CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
angelica_g spune:
Arleena si Sara a procedat astfel in ultimele zile! Si de obicei nu este prea mancacioasa! Chiar are momente cand doaaarme, doaarme, si daca deschide ochisorii o inshfac si o pun la tzatza, ca destul nu mananca noaptea cu orele! (a-propos, -uf, si Ina pleaca,- poate imi raspunde cineva: ati citit dk e ok ca bb sa doarma noaptea 9,10,11 ore fara sa manace, la doar 2-3 luni, ca mama ma cearta ca-mi infometez copilu, dar eu o las dk nu se trezeste si palnge...)
tot pt Arleena: La serviciu nu stau mai mult de 6-7 ore (cu tot cu deplasare); las laptik muls (in special noaptea si dimineata, ca ziua sunt cam la fix cu cererea) si mama mea ii da cu bibe. Nu lipsesc mai mult de o masa de-a ei. Imi iau si acasa hrtzoage, dar nu prea am spor si nici kef! uite dovada! in fiece noapte, in loc sa-mi termin bilanturile (mai am 4
) sunt pe forum!
spuneam ca, gratie Luanei-care ne-a informat ce si cum se pastreaza bunatatea-de-lapte-de-mamik la conge, am reusit sa ne facem si program de concediu! (aaaaa! am luat o mica tzeapa cu Halikidiki, ca n-a mai aparut omu' cu biletele cand ne-am deplasat la capitala sa ducem banii
, si acum am rezervat la Kusadasi-hm! nu prea incantator, dar suficient pt ce vreau sa aibe parte copii: soare, apa calda de mare, briza, piscina, tobogane cu apa, o mancare sanatoasa si niste parinti care sa nu se mai enerveze si certe cu trisorii vanzatori-de-gogosi-pe bat pe post de mic dejun, pranz si cina; pret: 900 euro,8 nopti, 4 stele, super-all inclusive - masa si bauturi locale free al day long, piscina si plaja private, fara plata la sezlonguri si umbrele, pt 2 adulti si 2 copii, unul de aproape 3 ani si unul de 9...; pana la urma imp este k plecam, pt ca baietii nu mai aveau rabdare sa mearga si ei la mare, iar la Rom nu mai risc!!!)
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
Nikolette urata treaba cu dr, da' parca-mi suna familiar!!! La dr sunteti? Si in ce cartier stati?, ca poate ne-om intalni si noi, sa le facem in "ciuda" bucurestencelor care se tot intalnesc in megaparcurile lor umbroase si pline de mamici cu bebici!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
Luana : Carti-in-dar - Helen Exley (distribuitor editura all: http://www.all.ro, comenzi la: mihaelab@all.ro
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
Cristina , incearca sa papi o mandarina, sau portocala, inainte cu cateva zeci de minute de alaptat! La mine a functionat! Sau poate a fost o simpla coincidenta!!?
Uite cateva randuri pt Madalina, ca sa o induiosam si sa o convingem ca e iubita si in siguranta in bratele voastre (sa se poate "screme" cu folos!):
"Te nasti femeie
dar pentru gloria faptului in sine,
capsor roscat, frumoasa hazlie.
Nu esti al doilea sex
ci prima primelor;
si cand fazele lunii
completeaza ciclul
vietii tale,
vei tipa
de bucuria
de a fi femeie,
si ii vei spune lunii palide
sa se duca sa se inece
in oceanu albastru,
si glorie, glorie, glorie
in a te minuna
de eul tau luminos."
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
26octombrie spune:
angelica, ia sa dai raport acilisha pe forum cand mai vii la capitala!! pai! voi a te vedea, cu ochiu, macar sa iti caut niscaiva cusururi, ca e impardonabil sa ai trei copchii si sa arati cum te-am vazut in poze..![]()
sarumana mult pentru link, acu ma duc sa vaz ce si cum!
si, pentru ca tu ne-ai tot facut cadouri, uite unul si de la mine pentru toti pomii fructiferi de-aici. daca va place mai punem..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81906
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
angelica_g spune:
... si, ca sa fiu in pas cu trendul topicului, iata cateva retzete de "Cum sa mananci ca un copil":
Spaghetele:
1. se rasucesc indelung in jurul furculitei; se dezrasucesc, avand grija ca sosul de tomate sa stropeasca din belsug cel mai apropiat adult de la masa;
2. se taie apoi in nenumarati cilindri mai mici; se aseaza cate unul pe furculitza, care se foloseste ca o balista, ce arunca bucatile in gura deschisa;
3. dupa aceea, se tzuguie buzele si macaroana se impinge incet afara din gura, ca si cum ar fi un vierme;
4. se rade in prostie!
Floricelele de porumb:
1. se sta comod pe scaunul moale de la cinema, astfel incat cel putin cinci oameni din spate sa nu poate vedea nimic si se tine punga in mana;
2. la inceput, furat de film, se lasa floricelele pe podea;
3. filmul devine obositor; se trece la comentarii cu fratii si surorile; se arunca floricelele in gat pana la inecare; se scot floricelele tusind sanatos;
4. o privire scurta in punga goala, cu scandalul de rigoare pe tema cine a mancat mai mult. Urlete hotarate pana cand, in sfarsit, parintii te scot din sala!
Le-am facut pofta micutzilor?!

Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
26octombrie spune:
astea-s tot din cartile acelea?? vreau si io!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
angelica_g spune:
Luana multi pupici pt cuvintele frumoase la adresa-mi! le accept chiar dk nu le merit, ca acush sunt cam fomista de complimente!
Ha! Ce strengar Nikita ista al tau! Eu nu prea am avut onoarea sa-l cunosc! Nu am stiut mai mult decat ca-i "descult"... da' poate nu-i vremea pierduta!
HMMM! Ce dor mi-e sa citesc o carte!!!
P.S. Tot din carticica e! Si sa vezi pozele/picturile!!! iti inmoaie sufletul ca pe inghetata expusa pe asfaltul Bucurestiului saptamana trecuta, in miezul zilei, la Arcul de Triumf!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
26octombrie spune:
noe, sarumana, faci o treaba tare buna 
m-am uitat si io pe=acolo, de curiozitate deocamdata, ca mai avem ceva drum pana la diversificare. da am si o intrebare: stiu ca nu reusesti sa filtrezi tot ce e pe acolo, iar ideea e ca pui tot ce se gaseste si fiecare alege ce i se potriveste mai bine, insa m-au nedumerit doua alimente! apare undeva la inceputul unei diversificari, nu mai retin care, FRISCA!! mie imi suna cam ciudat sa dai frisca la un bebe. sunt eu aiurea? si am mai gasit ceva ce stiu ca nu i-as da, in general, copilului meu, nici la o varsta mai mare, daramite la inceput de drum: margarina rama!! pai ala e plastic 100%!
altfel, suna f interesant, cred ca vom plange dupa perioada asta cu lapte, lapte si iar lapte cand ne vom prinde urechile in schemele de pe frigider! mi-a placut peste masura ideea de a face supica si a o congela in formele de cuburi! buna idee.
ma mai duc la citit mai incolo, cand ne mai apropiem nitel.. 
angi, tu ce carte ai luat pana la urma, ca m-am ratacit printre toate alea... pliiz!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
Irinel spune:
fetele noi suntem bine, dar timp ioc...
a fost o perioada cam plangacioasa, parca e mai bine
ma cam speriasem ca nu mai voia deloc biberonul si e important sa nu uite sa manance
azi a papat cartof dulce, nu stiu daca e in Ro, e ca dovleacul copt la gust si i-a placut
e cam devreme pt diversificare da astea-s conditiile
danut e codas la facut la olita da fruntas la litera "r" pe care o zice undeva in spate, cam englezit si e tare haios
musca tot ce apuca ceea ce ma face sa banuiesc ca ii da randul doi de masele
ioana o sa folosesc si eu pe cat posibil schema ta (in functie si de ce spune dieteticiana ca la maria mi-e teama sa fac cum cred eu totul...) multumim mult
pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)