patutul unui copil de 2,5 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eu cred ca e timpul sa-i cumepri patul lui ,sa vezi ce fericit o sa fie.Asa e al meu ,dupa 2 ani de zile unde a dormit aproape numai la noi in pat ,acum e disperat sa doarma in patul pe care i l-am cumparat.

Lidia si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Servus Clara!

problema patului nu e importanta daca nu ar fi legata de copil si de obiceiurile lui de culcare.
Paul al nostru doarme in camera lui, in patul lui.
L-am obisnuit sa doarma singur, fara cintat sau leganat. E usor pentru noi sa il culcam. Apar probleme daca avem oaspeti si el simte ca e vinzoleala prin casa. E nasol atunci pentru ca e curios, isi "strica" somnul si devine marait. E posibil sa se scoale noaptea in cazurile acestea. Ni s-a mai intimplat.
Paul doarme inca in patutul cu gratii (urasc cuvintul asta care ma duce cu gindul la coercitie) si singura problema apare in timpul zilei, mai precis dimineata, cind vrea "sa evadeze". A invatat sa se urce si sa coboare singur de pe canapele, fotolii, paturi si are tendinta sa plece din patul lui.
Se gasesc pe la magazinele de profil (Baby Shop) patuturi joase cu o protectie pe o parte. mi se par ideale. Din pacate, nu stiu cit costa un asemenea "device".
Radu

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Baietelul meu are un an si sapte luni si, din pacate, doarme in camera noastra. Sfatul meu ar fi daca poti sa-i faci camera lui cat mai devreme. E mai bine si pentru voi si pentru el. In privinta patului ... Ar fi de preferat un pat normal (nu de bebeu cu gratii) ca sa aiba loc sa se rostogoleasca peste noapte (lui Tudor nici un pat de 2m/2m nu i-ar fi de ajuns), dar numai in cazul in care nu mai cade din pat (cred ca la varsta asta inca exista pericolul sa cada).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Cu cazutul din pat eu am rezerve. Andra a cazut ultima data (a adevarat ca ziua, nu noaptea, pt ca inca e in patut, are 1 an si 3 luni abia) din patul mare pe la vre-un an si de atunci e f atenta. Eu cred ca , cu cat e pus in patul mare mai devreme cu atat se invata mai devreme. Nepotica mea de la 2 ani doarme pe canapeluta ei care e micuta, nu e de oameni mari, e mai scurta si mai ingusta. E doar o parere, cand oi vedea pe pielea mea va spun. Si noi am pledat pt camera ei, de la 5 luni si tare bine a fost.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Danutz are 1 an si 8 luni si doarme inca in patut cu gratii in camera cu mine. E cam scundut si va incapea inca vreo jumatate de an in el. Lipesc patul de patul meu si pt ca are 2 bare de la patut scoase, noaptea, cand isi mai aminteste de tzitzi, migreaza la mine. Deocamdata nu-i pot oferi o camera aparte pt ca avem numai 2. Ziua doarme singur in camera, chiar si pe pat mare matrimonial (la buni) si nu mi-a cazut niciodata. Stie sa coboare si cand se trezeste nu urla, nu plange dar coboara si vine fuga in sufragerie unde suntem toti, cateodata ba chiar isi aduce si olitza in manutza.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput