Mamici de iulie-august (80)
Raspunsuri - Pagina 8
Tinasv1 spune:
Buna fetelor,
Inca nici o veste la mine. Bebe misca in treaba lui dar nici pic de contractii reale. Intram in 41 sapt. Se pare ca ne paste inducerea.
Si eu am greturi, chiar ma intrebam ce am mancat de am ajuns sa am, dar se pare ca e normal sau se mai intampla.
Bebei mancaciosi si nasteri usoare fetelor. Doamne ajuta sa trecem cu toatele la mamici de bebei cu bine.
Tina
in 41 sapt cu
somnoros.
miti2004 spune:
in primul rand FELICITARI proaspatelor mamici !!!
dragele mele, marti am fost sa-l cantaresc pe asta micu si sunt f multumita : avea 4040 grame la 7 saptamani fix, la nastere ( 20 iunie ) a avut 2220 grame. Ia in greutate cam 350-500 pe saptamana, si papa 130 ml de 7-8 ori pe zi. Eu de fapt aveam DPN pe 4 august, asa ca a recuperat foarte bine .
In rest cu colicii la greu, avem o gramata de partzuri, desi ii scot ragaielile de vreo 2-3 ori la fiecare masa.
Si sunt fff obosita pt ca mananca la 3-3.5 ore si dureaza pana adormim
.
cam atat,
miti mamica de 
chiara.2005 spune:
Mihaelagrosan felicitari!!! Sa fie sanatoasa micutza, cuminte si papcioasa!!! Si tie refacere grabnica!
Chiara 40
crissa71 spune:
Neata mamici si burtici,
Felicitari noilor mamici..SA VA TRAIACSA BEBEII..SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI...
FEtelor e cineva printre voi care da la bebe toefer?
DACA DA.. de care-i dati??Noi suntem pe pre...si cred ca ar trebui sa trec pe toefer 1...ca nu se mai satura..Nu stiu pe cine sa intreb...
PUPICI la toata lumea.
Sa aveti o zi linistita.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
motzata spune:
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI BUN VENIT BBILOR SI CURAJ CELOR CARE AU MAI RAMAS DE NASCUT.
Am fost si eu la medic mi-a facut control vaginal si mi-a zis ca sunt dilatata 2 cm.Apoi toata ziua si noaptea am sangerat mai rau ca la ciclu
cica e normal si ma durut de am crezut ca mor pe loc si la voi a fost la fel la control? cat credeti ca o sa mai dureze pana nasc?a mai fost cineva in situatia asta?cu dilatatie 2 cm?
map curaj draga mea se pare ca nu mai mult 

Esther38+
Jonathan
map spune:
'neata fetele, m-am trezit si eu dar mi-e somn. Azi noapte desi picam de somn am facut o pauza, cred ca luna plina a fost de vina. Bebele se agita prin burtica dar inca nu da semne ca vrea sa iasa.Eu sunt destul de agitata, poate din cauza asteptarii, sa vad ce se hotaraste maine cand merg iar la medic.
Semne de dureri nu am, parca s-a mai lasat burtica dar poate ca mi se pare mie, nu stiu. Oricum parca-i mai tuguiata. Am niste oscilatii de greautate de 1 kg si ceva de la o zi la alta, cred ca-i apa care tot apare si dispare.
Asteptam vesti de la Anasia, sper ca totul sa descuraga bine la ea!
Monica si
38 +
cornelia_laura spune:
crissa71, Eric bea Topfer 1 acum. La inceput i-am dat si eu Topfer Pre, dar numai cat a supt si san, . Daca nu se mai satura poti trece pe Bio 1. Dar cel mai bine intreaba medicul, asta in cazul in care el ti-a recomandat tipul asta de lapte. Am inteles ca e un lapte de generatie noua, foarte bine tolerat de bebei. Are gust bun fata de alte tipuri incercate la Eduard si se dizolva bine in apa. Pt noi e insa cam scump, eu il iau din farmacia Dona cu 375.000 cutia si nu-mi ajunge o saptamana.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10300;42;1;1/c/90/t/75/s/106/k/d01f/weight.png[/img]
[/url]
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
crissa71 spune:
Cornelia:pai mi l-a dat neonatoloaga din maternitate...ar trebui sa ma duc acolo sa vorbesc cu ea...eu iau pre-ul cu 320.000 cutia de 650 g si nu-mi ajunge o saptamana mai ales acum de cateva zile cand baga ca la balamuc..
spune-mi si mie tu il faci de seara si il tii la frigider?ca eu innebunesc cu facutul de fiecare data...plus ca aruncdestul ca nu stiu cat mananca, ba adoarme si am inteles ca nu e bine sa i-l dai mai tarziu...tot pe ala...
Te ror spune-mi si mie tu cum faci?
As vrea sa gasesc disdtribuitorul poate-ln iau mai ieftin...
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
crissa71 spune:
ah..era sa uit..sau uite ca acum...i-am facut 90ml..a mancat 50 in decurs de o jum.de ora..ce fac cu restul ca a trecut aporape o ora de cand l-am facut?Tu il arunci?Sau il bagi la frigider?
enuta spune:
Buna mamicilor, felicitari celor care au nascut, sa va traiasca bb-ii. Nu am mai scris, dar am intrat aproape zilnic pe forum, sunt f nerabdatoare desi mai avem 2 sapt. Am ajuns sa fiu disperata, vreau sa nasc odata. Am fost la control si bb are 2600g, mi-a zis ca e cam mic, dar mai bine asa sa nu ma chinui f tare. Eu am inceput sa am insomnii.Cred ca am si unele contractii ca ma doare cateodata burta ca la menstruatie si am si eu greata(de arasuri nu mai vorbesc).
Ma bucur ca nu sunt singura care mai tr sa nasc, bine ca mai sunt mamici ca si mine.
Va pup pe toate, va felicit si nastere usoara celorlalte.