Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor, eu sunt un pic debusolata de vestile care le-am primit in ultimul timp, un vecin de bloc de la mine si prieten al sotului care are 34 ani are cancer la testicule, i-au extirpat unul si acuma face chimioterapie, i-a cazut parul, e groaznic ce sa mai, am fost socata de veste. Sapt. asta alta veste, m-am intalnit cu o alta amica de-a noastra de 32 ani cu care nu ne vazusem din martie si avea o esarfa pe cap si arata ca moartea... din vorba in vorba ne-a spus ca are si ea cancer, i-au scos toate organele genitale si i-au fost afectate si intestinele si peretii vaginali, s-a dus la un control de rutina si s-a descoperit cancer de gr. 3, am inteles ca sunt 4 gr. Nu pot sa cred ca la varsta asta sa te pomenesti cu asemenea boala... of, doamne...
Aaaa, si mi-a spus tipa ca s-a intalnit la centrul de oncologie, unde face tratament, cu 2 prietene de-ale ei din copilarie tot cu cancer, una dintre ele murise intre timp.
Ce-i adevarat ca nu am avut pe nimeni apropiat bolnav de cancer, dar am fost socata sa aflu asa ceva... a fost prea mult pentru mine...

Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

RALU- sustine sus si tare ca vrei cezariana, nu au cum sa faca ceva impotriva vointei tale! Hai curaj ca nu esti sigura!

Multumim MEXXA pt postarea lui TRY- Dumnezeu sa-i ajute in continuare!

BEATRIX- multumesc de urari

LEXI - usor de zis greu de facut cu autosugestia asta...offf

RALU & ELOISE- suntem 3. Aseara m-am trezit si gandeam exact ca voi... Ma consolam cu ideea ca voi ajung direct in RAI pt ca am nascut un ingeras!

SUSA- eu vreau dar te pui cu 'independentu' lu' mama

KATIA- noi tinem post demult si eu ma abtin greu, dar daca tot am rezistat pana acum...

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Flory LA MULTI ANI!!!!! multa sanatate, tot ce iti doresti sa se implineasca si un bb cuminte si sanatos!!!!!!

Acu am si o problema... Cine imi spune cum se pun pozele, ca nu stiu si am incercat dar nu merge.
Astept sa+mi explice careva dintre voi.

la

29+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mirabelac, trista povestea despre cancer. Mi se pare ciudat ca 3 prietene din copilarie au cancer...o fi fost ceva in zona sau oare din cauza Cernobalului s-a intamplat nenorocirea. E prea mare coincidenta...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 30 sapt cu

Mergi la inceput

Am vrut sa scriu SYMPA! Scuze, dar imi pastrez urarea si pt tine ca mai ai un pic

MIRABELAC- Multumesc de incurajari. Am intrat de ieri pe Gynipral ca n-au de gand sa se opreasca...
Dar alte vesti mai bune nu ai? Adevarul e ca te ia groaza cand vezi cate tragedii au loc in fiecare zi! Eu cred foarte mult in destin si in faptul ca indiferent cat te tratezi sau te protejezi nu ai cum sa eviti inevitabilul! Asa ca... trebuie sa profitam de fiecare clipa de bucurie pt a avea din ce sa ne hranim sufletul mai tarziu...

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ileana, hai sa-ti zic cum a fost treaba la mine!
m-am dus ieri la eco, la o dr care-i si ginecoloaga, si despre care am auzit ca-i destul de buna! si din una in alta i-am pomenit si de tensiune. si m-a luat la descusut, ca cine-i dr meu, ca ce tratament iau si a inceput sa-mi prezinte tot felul de povesti horror! ca n-am idee ce se poate intampla, ca daca mi se rupe apa si n-am contractii nu mi se poate administra nimic pt contractii din cauza tensiunii, ca din cauza contractiilor pot face un puseu de tensiune si..."doamne freste!", ca 12 cu 6 la 3 dopegyt/zi e f mare, ca 3 dopegyt /zi e deja preeclampsie...etc! mi-a dat ea trimitere sa fac fundul de ochi pt a vedea daca a fost sau nu preexistenta tensiunea...si nu a avut niciun interes, sa zici ca ar fi vrut sa ma ia ea ca pacienta, ca a zis ca pleaca din tara si se mai intoarce prin sept-oct!
ne zicea intr-una ca nu vrea sa ne sperie dar asta e realitatea! ca-i e mila de pacientele care trec prin asa ceva si dr lor sunt asa inconstienti!....ce sa-ti mai zic! cred ca ai inteles situatia!

asa ca dupa ce ca eram eu panicata pana la dumnezeu....dr asta mi-a tinut isonul! cred ca mi-a zis tot ce "vroiam" sa aud! toate astea erau deja in mintea mea de mult timp, iar ea a fost sg care mi le-a zis pe sleau!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Poate e prematur sa intreb...dar o fac: voi va luati la spital pompa de san? Am auzit ca e bine sa ai pompa ca sa nu faci furia laptelui...si poate scapi si de placerea mulsului de catre asistente.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 30 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Burtikute va place rata?Eu sunt innebunita dupa ea .
Am pus si 2 poze in albumul cu burticute ca ma plictiseam tare...
Mirabela imi pare rau pentru prietenii tai.Acum o luna si ceva a murit cumnata mea de cancer la plamani la numai 36 de ani.A fost oribil .Incearca sa-ti revii si gandestete la bebicul din burtika care nu te vrea suparata.

Cami 32+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

MamiLili eu ma duc cu pompa dupa mine

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

'Eu am fost aztazi la analize si mi-e facut de toate inclusiv toxo- de...paranoia...;; dar nu mi-a luat secretie! Eu am uitat sa-i spun. Trebuia sa-mi recolteze daca fac cezariana?'

Imi raspundeti si mie...daca stiti?

ALESSIA80 33+
poze

Mergi la inceput