Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

[quote]Originally posted by Carmen_Marieta
Kris79 noi vrem cel putin 2 dar inca nu a aparut nici unul... eu am 29 impliniti , iar sotul a facut ieri 39... ce mai ziceti??? o sa iasa bunicii cu in parc nu parinti...

Iti doresc ce imi doresc si mie, 2 copilasi cat mai curand!La multi ani sotului! Si al meu a trecut de 30 de ani, are 31 si jumatate, dar zice ca are timp suficient..pana la 70 de ani poate sa tot faca copii, cica..numai ca ma intreb eu..cu cine? ca nu ma vad la 50-60 de ani facand copiipoate doar cu o hormonica ceva...
Z28..tot nici un semn..
va pup!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Biby e ok - e doar foarte ocupata. Am mai prins-o eu pe messenger din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Fetelor aspirantelor! Cine ma lamureste si pe mine?? Dupa instalarea unei eventuale sarcini se mai pot depista ecografic foliculi periferici? Au intarziat rushii 2 zile, credeam ca sunt deja gravida dar dr mi-a zis azi dupa eco abd ca nu se poate vedea inca o sarcina, sa fac test de sarcina!! Mi-a zis insa ca am foliculii periferici sub 10, resp sub 5 mm.Si ma gandesc ca daca as fi fost deja gravida, nu mai vedea nici un folicul periferic format, nu?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

claui , nu stiu cum e cu foliculii periferici, da' cred ca trebuie sa nu mai faci supozitii si sa faci un test de sarcina, asa cum ti-a zis doctorul. Din cate mai stiu si eu, intr-adevar e prea devreme sa se vada la ecograf sarcina. Insa nu mai sta pe ganduri si fa testul de sarcina, chiar imi vine greu sa cred ca ai fost in stare sa te duci la doctor sa-ti confirme o sarcina si nu ai facut inainte acasa nici un test... Pai aici e o adevarata nebunie cu testele, fac fetele in disperare, cum li se pare ca ar fi ceva simptome, cum fac testul si incep sa faca tot felul de supozitii... Tu de unde ai atata rabdare si calm si... nici nu stiu cum sa zic ??? Cred ca meriti un premiu pentru asta . Ce ziceti, fetelor, o premiem ?

Mergi la inceput

Nici vorba de atata calm si rabdare, am facut cateva si au iesit negative. Problema este ca acum cativa ani, insarcinata fiind, testele facute dim, seara si iar dim ieseau negative, desi la o eco transvag s-a vazut ulterior ca sarcina era destul de mare dar s-a pozitivat mai greu( asa a spus dr> Asa ca eu inca mai trag speranta ca ar putea fi o sarcina care nu iese la teste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

aha, acum ne-ai lamurit... chiar intelesesem ca nu ai facut nici un test... Dar acum inteleg ca tu ai facut numai teste de urina ... Astea intr-adevar nu se pozitiveaza totdeauna usor, din cate stiu poti sa-ti faci un test de sange, ca ala iti spune sigur daca esti sau nu insarcinata (si probabil si doctorul tot la un test de sange se referea). Asa ca noi iti tinem pumnii ! Fa un test de asta si da-ne o veste buna ! Fii tu graviduta noastra de saptamana aceasta !

Mergi la inceput

Luy,multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty Sper sa functioneze tratamentele sotului!

Claui kiar asa: fa un test de sange si da-ne o veste buna

Cine deschide un capitol nou? Eu plec in concediu de vineri seara si nu am cum sa ma mai ocup (si poate are cineva mana mai buna ca a mea)

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am zis ca nu fac, dar ma mananca mana de-un test:)Z29,cm de obicei de 28 z,singurul simptom e ca mi-e greata de ieri in continuu si urinez cam des..pana sa-mi iau testul poate imi vine:)nu mai vreau sa imi fac sperante si sa am o dezamagire..ma mai gandesc cu testul cred.. sunt foarte coerenta in dim asta:)

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata! KRiss79 ce matinala esti. mai ai rabdare nu fa inca testul, hai mai tine-ne in suspans. simptome nu poti sa zici ca nu ai asa ca mai poti sa speri.
eu Z 15 , am prestat mai rar ca am zis sa-i lasam pe ( vorba ta LUY de ei avem nevoie nu de barze, dar avem tendinşa de a ne lega de toate semnele care apar in viata) sa fie mai apti pentru ziua cea mare, care cred ca e pe undeva pe langa cea de azi. Asa ca azi , si dupa aia sa vedeti ce frumos iese. Cu toate ca dimineata sunt destul de vulnerabila la toate sentimentele, in privinta sunt tare optimista luna asta.
Kriss79 ti-am vazut pozele. E tare frumos bebicul.
Hai ca mai vorbim. va pup pe toate.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput