Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

neeee neeeee onitza!!! astea sunt pt. stimularea imunitatii. nu cred ca-si vor face efectul la un copul bolnavior. si mie tratamentul mi l-a dat acum pt. ca in octombrie cand vor merge la cresa sa-si faca efectul. nu stiu ce sa zic. mai bine consulta un medic

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza,sanatate multa lui Paulica fara frica!
Paxela,multe saptamani inainte si sanatate multa!Pupam Silviu si BB din burtica!
Monica,Corina,hai sa facem clubul "purtatorilor de pampersi si sugatorilor de suzeta"....suntem 3 parca pana acum,nu?
Cu dezvatatul de pampers si "tzitzi" nu ma laud,in schimb am decoperit ca fata mea stie sa "cante": "tei iezi cucuieti,usa mama decuieti"...domnisoara mare!Deci trebuie sa iau carti cu povesti,casete cu cantecele si sa ma pun la treaba!Plus ca-i turuie gura toata ziua,iar daca cumva,Doamne fereste,ma ia gura pe dinainte si spun ceva "interzis",sa vedeti cum repeta dupa mine..deci trebuie sa ma abtin...altfel nu ne ma ia Mihnea
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

neeee neeeee onitza!!! astea sunt pt. stimularea imunitatii. nu cred ca-si vor face efectul la un copul bolnavior. si mie tratamentul mi l-a dat acum pt. ca in octombrie cand vor merge la cresa sa-si faca efectul. nu stiu ce sa zic. mai bine consulta un medic

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

ADRIANNA, stiu sigur ca se poate da tratament pentru imunitate daca copilul este bolnavior! Am intrebat medicul cand Paul era bolnavior iar eu nu incepeam Lantigenul pt ca mi-era frica sa nu ii faca rau sau sa i-l dau degeaba! si a zis Culcer ca il pot da linistita, numai FEBRA SA NU AIBA!!! asta e singurul impediment!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Monica,Corina,hai sa facem clubul "purtatorilor de pampersi si sugatorilor de suzeta"....suntem 3 parca pana acum,nu?
Cu dezvatatul de pampers si "tzitzi" nu ma laud,in schimb am decoperit ca fata mea stie sa "cante": "tei iezi cucuieti,usa mama decuieti"...domnisoara mare!Deci trebuie sa iau carti cu povesti,casete cu cantecele si sa ma pun la treaba!Plus ca-i turuie gura toata ziua,iar daca cumva,Doamne fereste,ma ia gura pe dinainte si spun ceva "interzis",sa vedeti cum repeta dupa mine..deci trebuie sa ma abtin...altfel nu ne ma ia Mihnea
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006

treceti inca 2 in club. ca nu reusesc sub nbici o forma nici eu sa-i dezvat de pampers si suzi.

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si mai adaugati 1 la capitolul pampers, de fapt pe masa ca saracul copil daca il pun face, si la wc si la olita, dimineata daca il pun cum se trezeste pampersul e uscat, dar...... lenea e mareeeeeee, dc sa ma chinui , dar va trebui odata si odata sa ma dezvat si eu de pampers, poate peste 9 luni cand imi va fi greu sa cumpar mai multe baxuri, ca pana atunci sau il punem pe tati la operatiune sau renunt, eu una daca diminata ma trezesc si nu mai zac un pic in pat incep cu greturi si ameteli, si cat lenevesc eu e tarziu pt el peste zi mai e cum mai e , dar am nevoie de o mare doza de rabdare, pt mine nu pt el

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ba eu insist cu pusul pe olita......degeaba.aseara chiar mi-a spus "pipi" dupa ce facuse o baltoaca cat casa pe parchet...sau KK dupa ce face in pampers.iar dimineata a stat pe olita pana a facut dungi la fund si nimic.Asa ca mai astept,ce sa-i fac?

POZE
Jupiter,Iulie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

ba eu insist cu pusul pe olita......degeaba.aseara chiar mi-a spus "pipi" dupa ce facuse o baltoaca cat casa pe parchet...sau KK dupa ce face in pampers.iar dimineata a stat pe olita pana a facut dungi la fund si nimic.Asa ca mai astept,ce sa-i fac?

POZE
Jupiter,Iulie 2006

pai la fel e si la noi: dupa ce scapa "minunea" imi arata olita si spun "pipi/kaka" dupa caz. dar mai nou nici nu mai vor sa stea pe olita. asdica stau dar imbracati...i8ntr-o zi bianca statea frumos pe olita imbracata, pe post de scxaunel si...colora. acum i-am rechizitionat culorile ca a inceput sa picteze peretii

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mai fetelor ce credeti ca i-a trecut prin cap lui Ken?a luat canita cu care bea apa si a facut pipi in ea!(el sta la popoul gol in casa ca se duce singur la olita sa faca pipi).bine ca nu i-a venit in cap sa-mi scoata vreo oala si sa-si faca nevoile in ea.

astazi l-a simtit si tati pe bebe.cred ca dormea si se ingesuia in partea dreapta a burtii.am pus amandoi mana si nu s-a miscat.ce senzatie stranie e mai ales ca e asa de micut!

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

mai fetelor ce credeti ca i-a trecut prin cap lui Ken?a luat canita cu care bea apa si a facut pipi in ea!(el sta la popoul gol in casa ca se duce singur la olita sa faca pipi).bine ca nu i-a venit in cap sa-mi scoata vreo oala si sa-si faca nevoile in ea.

astazi l-a simtit si tati pe bebe.cred ca dormea si se ingesuia in partea dreapta a burtii.am pus amandoi mana si nu s-a miscat.ce senzatie stranie e mai ales ca e asa de micut!

octy17,KENZO(1nov 2004)

Wooow BITS...nu m-as fi gandit sa ii treaca asta prin minte!!! iti dai seama ce atente trebuie sa fim la ei? o fractiune de secunda iti trbuie sa nu fii atenta si te poti trezi cu adevarate surprize......sper totusi Paul sa ma ia cu "surprize" incepand cu varsta aia critica de la 2 ani la 4 ani..:D Pupam pe kenzo zapacitu'!!!

Mergi la inceput

ADRIANNA, si Paul al fel ca si Biencuta!!! la feeeeeeeeeel! Il pun pe olita in fundul gol, se ridica repede zici ca il frige! in schimb cand e imbracat, se aseaza singur si sta sa isi bea lapticul. De dimineata, cum s-a trezit, am zis gataaa, te pun pe olita de acum in fiecare dimineata cum te trezesti. Ma si gandeam la circul care urmeaza! si l-am pus si nu a zis nici pas macar!! a stat acolo si si-a terminat lapticul....nu a facut nimik ...dar mi-a facut mie ziua fericita!!! ca a stat acolo cumintel!

Mergi la inceput