Mamici de iulie-august (80)
Raspunsuri - Pagina 9
anasia spune:
fetelor, am plecat..., am venit...; se pare ca bb nu vrea sa vina, nema contractii, iar colul este "beton",nici nu poate sa-mi faca inducere; prin urmare am venit acasa; imi vine sa mor de ciuda, iar cu psihicul sunt la pamant; mai vedem luni; de cezariana n-a putut fi vorba; imi fac griji pt bb, dr spune ca e bine, dar pana luni mai sunt trei zile;
anasia 40+
Alessia
chiara.2005 spune:
Anasia, sa inteleg ca daca colul nu da semne nu se poate face inducerea? In aceeasi situatie sunt si eu .
Chiara 40+
map spune:
anasia ieri cand am fost la medic erau doua tipe acolo care spuneau si ele ca de cateva zile facusera 40 de saptamani si nimic. Si ele erau nerabdatoare si asa un pic stresate dar cred ca este normal, deja este asa de greu si plus stersul ca ce-o face el bebe in burtica. La mine nici nu am trecut termenul si deja sunt foarte nerabdatoare.
Fruntea sus, bebele acolo nu ramane vorba medicului. Eu ieri am intrebat ca daca bebele este asa de mare si trec cele 40 de saptamani ce se intampla. Medicul mi-a spus ca va merge bebele direct la scoala. Bine am acceptat gluma si i-am spus si eu ca sigur va spune bebe mama, tata, de toate
Eu intrebam serios ca ce propune inducere sau cezariana dar cel de la eco nu a propus nimic, cei de la nasteri s-au ocupat de asta apoi.
Dar de cezariana nu ai vrut tu sau nu a vrut medicul? Mie daca cer vad ca astia de aici imi fac cezariana fara sa discute prea mult insa nu vreau eu.
Is curioasa si eu maine sa vad ce este!
Monica si
38 +
anasia spune:
chiara, cam asa am inteles eu, din cauza colului prea dur nu poate sa faca inducerea;
map, as fi vrut sa fac eu cezariana, dar dr nu e de acord, pt ca, comisia nu ar aproba cezariana, asa sunt dr de la spitalul acesta;deja nu mi-e de mine, mi-e de bb, sa nu fie imbatranit, am fost atat de stresata pana acum, de acum pana luni...imi venea sa-i spun dr ca dorm la poarta spitalului;
cat am stat la monitorizare era o tipa care avea 38 s si nascuse la 7.30, dupa ce au inceput durerile pe la 3 noaptea, era atat de linistita, cu epidurala, si ma gandeam ce norocoasa a fost;
anasia 40+
Alessia
pozici
chiara.2005 spune:
Pai , si atunci avand in vedere ca cezarienele , cel putin la noi, nu se aproba asa de usor...se tot asteapta si apoi se incearca inducerea? Acum inteleg de ce vazusem fete care erau internate in spital in 42 de saptamani si la care de trei zile tot incercau sa le induca...intr-o zi cu ceva perfuzii, in alta zi cu pastile...si tot asa.
adina nicole spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va spun ca duminica 06.08.2006 s-a nascut printesa noastra Alexia Maria, nastere naturala fara anestezie,2600g, 48 cm, Apgar 9 la un minut si 10 la 5 minute, la 38 de saptamani.Suntem bine si de ieri suntem acasa.
adina
shihana spune:
Dragele mele,de cand s-a nascut bebelina nu mai am timp de nimic..Acum insa ma confrunt cu o problema si am nevoie de sfatul vostru..Nu stiu ce sa mai fac..Renee nu se satura deloc la san,trage de 3-4 ori si se opreste de parca doarme..peste 5 min incepe sa planga si o luam de la capat..degeaba,doar cand ii dau completare cu Milumil mananca aproape 100ml de biberon si adoarme multumita..Ce sa fac??Nu vreau sa intrerup alaptarea la san,dar cand ma mulg niciodata nu reusesc sa strang mai mult de 30ml..Cum sa-mi satur fata cu atat??Ce sa fac??? AJUTATI-MA!!!!..De pus la san o pun de 10-15 ori pe zi,lichide beau ,ce sa mai fac????? ![]()
Multi pupici prospetelor mamici si multa rabdare si curaj gravidutelor!!
anasia spune:
adina nicole, felicitari! Alexia sa fie un bb cuminte si mancacios!
chiara, eu nu sunt de acord cu asteptatul asta, or fi stiind dr ca nu e nici o problema, dar tot noi stam cu sufletul la gura sa nu se intample ceva si tot noi tragem daca Doamne fereste se intampla ceva;
anasia 40+
Alessia
pozici
leistra spune:
Shihana, asa mi s-a intamplat si mie in prima saptamana de dupa nastere, a mea sugea putin apoi adormea si trezea destul de curand si tipa de foame etc., eu i-am dat completare trei zile apoi am hotarat sa trec doar pe formula ca imi era mila de ea, statea cu sanul in gura si cate doua ore, plangea, nu era satula si eu incepusem sa nu ma simt bine asa ca cea mai buna solutie a fost formula, asa stiu sigur cat primeste la fiecare masa, tu insa trewbuie sa hotarasti- comletare la piept sau numai formula, nu ai cum sa intrebi pediatrul sau medicul de familie?
martta, ancutex, andreea25, iulenca, FELICITARI, numai bine va doresc, mult laptic si multa sanatate voua si bebelusilor!
fetelor, eu am inteles ca inducerea nu se face daca nu esti dilatata, eu am ajuns la spital cu dilat. 2 cm si au hotarat cu pastiluta sa inceapa inducerea, deci motzata, vrei sa fii indusa, oricum dupa control s-ar putea sa iti inceapa contractiile, de multe ori se intampla dupa controlul vaginal, asta daca bebele e copt...
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Tinasv1 spune:
Buna fetelor, felicitari celor care au nascut.
Anasia, Chiara si eu sunt in aceeasi situatie cu voi. Am intrat in 41 sapt si colul acum 2 zile era inchis.
Maine ma duc la eco (sa vada lichidul) si daca tot nu se intampla nimic, duminica e de garda, cred ca imi face inducere.
Ce am inteles este ca si pana acum sa fim atente sa miste bebe in timpul zilei, cel putin 10 min, al meu misca si mai mult.
Dar ingrijorarea nu ne-o ia nimeni.
Am deschis un subiect la "nasterea unei stele" - nasterea dupa termen urmariti si pe acolo sa vedeti ce mai scriu mamicile.
Eu ma plimb, am inceput sa car, in curand cred ca ma apuc sa frec podelele,
, vorba vine dar nu stiu ce sa mai fac. Oare chiar nu exista nici o metoda naturala sa il facem sa vrea sa iasa?
Se zice ca baieteii sunt mai puturosi, dar vad ca nu e o regula ...
Ce sa mai credem.
Chiara in listuta nu scrie, tu unde nasti?
Succes si sa ne ajute Dumnezeu sa nastem cu bine si bebei sanatosi.
Tina
41+ cu
lenevios