Mamici de iulie-august (80)
Raspunsuri - Pagina 11
Tinasv1 spune:
Of, asta incerc si eu sa fac, sa ma linistesc. Dar cred ca nu e posibil. Hai sa incercam cu ananasul
.
Cred ca pentru
suntem foarte stresati amandoi si in plus ne e teama, mai bine merg 10 km pe jos, eventual mai urc niste scari.
Mama m-a nascut pe mine dupa ce a mers 5 km pe jos de la restaurant pana acasa cu o zi inainte, caci fusese ziua ei, dar eu am venit la termen, nu era cazul si am iesit si cu
.
Sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine.
Tina
41+ cu
lenevios
michella78 spune:
fetelor acum sunt la spital cu epidurala montata
mai am putin de tot si ma inalnesc cu minunea mea...
si a sotului teodora-ana
pupici
michella
map spune:
Anasia aseara chiar citeam de sarcina si saptamani si ziceau aia ca pana la 42 de saptamani sarcina este considerata la termen. Nici aici nu mi-ar face nimic, adica inducere, daca bebe nu ar fi mare cum zis ei. M-ar lasa pana ar aparea contractiile. Si oricum daca ei considera ca miomul o sa faca probleme atunci tot asa ma lasa pana apar contractiile de la sine sau in ultima instanta fac cezariana. Dar si eu ca si tine consider aiurea sa te lase sa tot numeri la miscari ale lui bebe. La mine bebe se misca tare inca dar nu vreau sa ajung acolo sa stau sa numar la miscari. Ma gandesc ca cu cat mai repede cu atat mai bine. Aia la spitalul unde nasti tu sunt si cam aiuriti dupa parerea mea. Hai ca tinem noi pumnii sa se inmoaie colul ala odata!
Monica si
38 +
MissJJ spune:
Michella tinem pumnii sa fie bine! Va asteptam cu vesti!

Tina nici la noi varianta cu
nu prea intra in calcul ca vb ta stres si etc, dar ramane ananasul si mancarea picanta si plimbarile. Ar trebui sa ma apuc sa fac un tur de Londra, sigur pana termin nasc.
Ca mi-ar lua vreo saptamana pe putin, macar nu stau cu stres in casa, am o ocupatie. 
------------------------
39+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
map spune:
michella nastere usoara si un bebe sanatos, te asteptam cu vesti.
Mai fetelor voi ma uimiti mereu cu mesajele astea din spital. Aici nu ai voie sa folosesti nimic, nici macar mobil in salonul in care stai. Ai la pat un fix pentru care-ti cumperi cartela si suni si esti sunat la acela. NUmai pe terasa si in curte ai voie cu mobil. Si nici de laptop nu am auzit ca ai avea voie.
Mada am mai citit si eu aseara ce sa faci sa vina bebe mai repede dar daca el vrea sa stea acolo nici o metoda nu prinde. Avem noi bebei cam caposi, fac ce vor ei nu ce am vrea noi ![]()
Monica si
38 +
Ramoon spune:
Fetelor, i'm back! Am nascut vineri, 04.08.2006 la ora 10:45, natural fara epidurala, o fetita de 3,600 kg si 51 cm, scor 9. Travaluil a durat vreo 2 ore, am scapat repede avand in vedere ce frica imi era. Acum sunt acasa de marti cu bebelina si incercam sa ne adaptam, prima noapte a fost groaznica, face colici si nu suge la san k mie mi-a venit laptele abia a 3-a zi si ea s-a obisnuit cu bibe deja si ce e mai rau k nu am nici sfarcuri si nu are de unde sa apuce si se enerveaza, face urat, si eu sunt taiata jos si inca doare si ma chinuyi cu mulsul. Intrebare: e bine sa ma mult si sa tin laptele in frigi? cat il pot tine acolo? si daca pot sa amestec laptele de la o masa la alta?
nu am apucat sa citesc din urma k nu va inchipuiti cum stau la clacu
... felicitari celor care au nascut intre timp si nastere usora celor care se pregatesc sa nasca.
Va pupic Ramona si bebe Timeea
Galushca spune:
Shihana, eu am avut la maternitate o pompita electrica Medela. Scoteam foarte mult cu ea, am scos cam 50 ml dupa ce a terminat Leila de mancat. Scoteam in primele zile ca nu erau bine desfundate canalele si le mai desfundam si cu pompita. Poate gasesti si tu din asta.
Ai incercat sa o alaptezi stand culcata, cu sanul spre ea? E mai usor si laptele curge mai tare.
Eu, cand mi se parea ca o ia somnul, miscam usor sanul in gurita ei, sau presam pe san sa iasa mai mult laptic, si nu adormea.
Daca ii e greu sa traga, poate oboseste cand suge. Ti-a desfundat canelele in maternitate? E destul de dureros, dar la mine inainte de a le desfunda, bebitza sugea sa se sature cam o ora, iar dupa, cam un sfert de ora.
dariana spune:
Felicitari pt noile mamici: Iulenca, Geliza, Ancutex si sa va traiasca minunile.
Iulenca, de ce fara epidurala?
Mamicilor, ce mai mancati ca eu sunt total in pana de idei?
chiara.2005 spune:
Chiar asa, cum de majoritatea care au nascut natural au nascut in final fara epidurala, ca erau tare multe care idi doreau epidurala?