Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetika` spune:

multumesc mult Kateryna. sunt din Constanta, UM 7 aprilie,CM de peste 32 zile. azi am 18 saptamani fix si o sa am o bebelina Miruna Maria. DPN se pare ca este 12.01.2007
Pupici dulci la mamici si la burtici
18+ Miruna Maria

Mergi la inceput

Kateryna, vad ca deja sunt in listuta!!!!!!!!Nu ai scris de unde sunt, dar nu mai conteaza..poate o sa modifici cand vei avea timp.Multumesc mult, mult, mult inca o data. Pupici dulci!!I
In sfarsit sunt in listaaaaaa!!!!!!!!
18 + Miruna Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dulcetika am trecut si de unde esti. Te trecusem initial cu datele pe care le-ai dat la capitolul trecut, pe urma am vazut ca in mesajul de mai devreme imi dadusei UM 6 apr si DPN 10.01, ca mai apoi sa modifici. Asteptam sa vad care sunt ultimele modificari.

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

megbeng stiu ca aventura zicea ceva la un mom dat de o sala unde se face gimnastica pt gravide, nu stiu daca a si ajuns acolo pana la urma.

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Kateryna esti o dulce. Asa este, nu mai stiu exact daca Um a fost pe 6 sau pe 7 si am 2 date probabile. O scriu pe cea care imi vine in minte prima. Dupa ce am vazut ca m-ai trecut cu 7 am modificat.:)Multumesc inca o data!!!!!!!!
18+ Miruna Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

kateryna multumesc .
m-am regasit in lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Megbeng cam cum zice Marinar. Aventura merge de fapt la piscina unui hotel si zicea ceva de gimnastica Pilates in apa sau "pe uscat" dar in alta parte. In caz ca te intereseaza ptr acasa vezi ca exista in librarii cartea cu gimnastica pilates ptr gravide.

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

fetelor,ce parere aveti despre dr.Alexandu Badiu?
Si inca ceva:exista clinica privata in Bucuresti,unde sa nasti?
Noi anem 18sapt si4 zile si inca nu m-am obisnuit sa nu mai dorm pe spate.inainte dormeam pe burta asta s-a rezolvat dear ce fac cu dormitul pe spate ca am auzit ca nu-i bine pt bb;desi nu ma simt rau...La voi cum e?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor! Cum va simtiti astazi?? Sper ca foarte bine!

Eu... fac parte din grupul fetelor care nu dorm prea bine noaptea... mai ales ca incerc sa nu mai dorm pe spate si pe burtica (pozitia mea favorita de somnic)... uff.
In rest, inarmata cu legume, dar mai ales cu fructe... pe care imi dau silinta sa le si mananc, hehe.

Alinatxa, ai dreptate... pana la urma nu ne ajuta sa ne stresam, mai ales ca nu avem cu ce schimba situatia, asa ca nu e prea constructiv. Doar un pic de grija in plus, asta e.
Eu cred ca Iosup iti poate spune sexul, daca bebele se joaca prin piscinuta din burtica in pozitii bune pentru vizualizat. Am auzit cazuri in care au aflat de pe la 12 sapt, deci...

Dulcetika, multumesc de info.... Stiu ca e prea devreme sa ma gandesc de pe acum... ca sunt de-abia in sapt 12, dar auzisem eu ceva pe tema si eram curioasa... Uaaa, ce dragutz, verisorii vor avea varste apropiate, vad ca si sora ta o sa nasca curand. O nastere usoara si un bebe sanatos!

Aelita, esti grozava... daaa, ai dreptate, teoria e buna, dar ce sa ma fac cu practica... creierasul meu nu se lasa impresionat prea tare de teorie. Dar, incercam, incercam, ne dam silinta...

Fetelor, trebuie sa recunosc, eu chiar cred ca fiecare barbat viseaza sa aiba SI un baietel... ma uit si la sotul meu, care acum, fiindca asteptam primul bebe nu are neaparat preferinte, dar il vad eu cum ar vrea si un baietel. Amandoi avem asa un sentiment cum ca e fetita acum, sa vedem daca se confirma.

Adela, zau ca si eu cred ca nu trebuie sa te superi... oamenii reactioneaza diferit... nu te poti supara pe el doar fiindca nu a putut sa isi mascheze o emotie. Eu prefer sa fie sincer, decat fals. Pai... daca reactiona frumos-frumos la suprafata tot acelasi lucru era pana la urma, nu?

Criss, multumesc, m-am mai linistit cu listeria. Acum nu mai mananc asa branzeturi albastre, camembert sau brie.
Dar sa stii ca brie era favoritaaaa mea. Si acum ma uit cu pofta pe raft, of of. Parca-i si simt gustul si mirosul cand o vad. Am citit ca e facuta din lapte pasteurizat, dar ce ma fac cu mucegaiul alb cu diverse bacteriute???

S-auzim numai de bine!
,
Cristina
11+

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Crishtinutza

Buna fetelor! Cum va simtiti astazi?? Sper ca foarte bine!

Dulcetika, multumesc de info.... Stiu ca e prea devreme sa ma gandesc de pe acum... ca sunt de-abia in sapt 12, dar auzisem eu ceva pe tema si eram curioasa... Uaaa, ce dragutz, verisorii vor avea varste apropiate, vad ca si sora ta o sa nasca curand. O nastere usoara si un bebe sanatos!

Cu placere, draga mea. Nu este rau sa stii din vreme ce ai de facut in urmatoarele luni. Cu siguranta si eu voi mai afla multe pana vine pe lume minunea:) Norocul meu este intr-adevar ca o am pe sora mea "proaspata" . Asa este, verisorii vor avea varste apropiate..adica doar vreo 5 luni diferenta:) Stii ce-i culmea? Ca si eu cu sora mea suntem gemene. Cand a ramas ea insarcinata, o mangaiam pe burtica si spuneam "vreau si eu, vreau si eu!!!" uite ca s-a luat :)))
bebelina mea e tare neastamparata. dupa UM azi a implinit 18 sapt. fix.:) se pare ca stie asta, ca de azi-dimineata nu se mai opreste. Oare nu oboseste?:)))
Va pupic pe toate, cu bebici cu tot. Aveti grija de voi.

18+ Miruna Maria

Mergi la inceput