Mamici de iulie-august (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, ai nascut?

anasia 40+ Alessia
pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Sunt terminata! Nu am dormit decat 3 ore jumate azi-noapte. BB a avut program de maraiala dar in somn si continuu de pe la ora 4. La 7 s-a trezit si nu vrea sa mai doarma are niste ochi cat cepele. Asa face mereu, adoarme f greu si dupa aia doarme jumatate de ora cum trebuie apoi iepureste inca vreo ora si se trezeste. In timpul asta binenteles ca maraie,geme sau plange in somn.
Nu stiu ce sa mai fac , problema e ca sunt f obosita si parca nu mai am rabdare.
Va pup!

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

IULENCA bravo mamica curajoasa. Sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.
Cristina_ioana cum mai sunteti? Pup pe burtica pe Luca.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Consi

Buna seara la mamici si burtici!

Va citesc in fiecare zi, dar parca nu mai am putere sa mai scriu ceva. Imi prinde tare bine sa citesc si invat tare multe de la mamicile cu vechime mai mare. Noi de doua zile am inceput sa facem caca normal, ca pna acum nu faceam decat o data la trei zile. Si asta se intampla de cand am inceput sa-i dam completare cu lapte praf. Cateodata cred ca exageram pentru ca il mai si vomita.
Noua ne-a prescris pediatra pentru fontanela si alte cele:
- tanakan
- vitamina b complex
- tarosin
- vigantol
Stiti ceva de ele?

Va pupam!!!

Consi si Luca meu

Luca iubitu'

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

scuzati ca ma introduc in subiectul vostru dar m-a socat ceva: draga Consi ceea ce prescrie doctorita ta doar pentru fontanela....e nitel aberant! daca piticul nu a avut probleme la nastere si nu exista alt motiv NU sunt medicamente normale pentru inchiderea fontanelei. sfatul meu: te mai duci la un doctor sau ceri sfatul unui neurolog.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Felicitari tuturor noilor mamicute, sa va traiasca bebelasii si sa fie sanatosi.

Merge si noi azi la medic, sa vedem cat a mai crescut usiarul meu

O zi buna tuturor!

Monica si 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Consi, subscriu la sfatul Roxanei. Uite ce indicatii are tanakanul : Imbatranire si ischemie cerebrala: deficite cognitive legate de varsta; sechele ale accidentelor vasculare cerebrale sau ale traumatismelor craniene. Sindroame cohleovestibulare: vertij, acufene, hipoacuzii. Ischemie corio-retiniana, degenerescenta maculara legata de varsta, retinopatii diabetice. Arteriopatii ale membrelor inferioare: dureri la mers, dureri de decubit, tulburari trofice.
si iata indicatiile la tarosin Afectiuni insotite de fragilitate capilara sau de o permeabilitate anormala a peretilor acestora: purpura vasculara endogena sau toxica (intoxicatie cu saruri de aur, barbiturice, salicilati), hemoragii retiniene, digestive, renale etc. Stari alergice, hemoptizii, boli infectioase cu afectare capilara (scarlatina, tifos exantematic etc.), varice, hemoroizi.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Consi

Buna seara la mamici si burtici!

Va citesc in fiecare zi, dar parca nu mai am putere sa mai scriu ceva. Imi prinde tare bine sa citesc si invat tare multe de la mamicile cu vechime mai mare. Noi de doua zile am inceput sa facem caca normal, ca pna acum nu faceam decat o data la trei zile. Si asta se intampla de cand am inceput sa-i dam completare cu lapte praf. Cateodata cred ca exageram pentru ca il mai si vomita.
Noua ne-a prescris pediatra pentru fontanela si alte cele:
- tanakan
- vitamina b complex
- tarosin
- vigantol
Stiti ceva de ele?

Va pupam!!!

Consi si Luca meu

Luca iubitu'

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

draga mea eu mai bag cate un oki pe aici sa vad ce face lili, colega voastra de gravideala. Nu ma pot abtine sa nu-ti raspund. Medicamentele (tanakan, tarosin)alea sunt foarte puternice si sunt pentru afectiuni neurologice!
Fontanela se inchide pina la 2 ani.
Va urez nasteri usoare si bb sanatosi

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Consi si mie mi se pare ciudat. Eu ii dau bebelinei Vigantol, 2 picaturi pe zi pentru prevenirea rahitismului. Pentru fontanela nu mi-a prescris nimic. Mai consulta un pediatru.

Iulenca, Ancutex sa va traiasca bebeii. Va doresc refacere rapida.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Felicitari tuturor noilor mamici, bebelasi sanatosi si mancaciosi.
Fetelor , voi stiti cumva cum se fac tampoanele acelea din pansament si vata? Cat de lungi trebuie sa fie si cat de multe mi-ar trebui
(cel putin sa imi ajuga pe perioada internarii)? Am inteles ca din acestea trebuie si m-am gandit sa le fac din timp(mai am 4 zile de fapt, dar niciodata nu se stie....).
Va pup, Andra 37s si 2z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Iulenca felicitari! Sa iti traiasca mica minune, refacere rapida si te asteptam cu povestea!
Andreea25 felicitari! Sa cresteti mari si frumoase si sanatoase si refacere rapida si laptic mult!
Tweety galerie pt fata:

Anasia tinem pumnii pt maine!
Noi suntem bine, nici un semn, nici o schimbare, asteptam in continuare poate, poate ceva, ceva se va intampla.

------------------------
39+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput