Copiluti de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

olgaT, te referi la restul mamicilor care intr-adevar arata extraordinar de bine . balenutza din poze sunt eu

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor dar ati avut o intalneala pe cinste! Salivam numai cand vedem pozicile! Cat despre siluete, cred ca in starea asta suntem cele mai multe pe aici, nu e nici una perfecta dar una peste alta suntem o grupa de mamici tinere si aratoase...si mai ales modeste, mai ales subsemnata
Azi oare o mai ploua? as fugi sa platesc niste rate dar mi-e tema sa nu cada vreo ploicica si sa ne faca ciuciulete, mai ales ca pelerina carutului am lasat-o la c-ta....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am venit si noi de la policlinica unde am facut vaccinul pt ROR. acum ma rog sa nu faca febra sau alte minuni. Rebuie sa ii mai pun comprese reci pe locul unde a intepat-o?

Vazut poze si placut mult de tot.

12+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

elly daca te referi la blonda sexi si cu niste sani de as omori sa-i am...propun sa-ti cumperi alta oglinda. Balenute nu am vazut pe acolo, in schimb am vazut si un fotomodel. Apropo care esti mamica inalta, slaba si cu picioare kilometrice?

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, Andrei nu a facut atunci imediat nici un fel de reactie de la ROR si nu i-am mai pus compresa rece. Cred ca i-am dat preventiv niste Panadol in seara aia doar.

Pozele sint senzationale si imi pare rau ca nu am fost si eu pe acolo cu Andrei. Ocupam tot cetrul Mamaiei. M-am distrat cum se infundau iar cu totii cu pufuleti, chiar si mamicile.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Vroiam sa le rog pe cele care stiu unde este CMU Unirea sa-mi dea si mie un punct de reper ca maine dimineata trebuie sa ajung acolo si nu vreau sa bajbai pana il gasesc. Multam' mult!

Suuuuper pozele! Intr-adevar mamici si bebici de revista!

Tina 20+ si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, fetele, nu mai scrieti toate deodata ca nu mai razbesc sa citesc

Bine ca am mai reusit si noi aseara un chat mic, chiar imi era dor de stat la taclale asa lejer. Hai sa incercam macar din cand in cind sa ne mai "vedem" asa.

Fetele de la Constanta cred ca iar sint la plimbare.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bine zic ca am deschis si eu messengerul in seara asta si am gasit invitatia la chat pentru aseara

Florentina - CMU Unirea e pe stanga cum vii dinspre Unirea, din cate imi amintesc chiar inainte de vechea cladire Connex. Nu ai cum sa-l ratezi ca se vede din sosea, iar daca treci de el oricum poti intoarce ca e pe stanga. Nu stiu daca ai inteles mare lucru.

Am vazut si eu pozele de la intalnire, foarte frumoase, zau asa. La mai mare!

Va las ca nu prea am chef de nimic, ma duc sa zac ca am redescoperit marea dragoste: tembelizorul. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,

am tras si eu un pui de somn ca toata ziua am fost treze din cauza galagiei. Alexia pana acum vad ca e Ok fara febra. Am bagat in ea si Calpol si sper sa nu am surprize. I-am pus mai pe seara si niste comprese reci. Imi e groaza de reactii la vaccinul asta! Am cautat si pe net info despre vaccinarea pt ROR si am ramas cand am gasit o info tare urata despre TRIMOVAX. Bine ca i-am facut PRIORIX ca atfel nu mai dormeam toata luna asta de griji.

Eu acum va las si ma duc la nani ca ma simt epuizata si cred ca si bb2.

12+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Ei, cum a fost fara mine!?! Multumesc tuturor celor care s-au gindit la noi. Am citit pe fuga ce ati scris, nu voi mai apuca sa mai scriu cine stie ce, pentru ca plec la 9.15 din casa si mai intru la 2 dupa-amiaza, cind nu stiu pe ce sa pun mina mai repede. La gradinita e asa si asa... azi mai bine ca ieri. Am zis ca nu-i adevarat! Desi cunoaste locul, am fost acolo doar de cind era mica pina prin iarna de doua ori pe zi, apoi macar o data pe saptamina sau la doua saptamini in vizita, vineri cind am dus hirtiile s-a jucat linistita cu copilasii... ar luni a fost totul altfel. E clar ca a inteles ce se intimpla, daca va povestesc o sa-mi dati dreptate. Am pregatit micul dejun dimineata si totul a inceput din momentul in care i-am spus „hai, Tudora, papa, ca trebuie sa plecam la gradinita!“ Ori s-a suparat ca am imbiat-o sa manince, mai face asa, se supara daca insist sa manince, ori pur si simplu stie mai multe decit arata. A aruncat furculita jos si nu a mai vrut sa manince, dar nici sa-i iau farfuria nu voia. Am imbracat-o pe Agata, am motat-o si cind sa trec la ea... nu a vrut sa-i pun rochia. Pur si simplu! Ma rog, reusim pina la urma sa iesim din casa, afara observ ca avea un pix in mina, i l-am luat, ca altfel se facea toata numai pasta... s-a suparat atit de tare, cum n-a mai facut-o niciodata. A urlat cit a putut, apoi a pus un botic dulce si nu l-a mai scos pina cind nu am ajuns din nou acasa. Am lasat-o pe Agata si am mers spre gradinita ei. Pe drum s-a smiorcait, ba ca voia in brate, ba nu voia palariuta, ba voia sticla cu apa. Ajunse la gradinita, nu a vrut sa coboare din carut vreo jumatate de ora. CUm ma apropiam sa o iau, imi dadea mina la o parte de pe carut si spunea „nu-nu“, dind si din cap ca sa fie mai convingatoare. A coborit pina la urma, dar s-a lipit de gitul meu si acolo a ramas inca vreo jumatate de ora. Apoi, intr-un final, a vrut sa se dea jos si s-a jucat un pic la nisip (am facut si doua poze). Dar la un moment dat a iesit directoarea gradinitei si cind aceasta i-a spus pe tonul cel mai bilnd posibil „Hi, Tudora!“ s-a pus pe un pliiins... Of! Am zis ca daca intram inauntru cu copiii, da de jucarii si uita. De unde, am intrat, s-a invirtit un pic pe acolo si la un moment dat a zis „By!“ si tragea de portita sa iasa. Asa ca am plecat spre casa, pe drum a mai stat botosel un pic, apoi cind am ajuns in parc si-a revenit un pic, parca nu mai avea fata mea asa multe probleme ca pina atunci! Abia seara, acasa, si-a revenit complet.

Dimineata a fost mai bine, in sensul ca nu a mai stat chiar lipita de mine, s-a plimbat de mina cu un pusti de doi ani, care una-doua se apleca si ii mai dadea un pupic pe obraz. S-a jucat cu o masinuta si intr-o casuta, cu doua dintre prietenele Agatei, care eu si ele surioare... dar numai cu ochii pe mine, cum nu ma mai vedea in locul unde ma lasase privirea ei ultima data, cum se punea pe mitziit! Si ieri si astazi, stam de la 10 la 12, apoi cind copiii intra sa manince, intram si ne spalam pe minute, dar apoi plecam si mincam in parc... foarte bine chiar as putea spune. Maninca tot ce ii iau, ma fericeste nu alta. Apoi stam la tisnitori (ca e parcul ala frumos, cu de toate, despre care v-am mai spus), la locul de joaca si pe la 1 i se face somn, ii dau titzica si plecam spre casa. Adoarme imediat ce ajungem sau chiar pe drum, si a dormit si ieri si astazi o singura data pe zi, in jur de 1 pina dupa 3. Atit cit apuc sa gatesc ceva pentru cina si pentru a doua zi si sa mai string de prin casa, ca la 5 o iau pe Agata (din toamna va fi 3.30-4.00) si dam iar ture de parc. Asa ca, seara, dupa programul de seara al fetelor, pic de oboseala si aseara am adormit linga Tudora la 21.30. Cam asa au fost primele doua zile, dar inca nu am lasat-o deloc singura, practic nu am facut decit sa fac plimbarea de dimineata pe drumul catre gradinita ei si sa mut jocul dintr-un parc in curtea ei. Doua saptamini, cam asa va fi, apoi voi incerca sa o las cite un pic singura, progresiv. Dar dupa cum vad, nu va fi deloc usor. Agata plingea, dar macar se ducea la cineva sa o consoleze... Tudora respinge pe toata lumea deocamdata, fara sa plinga neaparat, exact ca la doctori, ia mina celui interesat de persoana ei si cu doua degete si cu o privire care te strapunge, o da deoparte. Numai pe baietelul ala blond nu l-a refuzat (in una din cele doua poze, e chiar in margine si se uita la ea cum se joaca in nisip).

Am vazut pozele fetelor din Constanta! Ce frumos! Si ce copiii reusiti! Mi-a facut o mare placere sa ma uit la ele, asa m-a relaxat!

Ma duc acum la treaba, ca trebuie sa gatesc... Si in casa e dezordine, am rufe de intins, calcat, impaturit... Tudora inca doarme, asa ca am zis sa intru sa va scriu, ca sa nu fac prea multa galagie cu treaba. Vorba vine... nici chef nu prea am sa ma apuc.
Va pup si sper sa apuc sa va citesc si sa va mai scriu cite ceva! Norocul meu este ca nici voi nu ati fost prea active, se vede ca e vara si ca unii au inceput serviciul!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput