CIRESE de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

wwooowww! Ce de bb-shi superbi!

Ma fetelor! si baiatu! Da' stiu ca ai vostri cresc mai repede! Mie imi par mai mari decat gaza mea! Ma uit la Victor al Arabelei si parca-i de sase luni! Ce sa mai vorbesc de puii Dolcei, Arleenei, Bogdanei, Amei....

Sa va traisca si sa va bucurati impreuna cu ei de minunile vietii!!! (valabil si pt ultimele vip-uri: bb de Daniela, Anileda, Mirage!)

Papa, super progrese! Ce s-a intamplat cu laptiku'?! Sa stiu si eu de ce sa ma feresc (ca aku' sunt si eu mai interesata sa-i dai kat mai mult, si mai ales primele 6 luni numa' san, nu ma mai iau dupa gura-lumii-sloboda, ca am si eu cap, ochi si urechi sa gandesc, sa vad, sa aud ce au mai descoperit dr astia care sunt interesati sa le fie bine bb-lor, ca doar nu degeaba se numesc "cercetatori"!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Cireselor dragi, noi astea de la Martie-aprilie2006 ne-am dat seama la un moment dat ca avem o mare varza in capatzani vis-a-vis de diversificare; ce, cand , cum, retete, etc... asa ca m-am luat de manuta cu hazbandu si am pus la cale un site, un blog cu si despre bebei- cu toate informatiile la care am avut acces, majoritatea de aici de pe forum...

Astazi, am trecut acolo si schema de diversificare a Ioanei (multumim ) si va invit si pe voi sa cititi, daca va intereseaza. Ofcors, cine are informatii, retete, etc poate sa mi le trimita sau ii fac user sa le posteze direct acolo

Bebe Blog-ul nu e un site comercial, nu castiga nimeni bani din el, scopul e sa adune tot ce ne intereseaza despre diversificare, in primul rand, la un loc.

Hai ca nu ma mai lungesc, mai multe gasiti aici despre diversificare sau in semnatura mea, click pe Anne-Bianca

Pupam!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by abibrinza

mai e vreo mamica cu cupil care nu vrea sa manance formula din bibe, de fapt nu vrea decat tzatza.Ca nu stiu ce sa fac.Mi se pare ca nu se mai satura si vrea sa ma transforme in suzeta.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze

Da, aici! Lasa copilu'-n pace sa pape ce vrea. E firesc sa ti se para asa, probabil e intr-o perioada in care ii cresc cerintele si suge mai des stimuland lactatia ca sa i le acopere!

Maine plec la munte undeva asa ca va dau de studiu (prin amabilitatea lui Noe care ne-a dat adresa blog-ului) despre diversificare.
Aici http://bebe.clickaici.ro/
gasiti despre diversificare in America, Japonia, Suedia, Italia, Romania....cand va veni momentul ei, vreau ca toata lumea sa isi poata da doctoratul in diversificare, daaaa?
(P.S. In acel blog va aparea si ce s-a scris la subiectul nostru despre asta.)
De luni revin si eu cu alte completari, retete si cu istoria diversificarii.
Daca o mai fi cineva care sa mai ramana cu vreo nedumerire pana in oct-nov cand om incepe..ma las de meserie!

Pupam dulce-lipicios toate ciresele-fetitze si salutam barbateste pe ciresari-strengari!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Noe..am scris in acelasi timp! Pupam

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ce ne-am sincronizat, duet, nu altceva

edit: hihihih, de 2X chiar

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

are fiica-mea cate o zi... mama mama. astazi, de la ora 2, ceva nu ne-a placut. si tot intr-o maraiala am tinut-o..
nu reusesc sa dorm ziua deloc, iar noaptea dorm putin, asa ca sunt asa, ca un zombie, da gras..
si acum, mai nou, nu mai pot dormi nici noaptea! toata casa e plina de liniste si de partzuri (deja e mirosul casei, te uiti dupa putinile de varza si esti mirat ca nu-s!), iar eu haladui pe-aici. angelica, de unde gasisi frumusetile alea de ne-ai incantat sufletzelele noastre laptoase?!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

arabela draga si al meu e tot asa...nu vrea numai tzatza...in ultima vreme nici laptele meu nu-l vrea din biberon(formula nu i-am dat defel inca)
si pe mine m-a molfait de pe la 9 juma pana acum, ma duc sa fac un dus si la somn....m-a tampit azinu a dormit aproape deloc ....desi suntem in vizita la ai mei la Oradea si a stat pe la toata lumea in brate, tot m-am obosit de numa si asta mai mult in timpul suptului...zici ca-mi suge si energia....am o durere de incheieturi si nu mai am vlaga in mine...maine mergem sa-mi imbaiez reumele
as vrea sa-mi bag si copilu in piscina dar mi-e cam groaza...desi mergem la o piscina mai private un pic...vedem maine ce si cum...
btw, am vazut azi cele doua bobo roz , draguta foc cea din stanga dar sa stiti ca si eu mi-am facut dar numai www.dropshots.com/photos/125309/20060810/b_141730.jpg" target="_blank">o bobo roz

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

si-acush niste raspunsuri! ca ne baga si pe noi lumea in seama! si ne simtim si noi "luate in serios"!

Luana ma bucur nespus ca va plac randurile scrise de mine! mi-a fost teama ca or sa va dea dureri de kap, avand in vedere cantitatea. Sa vezi cum a fost: cautam o carte pt o prietena, o sa fie Maria si mereu am avut dificultati in alegerea cadoului ( fata -cosmeticiana, gusturi rafinata la haine, alergica la argint, cadorisita frecvent cu "obecte religioase", sensibila la vorbe de duh). Intru in librarie si descopar din colectia "Carti in dar" albume (versete, citate, mici strofe si cugetari ale unor scriitori mai multi sau mai putin celebri) cu dedicatii speciale: pt bb, pt fetite, pt mamici, pt mirese, pt ... etc; desigur ma uit intai la cea pt bb... imi place... decid ca vreau sa o am pt Sara,... o cumpar (350.000 lei - cateva pagini cu imagini si citate); imi place si cea "in admiratia si adorarea fiicelor" (Ana Maria - prietena cu pricina are 2 fete) o rasfoiesc, imi place, o cumpar)... ma mai uit la cateva (printre care si cea despre mama) si nu ma hotarasc pe care mi-as dori sa o am in bibiloteca...le iau pe toate, ajung la casa, constat ca nu au POS, nu aveam decat vreun milion la mine, asa ca am lasat-o pe alta data pt ultimile intrate in topul preferintelor; mi-au placut atat de mult, ca m-am apucat sa le citesc pe strada, in statie, in masina, ..., pana acasa eram deja cufundata intr-o stare euforico-melancolica, de am simtit ca plutesc, ..., parca abia atunci nascusem si ma bucuram de minunea ce mi-a daruit-o Dumnezeu!
Apoi am intrat pe forum, am vazut versurile pt Papa, si am simtit aceeasi tresarire ca in timpul rasfoirii cartilor cu pricina! Cel mai interesant aspect al acestei intregi povesti, este ca ori de cate ori citeam un pasaj, mi se parea ca se potrivesti profilului unui membru al acestui forum, pt mama, pt tata, sau pt bb despre care cei prezenti aici au binevoit sa ne vorbeasca, ... sa impartaseasca cu mine emotiile, durerile, supararile, frustrarile si exaltarile noului rol pe care il joaca fiecare!!!
THE END! (That's all, folks!)

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

angelica, o mie!
spune-mi si mie cum se cheama exact, la ce editura au aparut!! vrem si noi! eu ii cumpar Horei cate ceva la fiecare ...luniversare. ma gandesc la lucruri de care va ajunge sa se bucure, iar asta imi place cum suna...

hai ca va fac si eu o bucurie, sper, vin in 5 minute cu link la un subiect drag inimii mele si vesel si colorat..

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

arleena, mamico, nu bun copil in piscina pentru adulti, e cahh! are clor si bebe n-are voie sub nici o forma!!!

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput