Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata! ce faceti ? hai trezirea, incepe o alta saptamana si asteptam- uta de saptamana asta. haideti la raport sa vedem pe cine mizam saptamana asta. eu intru in cursa peste doua saptamani.
Azi eu Z 12, deci, toata saptamana.
va pup pe toate si haideti cu o veste buna.

da da da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Sper sa mizati pe mine saptamana asta! Ziua 26 din 32...Simptome ioc.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Doamne ajuta! Chiquitita. Hai ca poate, poate. Daca nu e nici un simptom acum sa speram ca nici nu apare.

da da da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eram in trecere..vroiam sa va salut!!
si sa va multumesc celor care ati fost alaturi de mine..nu va enumar ca stiti voi care

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana bine ai venit si sper sa fi fost cu noroc plecarea ta!

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura am avut si ghinioane ca nu am mai reusit sa ajung acolo unde mi'am propus..dar am reusit sa ma programez la Szeged si sunt fericita!!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana ce bine-mi pare sa citesc partea cu fericirea Sa-ti ajute Dumnezeu sa fii pe deplin fericita, cu un bebe (sau kiar 2-3 dintr-un foc) in brate Pe cand ai programarea?

Poze Laura

Mergi la inceput

pe 10 octombrie voi merge cu toate analizele care mi le'a dat sa le fac din nou..pt ca ale mele erau vechi...abia astept!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Liana - sa-ti ajute D-zeu!

Eu m-am intors din concediu - halal concediu. Am fost 2 zile la mare unde sa zicem ca a fot ok dar apoi am plecat in delta unde pe drum am lovit o caprioara si am facut masina praf. Caprioara n-am gasit-o in urma noastra, fugise, speram sa nu fi patit ceva grav iar masina e destul de ranita - aripa infundata, farul spart, grila cu sigla sparta. Evident am pierdut 2 ore la politia din Babadag ca intr-un final apoteotic sa ajungem la Murighiol la 12 noaptea. Stateam la vila CEC_ului - constructie noua de altfel dar de un jeg ce nu vi-l pot descrie. Am vrut sa ma mut de acolo dar era prea tarziu in noapte. Am dormit asa - a doua zi m-am mai calmat de obrazul finilor nostri ca ei ne adusesera acolo si ii vedeam cat de prost se simt. Am mai stat o zi dar apoi n-am mai rezistat si ne-am intors in Bucuresti. Si in Bucuresti 2 zile am tinut-o numai in alergatura pentru casa si cu masina pe la asigurare, service sa constate daune etc. In weekend am plecat la Moreni la mai racoare unde am baut rece si-am facut amigdalita. Toata noaptea ieri n-am putut sa dorm de durere de gat, acum mor de raceala si de oboseala.

Halal concediu! Acum sunt si mai nervoasa si mai obosita si nici zile de concediu nu mai am.

Asta-i viata.

De nici de asta n-am avut prea mult parte ca eram cu rusii pe cap in majoritatea timpului.

Cam astea ar fi vestile mele - nu prea optimiste recunosc. Dar ma bucur pentru voi cele gravidutze si pentru Liana si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Alinatxa este mamica de ianuarie-februarie 2007 nu mai e aspiranta!

Mari-lu e si pe lista de aspirante si la gravidute.De undeva trebuie stearsa.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput