiul nervilor dar din cate vad asa e peste tot.

Dar in afara de paine si biscuiti nu am avut curajul sa-i dau altceva sa pape el singur, si acum am emotii ca se ineaca cu painea, mai ales ca nu are nici un dinte, deci totul se face din gingii s saliva la el.
Iaurt, tot asa, mi-a fost teama ca nu stiu din cele care se gasesc aici care ar fi bun pt bebei. La fel si cu branza proaspata.
Probabil ca dupa ce ne intoarcem din concediu o sa ma risc sa incerc branzicile si iaurtul din comert.

Simo, mi-a placut faza cu Luca, filozof si ordonat, dragul de el.

Ma duc sa particip la imbaierea copilului, pupici, somn usor si weekend placut,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Sofia eu una nu le blendaresc pastel ,le tai in bucatele dupa ce le fierb

gata ma indrept si eu spre locul eroului ca
mi sau terminat baterile

Anto si sa vina ziua mai repede sa scapi de soacrii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Kristinutza, of, ce nenorociri...si mie mi se pare ca e nasol cand ploua tare ca sigur cade netul...ce sa mai zic de bietii oameni cu apa in casa. Voi trebuie sa va mobilizati si sa mergeti sa ajutati bunica batrana sa puna totul in ordine in casa

Sofia, nu prea imi imaginez o burta de bere la o bebelina frumoasa ca Nuka. Dar recunosc ca e bufleica si ii sta tare bine, e un adevarat bebelus de reclame ea.

Simo74, tare faza cu filosoful...sa se ascunda in dulap. Banuiesc ca era usa inchisa la dormitor si nu a putut ajunge prin alte camere sau pe hol (alex cand reuseste sa evadeze se opreste la carutul de pe hol, scoate limba si incepe sa ii linga rotile )

Chiar, sunt fete care nu au mai scris de secole...nu stim ce face frumuselul de Mario. Si ma intreb daca Nadina-cuscra si Aura-Diafera se distreaza bine la Nisipuri cu bebeii lor...Sper ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

WAW!
Kid,daca la noi te refereai..,te pupacim si pe Alex asemenea!!
Sa stii ca suntem foarte bine,dar de bine ce ne e,mami nu mai apuca decat sa va citeasca asa printre randuri..
De-abia astept sa ma reintorc la munci din septembrie sa mai sterg si eu DC-ul de praf zilnic..ca acasa tare greu e..Mario merge deja singur prin casa, si sunt tot timpul dupa el ca prinde o vitezaaaa ..
de papat papa bine,dar silueta vad ca e "in tendinte",de vorbit tot la inceputuri e,si acum ies si cei doi incisivi centrali ca cei laterali ne-au creat interfata de vampiras,care trebuie schimbata de urgentaaaa!
de apucat cu ei apuca insa ce-i dai,azi a facut"crac" la un crenvusti de m-am speriat al naibii
vrem sa mergem si noi la mare dupa 22,are cineva cunostinta de vreo prognoza cat de cat?
o sa mai pun si pozici dar nu stiu daca azi ca e deja tarziu!
va pupicim!
aaaa,am uitat:LA MULTI ANI PETRAAAAAAAAAAAA!!! Sa ne traiesti!

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Sofia - multumesc de idee, dar nu am CC.Am gasit ceva pe net si cand fac va anunt cum au iesit.

Ma declar pur si simplu inamorata de Vladut al Irinei (o feblete de-a mea mai veche) si de micul-mare Filosof. Am voie, nu? Ca tot vroiam eu ca Anya sa fie baietel. Poate urmatorul...
Apropo, ce mai stiti de Tonnia si de Meme?

Kid, are dreptate kristinutza, Alex e fata de oras, nu ca ai nostri. Anya se face ca un purcel dupa ce ii dau in manuta fructe. Am ajuns sa ne ferim de ea cand mancam, ca daca ne vede vrea si ea si inevitabil trebuie sa-i fac baie dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

uite ca am stat acum si am pus cateva pozici,ca maine nu se stie ce timp mai avem dupa un milion de ture prin casa!

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Kristinutza, e tare frumos la Arbore noi am fost in 2004. Pacat ca se intampla astfel de nenorociri.
Luni mergem la vaccinul de 1 an....brrrr. Sper sa fie bine, ca la 6 luni mi-a stricat copilul.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

as avea multe zis, dar am o stare de nervi de nu pot sa va explic. n-am rabdare nici sa citesc, nici sa scriu...

bunica e binisor, a spart bucati din temelie si s-a scurs apa din casa. as'noapte a dormit in casa, intr-o camera in care n-a intrat apa. insa ploua f tare si iar a urcat apa. ea ba se supara ca n-am plecat inca spre ea, ba zice ca sa nu venim, ca se descurca, ca se ajuta lumea, ca se usuca casa etc. stam in tensiune si nu stim ce sa facem. chestia e ca ma gandesc sa mergem cand se opreste ploaia. ca sa mergem pe ape ce rost are? si ma duc sa ma culc cu radu prin vecini in poduri?! of, tare nu stim ce sa facem... asteptam si speram sa nu mai ploua si sa mergem dup-aia sa ajutam sa dam malul din casa.

multumim, anya, de info cu mancarica . eu speram sa-mi dai mai mult curaj, dar dimpotriva .
la iaurt cat de cat e bine cu 3.5% (desi pe mine ma tenteaza dorna a la grec 10% ma tenteaza atat de tare incat i-am tot dat ). ar fi bine sa-mi bag mintile-n cap?
aha sofia, pun aici reteta de biscuiti din CC:
"530 g faina, 250 g zahar pudra (punem fructoza, am inteles), 250 ml lapte (ups, ce lapte?!), 60 g unt (parc-as sti cat e 60 gr unt...), un varf de cutit de bicarbonat (ete, haida!)"
hai c-o las balta ca vad ca mai mult comentez eu. deja mi s-a luat de biscuiti in casa.

am vazut si poze cu vladut si mario, niste scumpi amandoi. vladut se tine ff bine pe picioruse, iar mario e un dragut, mai ales la nunta, cu parintii lui frumosi si ei nevoie mare.

hai ca aim in a mud for "tanar si nelinistit". sa-mi calmez nervii osteniti.
parca vad ca ma enervez mai rau...

mai bine ma duc sa fierb niste morcovi, ca ma gandesc sa-i dau in manuta si sa basculeze el singur. aaa, si sa mananc si eu ceva.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput