Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Neata fetelor...ieri a trebuit sa plec repede acasa...m-a luat al meu sotz pe sus (ca lucram impreuna) si n-am mai apucat sa mai scriu nik...naspa ca n-am inca internet acasa...dar va fi....sooooooon (sper)

Cuscritza Eveline, ce mai, sunt k.o, ma lasa fara grai frumoasa aia mica, nor-mea , o iubesc de nu mai pot, cel putin poza asta si asta .....suuupeeeeeeer ....
Si nu zisesi nimic de casa, mai..? asa asa, fa zestre fetii.. Daca aveti drum prin Brasov, nu ne ocoliti, please....va asteptam cu drag...Ne vom muta speram si noi luna viitoare in apt nou, ca l-am luat de 2 ani si am bagat la bani in el de ni s-a acrit...si acu al meu sotz jinduieste dupa case....hmmm, eu una m-am saturat de bagat bani in pereti!!

Onitza, Luminita, am vazut un Paulica si un Tudorica frumusei foc....

Multumim de aprecieri tuturor, Oti , pentru Andreiutzu cheliutza amator de bere....mai punem niste noutati aici , Onitza, mai uite-te te rog la ochisorii lui...din alte pozitii parca nu pare sa aiba nimic...eu de altfel il tot urmaresc..ceva ceva este la ochisorul drept...dar trebuie mers la medic...mai incolo..Multumim de invitatie, venim in Bucuresti in octombrie, pentru operatia aia naspa....

Try, sanatate multa, chiar ma gandeam ieri la tine, imi pare rau ca bebe inca are probleme, sa speram ca va fi bine, suntem cu sufletul la voi...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, sper din tot sufletul sa nu mai fie nevoie de inca o transfuzie, si bebe sa reuseasca sa se echilibreze singurel.Cred ca este extrem de frustrant pentru tine sa nu stii cauza care a dus la anemia asta severa, dar sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana in final, eu mereu caut mesajele tale, sa stiu ca sunteti bine.In ce saptamana esti tu acum?

Eveline, e o dulceata Biencuta ta!si, sa stapaniti sanatosi terenul!

Aime, bine ati revenit, ma bucur ca v-ati simtit bine, vreme buna cred ca ati avut, nu? Pozele sunt grozave, il pupacim pe Vladut!

Am vazut si o trupa de baieti frumosi:Andrei, Paul si Tudor (Luminita, are niste ochi baiatul tau de m-a dat gata definitiv).
Nici mie nu mi se pare ca Ana ar avea strabism.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime superbe pozele de la mare...dar cine n-avea somn si poza rasaritul?? Nemaipomenit de frumoase pozele alea...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana si Eveline, multumim .
Eu ma trezeam, ca sunt atat de superbe diminetile cand e liniste pe tarm, doar pescarusi, marea si cativa nebuni care n-au chef sa piarda rasaritul. L-am vazut in fiecare dimineata, era pacat sa-l pierd, chiar daca imi era somn, aveam doar 2 minute de mers din hotel si pana la plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

OTILIA, se gandea la Bianca Adriannei, de-aia si era trist asa IN PRIMA POZA!! da' astepam sa vina Anuta sa ne alunge tristetea!!!!
noi oricum ne pastram pentru Bianca, un ghiocel gingas ca si mami ei!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

otilia am ras bine inchipuindumi-o pe ana mergand cu toata "menajeria" la culcare. tudor cara si el una bucata pernutza si 2 suzete...bianca doar o batistutza...si amandoi ma trag inspre usa dormitorului: "NA-NI...NA-NI"

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

TRY multa putere si Dumnezeui sa te ajute in continuare sa se faca bine puiul mic
am o zi nasoala la serviciu asa ca ma uit de acasa la poze...poate se mai amelioreaza si starea asta a mea

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime, superbe poze! voi trei fericiti,bronzati mare, nisip, rasarit de soare ...
Dadutz e un scumpic in toate pozele...da' m-a rupt in doua in aia in care arata cati anisori are el ...exact asa face si Sabinuca!
Si, pe cand mai ajungeti la Galati? Noi va asteptam, sa stiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

i-am vazut si noi pe1. Paulica cel trist(asta in prima poza)-Onitzo sa stii ca mi se pare ca a slabit Paulica al tau dar sa stii ca tot ma fascineaza si asa cu ochii aia mari si frumosi!2.pe Bia blondina scumpa a lui Eveline-mami nu te mai plange ca nu zice nik ca dupa figuritza o sa vrei sa taca si nu o sa o poti opri.3pe Vladut soferul de pe litoral!

acum s-a trezit mesterul meu si nu mai pot viziona nimic ca trebuie sa ne jucam.mai ramane sa-mi iau revansa la cateva fete!

Aime bine ati revenit!anul trecut cate luni avea Vladut cand ati fost la mare!m-a luat o nostalgie cand am vazut peisajele de la malul marii incat la anu nu trebuie sa ratez nici eu litoralul,chiar daca cu 2 copkii dar nu ma las!

Try cu D-zeu inainte!sanatate multa!

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Fetele...mare problema mare avem

Andrei e indragostit de Crazy Frog (We are the champions) si de Cleopatra lui Stratan....ce ma fac oare, ca plange de mama focului cand se termina melodiile...

Tre sa le caut pe Internet frate sa i le pun pe calculator pana se satura, ca se streseaza copilu'

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

spuneti-mi va rog sa nu raman proasta ce-s alea DOT'S?

raportam si noi astazi bucuria mare a lui mami:a papat Ken salata de varza!e prima oara cand papa o leguma nefiarta!

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput