Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Mai ce mai papadie vorbareata ai tu acolo Adina
Andrei zice multe, dar neinteligibil. Nici macar mama nu zice bine, zice un fel de ana-ama-cam asa ceva. Taica-su este dede. Apa cere frumos si papa. Zice un fel de tze la catel, dar am vazut ca e o chestie generala pentru animalute si pasari de fapt, tot tze zice, dar a inceput cu catelul. El pe limba lui acolo tot vorbeste cu noi, dar nu se intelege. Cel mai simplu cind vrea ceva imi arata cu mana si zice aaa-aaa. Mai zice si "haide" daca vrea ceva si noi ne facem ca nu auzim. Citodata dai-dai tot cind vrea ceva, dar nu e consecvent, nu zice mereu. Si cind ma cauta in san zice "titiiii" ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
andutzy spune:
Adina,in ce ne priveste pe noi complexare pe toata linia! Dragos nu zice decat mama,tata(uneori) , PAPA (asta cu directie clara) si cam atat....Cat despre mers, cred ca am ramas ultimii pe care nu-i intereseaza acest capitol, este atat de satisfacut de mersul in 4 labe, ca nu are de ce sa se oboseasca sa mearga biped, daca ar fi dupa el si in parc tot asa ar merge...nu stiu ce ma fac cu el!

Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
Hai ca am mai gasit un motiv sa ma ingrijorez cand am vazut vocabularul Papadiei. Pai Maya vorbeste mult pe limba ei, zice o multime de sunete, dar nimic cu adresa. Si ea arata cu degetul ce vrea sau ma duce de mana unde vrea sa ajunga, dar nu zice nimic inteligibil. Adica zice "mama" si "tata" dar nu cu adresa. Mai nou ma innebuneste cu "tati", dar cum sotul meu nu este acasa, nu pot sa-mi dau seama daca se refera la el sau nu.
Cum Maya tot nu s-a sculat, desi doarme de 12 ore si jumatate, sa va povestesc cu am avut noi zile. Eu auzeam din cand in cand cand mergeam cu masina un zdranganit, dar ma gandeam ca probabil calc pe ceva cu roata si face zgomotul asta. Se auzea ca si cum calcam pe niste fiare. Pana intr-o zi cand plecam de sora mea si ea m-a avertizat ca imi zangane ceva tare in spate. Eu tot dadeam vina pe strazile din Bucuresti. Marti, am luat-o pe maya in masina sa mergem pana la mall si am urmarit mai tare zgomotul si mi-am dat seama ca nu-i de gluma si trebuie sa ma duc la un service. Am last masina la aia si cand i-am sunat ieri mi-au spus sa aprind neaparat o lumanare la biserica pentru ca am avut zile. Cica toate suruburile de la roata erau cazute si se mirau si ei cum de a rezistat sa nu cada. Am avut o pana acum o luna si idiotul care mi-a pus roata nu a insurubat-o ca lumea. Si cand ma gandesc ca am mers si cu 80-90 la ora, cu copilul in masina. Daca imi cadea roata la viteza aia, muream cu totii.
IN alta ordine de idei, de azi intr-o saptamana se termina sejurul meu in Romania si ma indrept spre singuratatea din State
. Unoeri mi se face dor de tara aia, pentru ca imi lipsesc unele chestii de confort si civilizatie de acolo, dar cand ma gandesc ca mai devreme de 1 an nu-mi voi putea vedea familia si poate si mai tarziu daca ma anagajez, ma apuca disperarea. In plus, acolo nu am prieteni, nu am mamici cu care sa ma intalnesc in parc, nu-i am pe sora mea, tatal meu si prietena mea cea mai buna. Nu-i usor sa traiesti aici, dar nici sa fii singur pe acolo nu-i prea bine. Mai ales daca nu ai nici genul de sot pe care te poti baza la nevoie.
Hai ca m-am vaitat destul. ma duc sa o scol pe Maya caci in curand se fac 13 ore de cand doarme si asa ceva nu s-a mai intamplat.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
Fetele, spuneti-mi si mie daca faceti cartofi copti la microunde. Cum se face? Cit ii lasati in cuptor? Cu coaja? Fara coaja? Nu radeti de mine, dar nu mai stiu ce sa-i fac lui Andrei si imi tot scormonesc mintea. A mancat o data foarte bine cartof copt la restaurant si ma gandeam sa-i fac si eu acasa, dar n-as baga cuptorul de la aragaz in functiune pe caldura asta doar pt un cartof.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
babygirl spune:
eu n-am scris cuvintelele alea ca sa va simtit voi prost. exista un echilibru in toata, m-a invata viata, omustata. avem intr-o parte, nu-i in cealalta. andutzy, fetita nasei noastre a mers singura abia la 1 an si 4 luni. ei, si ? acum are 4 ani si ma faschineaza de-a dreptul prin cu talentele ce i le-a daruit natura. sunt copii care umbla la 10luni, altii merg la 15luni. e diferenta mare intre primii si ultimii, nu? da, dar ce importanta are?
gabi, baga cartofii in coaja, inteapa-i un pic cu furculita, incearca-i tot cu firculita dupa 7min. depinde de fiecare MW in parte. eu ii tin cam 10 min, dar nu musai pt ca mai depinde si de cartofi.
andutzy spune:
Mare reusita mare! Am reusit acum sa adorm Dragoselu fara sa-l legan. Vreau incet incet sa-l culc in nivelul de jos al patutului tarc dar pana nu-l dezvat de adormitul leganat nu e posibil acest lucru. Uite insa ca acum am reusit, doar mangaindu-l. Trebuie sa se invete si el sa ia somnul ca pe ceva natural, nu sa facem ca toate alea(leganat, cantat) pana adoarme maria sa!
- 31.05.2005
babygirl spune:
a, si inca un exemplu, andutzy. baietelul unor amici are acum 6 ani. a baut lapte din biberon si a dormit in patut de bb pana la 5 ani
.se trezea noaptea si ii trebuia lapte. DAR la 3 ani il batea pe tatal lui la jocuri pe calculator. se chinuia tatal sa-l intreaca la cursele de F1, dar nu reusea nicicum. ei? fiecare copil cu talentele lui.
Tdi spune:
Salutari!!!
am gasit o tzeava de net si m-am bagat sa va salut! noi suntem bine, am ajuns luni seara dupa 2 zile de calatorii cu incetinitorul si pauza de somn in austria, am reusit sa ne odihnim cat de cat si sa ne ambientam pe aici desi e cam greu...sincer abia astept sa ne intoarcem "acasa" in italia!
Alyssa s-a obisnuit cu bunicii, adica cu parintii mei dar ieri am fost la tara la strabunici si a urlat ca-n gura de sarpe ca nu voia sa socializeze cu ei. a fost incantata sa vada o gramada de catei, pisici, purcei insa cel mai interesant i s-a parut cocosul ca se uita la el cu gura cascata si okii holbati!
uitam...avem un dinte si o masea noi!
sper ca sunteti toti bine, am citit doar putin si pe sarite.
Loreen, sa nu ma injuri dar am visat c-ai devenit bunica...nascuse Bianca ta si erai tare incantata!
hai ca ma intind, sper sa mai intru mai des. va pupam pe toti!
Album Alyssa
andutzy spune:
merci Adina mult de tot! Nu neg, are si Dragoselu performantele lui (ex: olitza, pe care a adoptat-o f usor si daca ma gandesc poate mai sunt si altele). Ca orice mama, fac eforturi sa nu il compar cu ceilalti copii, dar din pacate nu intotdeauna imi reuseste....
- 31.05.2005