Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna, fetelor.
is suparata. speram si eu ca luna asta sa se lipeasca ceva.. dar nimic. sambata am avut o scurgere maronie care s-a transformat in rushii. dar de ce asa repede? doar ce am terminat duphastonul. asta inseamna ca z25 s-a transformat in z1.
vas ai avut si alte probleme de la medicament? eu am o pofta de mancare... sper sa nu ma fac cat malu'.

va pup.

rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Fetelor am si eu o problema...am avut stari de greata, de somnolenta...in ziua cand trebuia sa-mi vina CM am avut o usoara sangerare (adica vre-o doua -trei picaturi) dupa care nimic...la doua zile am avut dureri de burta si au venit...nu foarte abundent (nu ca de obicei) si a durat doar o zi jumate... Cat am stat in pat nu m-a durut nimic, cum ma suparam sau ma miscam (mergeam) ma lua durerea de burta (nu foarte puternic dar nici de neglijat)... Nu am facut nici un test pentru ca desi CM-ul meu e ceas mi-a fost teama sa nu fiu dezamagita....
Problema e ca sangerarea aceea mai abundenta s-a oprit asa cum v-am spus mai sus si acum iar am sangerari(dupa doua zile) foarte usoare (am pus un tampon allday) si ma cam doare mijlocul si ma tine ovarul drept dar nu foarte tare...
Din pacate nu am cum sa ajung la doc. pana lunea viitoare si nu inteleg ce poate fi...
Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Miramar , nu fi suparata, nu face bine la planurile noastre!
Nu totdeauna vacanta iese cum ne-am imaginat-o.Te-ai intalnit cu Cocei?
Liano, te pup dulce si drum bun si sa te intorci cu burta inainte!
Tabi, ce mai faci? Hai mai treci pe la noi, o sa fie mai bine.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor v-am tot citit chiar daca cu intirziere ca am fost tot plecata,de scris nu prea aveam ce sa scriu pt ca inca nu am facut acel HSG.Astazi am vb cu doctora si in sfirsit o fac pe 28 august si sa vedem incotro ma indrept dupa aceea.Felicitari pt noile si va tin pumni la toate fetele in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Buna seara!Ce rau mi-a parut azi la serviciu ca nu am avut net si nu am putut sa fiu langa voi!Parca imi lipseste ceva cand nu intru dimineata pe forum!
Miramar imi pare rau ptr concediul vostru dar gandeste pozitiv nu te mai supara caci trebuie sa te relaxezi acum vine perioada !
Floare de colt nu-i nimic!Asta este viata poate ne vede DD si luna viitoare facem bbei!
Medeea tu vbesti serios?Esti ?Daca este asa mii de FELICITARI!
PUPICEI LA FETE SI VA UREZ O SAPTAMANA BUNA PLINA DE VETI BUNE!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Annitha , de ce nu faci totusi un test de sarcina , chiar daca e negativ , macar scapi de indoiala. Iar cand ai timp du-te la medic si vezi care-i treaba.

Eu, Z13.Nu prea am timp mult de scris , aceasta sapt. Avenit sotul acasa , asa ca .....

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara, dragele mele ! Ahhhh, ce dor mi-a fost de voi ... Gata cu concediul, m-am intors pe baricade Cu forte proaspete, plina de avant ...
Sunt din nou alaturi de voi! Mi-a luat ceva timp sa ma pun la curent cu noutatile (si asta in conditiile in care in cele 2 saptamani cat am fost in concediu tot am "tras cu ochiul" pe aici si m-am mai bagat si eu ca musca in lapte - da' ce vreti , nu puteam sa stau fara sa stiu ce mai faceti )... Si aflu cu mare bucurie ca saptamana trecuta s-a depasit norma de gavidute ! Bravo, tineti-o tot asa ! Sunteti pe drumul cel bun ! Felicitari noilor burticoase, sa aveti sarcini usoare si sa ne luati si pe noi de-aici !
Ha-ha, gata, v-am zis ca sunt pusa pe fapte mari ! De luna asta sunt si eu in cursa pt !!! In ziua in care am ajuns in tara l-am sunat pe doctor (era Z 11) si chiar in seara aia m-a si chemat la el la monitorizare (operativ, nu ? ). Asa ca luna asta ne rugam la DD sa ne binecuvanteze cu o minune ... De-acum este posibil... Sunt foarte increzatoare ... Nu-mi fac sperante ca o sa ne "iasa pasenta" din prima luna, da' nu ma pot opri sa sper undeva in adancul sufletului ca exista sanse Asa ca tineti-va bine fetelor...
Miramar, vad ca faci ce faci si iar calci intr-o strachina ... Pai ce concediu a mai fost si ala ??? Hmmmm... nu-i mai bine sa stai aici, in Bucuresti, cu noi ? Hai, nu mai fii trista, este o noua luna in care poti sa primesti un semn de la BB... Cine stie, poate primim amandoua , nu vrei ? Sa te iau de manuta cu mine la odisee, ca vad ca tre' sa am grija de tine, cum plec putin, cum mai faci o boacana... Am vazut ca si in concediu plecasei cu corabiile transformate in submarine... Pai asa ne fu vorba ? Hmmmm... Hai, hopa sus ! Tre' sa stai bine cu moralul, ai treaba luna asta

Astept cu interes sa vad de unde sare ... saptamana asta ( poate tu, iepumic - hehehe, te-ai ascuns bine )

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Roxx, sincera sa fiu sa stii ca si mie imi era destul de foame dar fara rezultate grave( bine ca a tinut tratamentul doar 3 luni ca cine stie), dar sa stii ca se observa schimbare la CM, in sensul ca nu era foarte abundent, si tinea doar vreo 3 zile cu exceptia ultimei luni cand m-a tot lungit cu mici picaturi vreo 7 - 8 zile.
Anitha, dupa cum vezi cam asa patesc si eu , dar numai in perioada de tratament cu Duphaston, ca in prima luna eram cu ceva sperante ca poate a venit un pic, asa ca semn de BB, dar nu a fost asa. Acum sunt curioasa cum va fi luna asta, cand nu mai iau nimic.
Sunt fericita ca depistez destul de clar ovulatia, luna trecuta ma intepa in stanga acum Z 13 ma inteapa in dreapta, deci in privinta asta functionez. In rest ce sa va zic, felicitari Graviduzelor si astept cu mare nerabdare sa ma felicitati si pe mine intr-o zi.
Sincera sa fiu cred ca cele mai din suflet felicitari ni le facem aici.

da da da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriscris spune:

salut fetelor!
am si eu o problemuta...ziua 30 azi. de vreo cateva zile..niste simptome mai ciudate de rushi (pe care le-am avut doar in ultimele 3 luni)..oarece intepaturi pe la ovare...parca ma doare si mijlocul...dureri de sani mai ciudate (parca as avea o vanataie)...de ieri imi este si cam greata. am fost sigura ca am o veste buna si azi de dim am facut un test Femina..care a iesit negativ clar . oare mai am vreo sansa? ar putea fi rezultatul testului gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Luy asa e - am cazut rau in butoi iar concediul pe care l-am luat tocmai ca sa ma scoata din starea asta m-a afundat si mai rau. Trebuia sa-l ascult pe sotu' si sa fi luat bilete o saptamana in Bulgaria la mare si n-aveam treaba. Dar deh, am vrut eu sa fac economie. Economie n-am prea facut in schimb....

Sheritra - n-am fost la Cocei. Am sunat atunci si mi s-a spus ca pleaca in concediu si e f. aglomerata. In acelasi timp dr. mea mi-a spus ca face IA impreuna cu bioloaga Matei de la CFR despre care am inteles din multe surse ca e buna. Nu pot faca IA luna asta caci fix cand sunt eu la ovulatie dr. mea e in concediu dar daca nu reusim cumva natural in weekendul viitor, atunci luna viitoare am stabilit ca facem IA. Si daca nu reusesc nici asa trec la laparo.

V-am pupat. Luy promit sa incerc sa ma detasez de probleme si sa ma mai relaxez ca nu face bine la proiectul nostru. Ma bucur ca te-ai intors sa-mi mai luminezi ziua !

Mergi la inceput