Ce haine purtati in casa?
Cunosc mai multe genuri de femei: unele poarta tocuri si tot felu' de chestii sofisticate chiar si in casa (cand nu au musafiri), sau la polul opus, femei carora chiar nu le pasa ce haine au pe ele cand sunt in 'cuibusor'- bine'nteles, astea sunt extremele.
Voi cum stati in casa?Mie de exemplu, imi place sa port chestii cat mai comode, insa imi place sa fiu si aranjata, in acelasi timp- am vazut destule cucoane (pe balcon, sau la magazinul de cartier) in capot sau in tot felu de haine murdare, patate, rupte......etc
E adevarat ca in casa te vad doar sotu/concubinu/prietenu/copiii si cine mai locuieste cu tine- dar totusi, nu ar trebui sa conteze cat de cat cum esti imbracata?-asta in cazul in care nu stai ...naked
, deh, calduri, etc
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Raspunsuri
Kariris spune:
Am sa incerc sa raspund chiar daca eu in casa stau foarte putin. Ma trezesc dimineata, pana se face cafeaua fug de nebuna cu cainele in parc, vin inapoi ma dezbrac aproape de tot, imi beau cafeua, trag 2-3 biciclete (ergonomice) dupa care intru la dus si fug la birou...bineinteles cu fardurile in poseta ca nu apuc sa ma mai machiez. Ma intorc seara foarte tarziu cand, inainte sa intru in casa repet figura cu cainele in parc (javra e cu mine in timpul zilei) dupa care intru in casa, fac dus si ma schimb in tanga si un tricou ![]()
In general acasa cand nu astept musafiri, stau doar in chilotei si tricou sau pantaloni scurti si tricou/maieu chiar daca-i vara/iarna. Cand am musafiri ma imbrac normal. Hainele mele de casa se schimba cand stau acasa de vreo 2-3 ori in functie de ce activitati am:gatit, curatenie,etc...
Nu am o tinuta favorita pentru acasa, insa am grija ca intotdeauna sa fiu curata, spalata, parfumata si chiar asa "neglije" sa arat placut...
Qamar spune:
quote:
Originally posted by lachione
Am sa incerc sa raspund chiar daca eu in casa stau foarte putin. Ma trezesc dimineata, pana se face cafeaua fug de nebuna cu cainele in parc, vin inapoi ma dezbrac aproape de tot, imi beau cafeua, trag 2-3 biciclete (ergonomice) dupa care intru la dus si fug la birou...bineinteles cu fardurile in poseta ca nu apuc sa ma mai machiez. Ma intorc seara foarte tarziu cand, inainte sa intru in casa repet figura cu cainele in parc (javra e cu mine in timpul zilei) dupa care intru in casa, fac dus si ma schimb in tanga si un tricou
In general acasa cand nu astept musafiri, stau doar in chilotei si tricou sau pantaloni scurti si tricou/maieu chiar daca-i vara/iarna. Cand am musafiri ma imbrac normal. Hainele mele de casa se schimba cand stau acasa de vreo 2-3 ori in functie de ce activitati am:gatit, curatenie,etc...
Nu am o tinuta favorita pentru acasa, insa am grija ca intotdeauna sa fiu curata, spalata, parfumata si chiar asa "neglije" sa arat placut...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Gabbriela spune:
pantaloni scurti vara, sau lungi iarna, tricou tot timpu anului - cat mai larg posibil.. tricoul il schimb si de 2 - 3 ori pe zi sa nu fie cumva patat sau murdar sau rupt. Asa mi se pare cel mai comod.
cand sunt susafiri la mine am ceva haine mai calumea pe mine...
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
liliac1 spune:
Pai depinde de anotimp sau de ce activitati am de facut...
Vara: rochitze de plaja...adica rochite de bumbac. Scurte. Intotdeauna cu papucei de casa, cat mai colorati...
Iarna: bluze de bumbac si pantaloni; papucii de casa sunt si ei prezenti.
primavara, toamna: idem iarna, dar cu obiecte vestimentare mai subtirele...
Dar nu stiu daca vestimentatia e cea mai importanta ci aspectul ingrijit, general, pe care trebuie sa-l avem...
Fatza o demachez imediat ce ajung acasa..si nu uit niciodata de deodorant...asa ca pentru sufletul meu ![]()
Cam asta sunt in casa...
In caz de musafiri, nu ma schimb pentru ca arat destul de bine asa...
In caz de pete, pot sa fiu singura in casa ca tot ma schimb...
J G spune:
Aoleu mi-am adus aminte de subiectul "sunteti atente cum aratati acasa".... 
J si Carla (05.02.2006)
Androix spune:
Mie imi place sa ma port in papuci cu pene si... atat
si ma dushez de 3-4 ori in timpul zilei + o data dimineata la trezire si o data la culcare. Si la fiecare dush schimb papucii sa nu fi transpirat sau sa nu se fi rupt intre timp...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
tumpi spune:
quote:
Originally posted by AndroixMie imi place sa ma port in papuci cu pene si... atat
si ma dushez de 3-4 ori in timpul zilei + o data dimineata la trezire si o data la culcare. Si la fiecare dush schimb papucii sa nu fi transpirat sau sa nu se fi rupt intre timp...
Andreea mamica luiFilip Stefan
andreea

, as vrea sa te vaz asa si cu dilibao dupa tine fugarind papucii motati
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
giulia71 spune:
Cat mai lejer si cat mai viu colorat!
Ah, si ma schimb zilnic sa nu ma plictisesc de mine
Sa auzim de bine ;)
mama lia spune:
super comod:
vara : rochita de casa sau pantaloni scurti si tricou/maiou
primavara/toamna : pantaloni trening/jegari si tricou
iarna : trening cu tricou
recunosc ca in "tinerete" ma purtam mai "cochet"....
a, si daca vreau sa organizez o cina romantica, trimit copilul la mama si am 2 rochite sexy de satin, una lunga si una scurta....depinde cit de "romantica" vreau sa fiu...dar asta se intimpla din ce in ce mai rar...hehehe!!!!
mami.natalia spune:
Eu sunt naturalista, si sotzul la fel ![]()
Cum ajung acasa, arunc toate hainutzele jos de pe mine, si imi place la nebunie sa stau asha.
Fac de toate goala golutza, gatesc, fac treburi prin casa, singura grija este sa-mi pun un halat pe mine and intind rufere in afara balconului...![]()
Cand avem oaspeti ne imbracam..dar numai in cazul acesta, si indata cum au plecat, ne dezbracam din nou si suntem foarte bucurosi la pielicica goala..
Lulu Scumpa