Copiluti de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

‘neata la fete, bubulasi si bubuline!
Sunt tare fericita de intalnirea de aseara. A fost atat de frumos sa vad gasca de bb-i adunata. Alex este o minunatie de fetita, Delia o tipacioasa iesita din comun dar tare dulce, Timeea gingasa si cumintica, Bianca o finete de copil cu ochisori superbi iar baieteii unul mai frumusel decat celalalt si dulci de nu mai spun …
Ma bucur tare mult ca ne-am intalnit. Sper sa mai repetam figura. Din pacate noi mamicile, asa cum spunea si loreen, nu prea am apucat sa schimbam 2 vorbe din cauza de bb-i pe care nu-i vedeai 2 in acelasi loc. Alergau care mai de care in toate partile. Cred ca am inceput de vreo 5 ori aceeasi fraza fara sa apuc sa o termin.
Abia astept pozele de la mygirl, de la elisor cred ca ajung mai tarziu … Dar daca imi aduc eu bine aminte am mai vazut vreo 2 aparate dar pe cuvant ca nu mai stiu ale cui.
Eu, evident, l-am uitat pe al meu….
OlgaM, Annelies a inceput sa vorbeasca destul de tarziu zic eu. Pana la 1 an nu zicea decat m-ma si tata. In ultima luna a invatat multicele cuvinte. Poate din cauza asta mi se pare ca a ramas in urma. In plus sunt si stresata ca in casa se vorbesc doua limbi si desi le intelege cat de cat pe amandoua (romana mult mai mult) mi-e frica sa nu debusolam copilul si sa nu mai invete nici una …
Si ca tot vorbiti de zile de nastere … ma inscriu si eu in clubul “tinerelelor” (nu dati cu pietre) : 13.06.’81 cel putin am vazut ca nu sunt cea mai mica .
Cred ca noi o intindem pe la niste cumparaturi. Ne vedem la intoarcere

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna dimineata!

Gabitza-exact asa sunt! Plang extrem de repede si fiecare pas pe care vreau sa-l fac il intorc si il analizez pe toate fetele si intotdeauna ma ma gnadesc la cei mai rau (asta sper ca nu este valabil si la tine). Bine ca s-a linistit Andrei. Cred ca lor le trece mult mai repede decat ne trece noua.

Elly-care este a doua limba pe care o vorbiti?

O zi buna tuturor!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ba da, Olga, de obicei sint prapastioasa, incerc sa ma controlez cit pot. De aia ziceam ca probabil esti tot ca mine, nascute in coada Scorpionului.

Bravo Elly, ai vazut ce fete faine si copii grozavi sint la Constanta? Sotul tau ce a zis, sau el n-a participat? Am impresia ca o sa te mai aduca la intalniri de pitici

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Fetele din Constanta azi mai venim la fantani?!Pe Lili aproape am convins-o...
AM vorbit si cu Elisor si nu merg la Aqua Magic ...Bibisor este mai bine fata de ieri ...eu oricum merg deseara...asa ca poate ne mai vedem o tura...
Elly spune-i sotului sa te mai aduca odata...poate azi reusim sa terminam frazele incepute ieri...

Gata am chiulit destul...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

pfff ... mama ei de treaba !!!
am renuntat la cumparaturi si am zis sa fac intai o supica pt le copil. si in timp ce-mi exersam talentele culinare mi-a murit butelia ca de' traim in evul mediu si e scumpe gazele. iar madam apropitareasa nu s-a-nvrednicit sa bage
deci butelie ii dau lui gaga la pranz
am niste nervi ....
noroc ca aveam prin debara un resou (habar n-am cum se scrie) si acum stau sa dea un clocot la juma' de ora. pana diseara s-o termina de fiert!!!

olga, este olandeza

gabitza, zau ca ai avut dreptate. chiar mi-a ridicat moralul. m-am simtit eu un pic stinghera la inceput ca nu stiam pe nimeni (in afara de oana pe care am vazut-o el fugitivo asta iarna) iar fetele parca se cunosteau de o viata. dar mi-a trecut repede.
iar "sosul" din dotare ....
am venit vesela acasa , cu chef de viata , i-am sarit in brate, faceam glume din orice si radeam .... l-am bulversat rau. a fost tare incantat de iesire dar m-am intrebat daca am baut ceva
si mi-a zis ca a fost cam scurt dar ca i-ar placea sa se mai intample dar nu prea des ca incepe sa-si puna semne de intrebare daca mai vin asa vesela
apoi au urmat discutii de genul " adica cu mine nu esti fericita " sub forma de gluma normal ....

poze botez

Mergi la inceput

loreen in seara asta nu promit nimic ca sunt programate cumparaturi in familie. plus schimbatul buteliei daca poti da-mi nr tau pe pm si te sun daca reusim sa ajungem

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Monu saru'mana pentru reteta. Sper sa haleasca si manzul meu.
Hai sa va spun ce boacana a mai facut Dragos. A reusit sa se arda pe manuta. Intr-o fractiune de secunda a pus mana pe teava de esapament a unei motorete care numai ce se oprise. Si s-a ars de mi-e mila de el. A fugit taica-su la farmacie si a luat bioxiteracor(actualul oximed)printre lacrimile si urletele copilului. Are o arsura frumoasa intre doua degetele, chiar la baza degetului.Mi s-a rupt sufletul cand il vedeam cum plange.
I-am mai spus lui taica-su de un milion de ori sa nu-l mai lase sa puna mana pe toate porcariile pe care le vede dar n-am cu cine vorbi. Cica-i mare curiozitatea copilului .
Imi venea sa-l strang de gat cand mi-a venit acasa cu copilul urland de durere.
Acum e mai binisor in sensul ca-i spre vindecare dar tot nu-mi place cum arata manuta lui.
Va las acum ca s-a trezit manzul si sper sa revin mai tarziu.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am aparut si eu cu poze de la marea intalnire. Sunt multe si amestecate ca n-am apucat sa le aranjez, am sters o gramada ca erau miscate (intelegeti de ce). Va las sa va delectati si eu o tai sa-mi fac un dus ca am facut sauna in bucatarie. Comentariile le las in sarcina Laurei, cu toate ca pozele sunt atat de sugestive incat nu mai au nevoie..

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Buna si la noi.
Am vazut pozele din Constanta. Frumosi sunteti toti si dulci si speciali. De mamicile slabe si tinere si radiind ce mai pot zice?

Olga abia azi am reusit sa duc la laborator cele trei sticlutze cu kk si una bucata pisu. Ieri nu s-a lucrat in Ontario asa ca a trebuit sa amanam un pic totul. Si asa rezultatele nu la aflu inainte de 17 cand trebuie sa mergem la pediatru iar. El va interpreta si eventual ne mai da altele daca e cazul. Un pic stau pe spini... Am avut niste emotii cu pungutza de pipi si ce sa-ti spun ca am reusit din prima.

La noi a trecut week end-ul destul de binisor. Sambata am aranjat gazonul lucrare care naiba s-o ia ca e mancatoare de timp si e si loterie. Ca pui gliile dar nu stii daca se prind cum trebuie sau nu. Duminica pentru ca era si sarbatoare mare (schimbarea la fata) nu am lucrat nimic ca asa m-a invatat mama. Am mers la o plaja aici aproape. Nu l-am mai putut scoate pe Tony din apa. Ii erau buzele vinete si cum il luai cum urla sau fugea catre apa. A batut tot ce a prins, a furat toate galetutele si lopatelele de pe plaja. Ieri am avut musafiri o prietena cu micutul ei de 3 ani. Ne-am simtit bine, am mancat gratare, etc.

Tony iar a puscat 4 zile de diaree, habar nu am de la ce. Acum o sa vad la analize ca tare mi-e ca e giardia. M-am gandit cu ocazia asta sa-mi fac si eu niste analize.

Bravo Flore cu filmuletul. Eu personal sunt mare fan Loreena McKennit,Sarah Brightman si Emma Shapplin. Au niste melodii care te termina- asta apropo de coloana sonora. Eu la filmele lui Tony i-am pus fondul muzical din Emma Shapplin.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

POZEEEE!!!! super haiosi piticii! multumim mygirl...

poze botez

Mergi la inceput