Mamici de iulie-august (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monica nici aici nu ai voie cu mobil, laptopul nici nu intra in discutie. Ai numai telefoane publice si cartele sau daca ai bani marunti. Atata tot. Si in maternitate in zona de nasteri nu se intra decat cu un card si au voie numai sotul sau insotitorul care te va asista la nastere.
Sunt f stricti aici ca au avut destule probleme si atunci mai bine se pazesc decat sa iasa discutii.
De mobil si laptop spune ca nu ai voie pt ca vor interfera cu aparatura medicala.
Si vizitatori de ex dupa ce esti mutata in salon ai voie numai 2 maxim odata si nu au voie copiii mici. Numai sotul are voie sa stea cu tine de dim pana seara.
Chiara pp ca unele fete erau deja destul de dilatate si nu mai avea rost epidurala ca daca o face mai tarziu nu vei mai simti cand sa impingi sau poate au avut noroc si nu avut dureri asa puternice.
Chiar in Ro ce optiuni ai pt calmarea durerii in aafra de epidurala? Aici mai intai ti se da gaz si oxigen, apoi ti se poate face o injectie in picior cu o solutie ruda cu morfina dar cica asta poate ajunge si la baby si nu e cine stie ce eficienta prea mult si ultima e epidurala.
Monica la voi ce va ofera pt durere? Ce optiuni aveti?

------------------------
39+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aaa si am uitat mai este o chestie care se cheama TENS machine si care e un dispozitiv care se aplica pe spate in zona lombara si care trimite pulusri electrice care blocheaza mesajele de durere transmise prin nervi catre creier.
Si alta posibilitate este hipnoterapia. Aici sunt niste cd-uri speciale de hipnoterapie care sa te invete diverse tehnici cum sa fii cat mai calma si cum sa te descurci cu durerea.

------------------------
39+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

larrisa,nu cred ca-i face rau bb-linei sucul de morcovi,deoarece,peste putin timp,va tb sa le dam si lor.Eu beau un pahar dimineata,pe stomacul gol,cu inghitituri mici,si nu mananc imediat.E recomandat si unul seara,dar n-am baut niciodata.Eu zic ca-i suficient dim.Pregatesc vreo 5 morcovi pt un pahar.Te pup!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060714/n/Daria-Antonia/dt/8/k/4ffd/age.png

poze DARIA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Mada-mxm, la noi se mai practica si injectiile in col, dar in acest caz o anestezie de acest gen tine cam o jumatate de ora. Oricum e importanta uneori si acesta jumatate de ora pentru ca reusesti sa te odihnesti si sa intri cat de cat odihnita in faza de expulzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

michella, nastere usoara!
ramoon, sa va traiasca fetita!stiu ca fetele au mai scris ca nu poti amesteca laptele de la un muls cu altul, le poti tine in frigi cam 12 ore;

anasia 40+ Alessia
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Cornelia_laura:Mersic de raspuns...da f.practic ce faci tu..O sa caut si un dispozitivul ala..cum se numeste exact??
eu sunt innebunita...n-a dormit bebelul azi deloc....de la 8.30 m-a tinut in drom 10-20 min.ma trezesc...cel mult 45 de min.mi-a dormit ...plus azi noapte trezirea de 2 ori...sunt zombi...sunt muci...plina de nervi ..imi vine sa plang...
Nu stiu ce a avut...colici sau nu...parca i-a fost de fapt foame tot timpul...si tot timpul am facut lapte..si manca putin si-l aruncam...si peste o jum de ora o luam d ela capat...
A avut probleme si cu caca...s-a chinuit rau sa faca..pana n-a facut nu s-a linistit...
Acum doarme de 1/2 ora..pana cand sa vedem...
PUPICI.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mada aici numai cu mobilul si cu laptopul este asa de strict dar sala de nasteri este pe culoarul unde eu ma plimb toata ziua pe la cabinete in spital si poate sa vina toata familia daca ai chef. Povestea moasa cum vin turcii cu cate 10 rude si au toti voie. In salon dupa ce ai nascut ai voie sa primesti vizite toata ziua, cati ai tu chef odata. Oficial pana pe la ora 20 este ora de vizita dar sigur nu se respecta.

Calmante stiu ca in prima faza iti dau ceva medicamentos si ceva injectabil dar is destul de slabe pe baza de paracetamol si mai nu stiu ce, care nu face rau lui bebe. Ne-a mai spus moasa de un preparat care se numeste dolantin si despre care ea spunea ca se foloseste cu succes in calmarea durerilor. Apoi daca asta nu te ajuta si nu se mai poata, ceri PDA si-ti face imediat ce ai cerut. Numai in cazul in care mosele sunt de parere ca nasti in 30 de minute o ora si nu renteaza PDA-ul te sfatuiesc ele ca nu are rost sa mai faci. Au spus ca in nici un caz nu se face PDA la propunerea sotului, daca-l vad ca-i prea bagacios il mai trimit si la plimbare sa bea o cafea, femeia este aceea care horataste ce, cand si de ce anume are nevoie

Monica si 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mada si pentru dilatare se mai face si acupunctura in timpul nasterii, asta uitasem. Si asta daca nu nasti in apa.

As naste si eu in apa dar atunci nu mai pot face o donatie de sange din cordonul ombilical care se face atunci la nastere...si sincer tare as vrea sa donam sange ca-s gramada de copii care au nevoie de asta. Si-n plus nu se stie niciodata cand te loveste nevoia.

Monica si 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor va trimit ceva sa va mai destindeti....io m-am saturat de tras de titi ca puturosu nu prea vrea sa traga,va pup Monica
http://www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

sa imi spuneti daca va place.....e fiica lui Pavel Stratan si are ...3 ani.Uimitor

Mergi la inceput