Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

[quote]Originally posted by vas

Kriss79 ti-am vazut pozele. E tare frumos bebicul.

NU-I AL MEU.E FINA MEA:)AS VREA EU...oricum mersic.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriscris spune:

z1 .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Floriscris nu fi suparata ca au venit rusii, ci gandestete ca este o noua luna de incercari si poate fi luna cu un final fericit.

Kriss79 simptomele ar fi de dar asteptam sa faci testul si sa ne spui ca ne parasesti pentru odisee. Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie cu ochi.

Claui dute sa faci testul de sange care este cel mai sigur, si sa ne spui repejor ca esti si tu

Va
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriscris spune:

Laura Ioana...concediu placut. sa te intorci relaxata si cu vesti bune.

ayna...multumesc de incurajari. deocamdata sunt ff trista....mai ales ca am avut o intarziere de vreo 3 zile si parca aveam si simptome de sarcina (pitici pe creier mai degraba. o sa imi revin peste cateva zile...poate luna asta am mai mult noroc

Kriss79 si Claui....multa bafta..sa fiti

Mergi la inceput

Floriscris> imi pare rau, luna urmatoare poate va fi cu ochisori!
Ayna> as vrea eu..dar nu stiu daca se pune ca am prestat numai o data in Z18..altadata am incercat mai mult si nimic...

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Floriscris imi pare rau ca nu a fost luna asta Multumesc pt urare, sper sa ma intorc cu bateriile super incarcate

Kriss poate totusi faci un test Sper sa ne dai vestea cea mare!

Poze Laura

Mergi la inceput

Sure Check (asta doar il aveau la farm) e negativ!:) dar nu au aparut uratii inca...sa mai sper?:)

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Flori imi pare tare rau ca e ziua 1. Daca te incalzeste cu ceva, cu toate ca nu cred, la mine e z2.
Kriss, nu ai unde sa te duci repejor sa faci un test de sange? Poate ca testul de urina se pozitiveaza mai greu.
Claui, ti-am raspuns la Endometru.
Laura, sa ai concediu placut si sa te intorci cu forte proaspete. Multumesc pt urari. Sper sa aiba ceva rezultate tratamentul sotului meu. Daca vreti deschid eu un nou capitol, asta daca nu vrea altcineva.

catalina

Mergi la inceput

Ei, mai astept pana la testul de sange...abia sunt Z29..nu era cu prima urina testul...daca mai conteaza si asta..eh, ma apuc de treaba acum, ca m-am tot plimbat pe la toaleta pana la ora asta:) va pup si multumesc pt. sustinere, dar cum am mai spus sunt slabe sanse pt. mine luna asta..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

KRISS, pai vezi iubita? Urina nu era de dimineata. De testul pe care l-ai facut tu nici nu am auzit pana acum, sincera sa fiu. Si nu este prea devreme pt testul de sange. Macar vei stii ce si cum, mai ales ca ai greturi si urinezi des. De toxiinfectie alimentara nu se pune problema, nu? La cat de atente suntem ce mancam eu exclud posibilitatea asta.
Eu mai am un pic si urlu. Nu am mai avut asa dureri la CM de acum 3 ani si de cand cu operatia mea. Si am cheaguri. Sa fi fost "o incercare de bebe"? Nu stiu si nici nu vreau sa ma mai gandesc. Sufletul meu este amortit si numai credinta ma mai tine in viata.
Va pup pe toate.

catalina

Mergi la inceput