Prichindei martie - aprilie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Hei, hei, ce calduroasa reprimire!!! Multumesc fetelor de urarile calduroase.
Deci, bebelushul va veni pe 9 martie 2007, acum trebuie sa am vreo 9 saptamini, iar de simtit ,ma simt foarte bine, ffoaaaaaaaaaame mare, soooomn la fel de mare si cam atit. asa a fost si la David. Doamne ajuta sa continue tot la fel, fara probleme. In schimb, prind raceala dupa raceala, la noi fiind iarna, David se tot procopseste cu cite o viroza pe care o trecem de la unii la altii. Asa ca sunt deja la a 2-a de cind sunt gravida.

Lucrurile s-au mai indreptat de cind a venit soacra mea aici, ma simt mai relaxata, este ea tot timpul cu David, nu mai trebuie sa-l caram pe cine stie unde, si pe urma e asa de bine sa nu mai ai in fiecare clipa grija bucatariei!!! Nu am fost noi doua niciodata foarte bune prietene, dar mi-am propus sa fiu ffff toleranta si sa-i multumesc ca s-a oferit sa vina sa ne ajute. Si slava Domnului pina acum a foat OK. Va sta pina la mijlocul lui octombrie, cind probabil va merge si David cu ea in Romania pina in februarie cind va veni mama cu el inapoi, sa-l asteptam impreuna pe noul micut!!! Am spus ca pt urmatorii 1-2 ani nu ma voi ma lasa asa fara nici un ajutor, cu serviciul asta pe cap, nefiind in stare sa fac nimic ca lumea. Si uite de aici a fost si depresia. Si sper asa cum zicea rroz sa nu se mai intoarca niciodata!

zuzule - FELICITARI pt micuta Sofia. Nu am apucat sa vad inca poze, dar fug inapoi si ma apuc de vizionat! Sa-ti traiasca familia frumoasa si sa va bucurati de ei toti toata viata. Nu stiu de ce ramasesem eu cu impresia ca voi la un moment dat va veti muta in Grecia. E adevarat sau bat eu cimpii si voi sunteti de fapt stabiliti pt totdeauna in Germania?

andira- FELICITARI si tie pt Nati, ca nu am apucat. Am vazut pozici, e ca un mic ingeras.

rp - se pare ca tot bebei de martie-aprilie o sa avem. Sper sa te simti bine si sa fie OK cu sarcina.

mamacita - nu, nu vazusem mesajul tau, am apucat doar sa citesc din ultimul capitol, asa pe sarite, printre rinduri cumva. Dar ma bucur ca va mai ginditi si la mine. Au fost vremuri tulburi pe aici dar acum totul se indreapta, e spre bine. Iar minunea de bebe 2 ma face sa retraiesc momentele atit de fericite din timpul sarcinii cu David. aud ca te intorci la servici, spor la toate sa mearga totul asa cum le-ai planuit si Alexutul sa se obisnuiasca cu tanti bona din 15. Pupici.

ligia13 - da, m-a facut tare, tare fericita bebe2, mai ales ca a fost asa cumva surpriza, caci desi initial vroiam sa incercam pt bb 2, ulterior ne razgindisem, si ziceam gata, nu ne mai planuim si grabim la toate, lasa sa mai treaca timpul, sa-mi revin si eu din "tulburarile" mele. Dar se pare ca se intimplase inainte, cind nu ne razgindisem inca, asa ca fost 50% surpriza!

rrox - trebuie atunci sa-ti trimit niste poze cu ...afine!!! Mai am cred inca in congelator, cred ca am uitat de ele, ar trebui deja aruncate. Vacanta frumoasa! Cind va citesc si aud de mare, excursii in Europa...ma apuca asa un dor de vara, caldura, casa. Dar asa cum zicea Oanamarialuiza, daca e sa vii ca si concediu in RO, cum am facut si noi anul trecut, numai concediu adevarat nu se numeste. Ci doar alergat prin toata tara sa vada toate rudele bebelul, vizite peste vizite, numai relaxare si odihna nu. Asa ca la anul dupa ce vine bb 2, venim in RO si deja planificam 2 excursii Italia si Franta/Spania. Sunt atitea locuri minunate in lumea asta pe care nu le-am vazut! Bineinteles le vom face cu bunicii dupa noi!

As vrea sa va imbratisez cu drag pe toate marox, caramelle, nino, ellinia, oanamarialuiza, teodora, carmenduta, andruzza, daria,dantje, alessia...multumesc de felicitari si va pup cu drag pe toate.

Mai revin sapt viitoare sa povestesc si ce mai fce nazdravanul David si sa mai pun si niste poze.

OANA, DAVID SI BB2

http://community.webshots.com/user/dcrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:



Azi e zi de bagaje, pt ca ieri am facut liste, am clacat, am cumparat ultimele nimicuri, dar azi vine greu, de impachetat.
Mie nu-mi place sa fac bagaje, si de obicei le fac noaptea inainte de plecare. Acum ma apuc de dim, desi mi-e groaza.
E 8:20 si Radu inca doarme. Asta este adevarata minune!

mamacita, multumesc pt .
Cum spui si tu , nu mi-as dori sa fiu in pielea respectivei femei.

rrox, eu cand mergeam in tabere , in nici un caz nu stateam la cucurigu pt ca eu cadeam frecvent din pat noaptea. Aveam un somn f agitat. Si acasa mai cadeam.
In studentie, desi trecusem pt perioada cazut din pat, la camin nu am ales sa stau la cucurigu, am preferat sa stau dedesupt, si sa am o colega deasupra.
Si noi tot numai la comanda avem mobila in casa, mi s-a parut faina ideea sa nu mai alegi prin magazine si sa poti avea o contributie la design.

oanacrainic, asteptam pozele cu interes si ma bucur ca esti bine, si ca te impaci bine cu soacra!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ocrainic super cu ajutorul soacrei! O decizie foarte buna, sa accepti ajutorul cui ti-l poate da Deci 2 al tau va fi pestisor, ca si mine Tin pumnii sa ai in continuare o sarcina usoara si sa mai scapati de raceli!

Ligia spor la bagaje! Si eu inebunesc pana le fac si plecam undeva cu fetele. De obicei devin super nervoasa si marai la toata lumea, dar imi trece in mode miraculos imediat ce pornim la drum Vacanta placuta si micutului turist!

Mamacita pai daca sunt gemeni bivitelini au fiecare sacul lor amniotic si sunt fixati in locuri diferite in uter. Gresesc? Ma gandesc, ca medicul ala n-o fi fost chiar idiot, o fi extras un fetus si s-a gandit c-a terminat... sorry de offtopic...

Rp tu ce mai faci? Cum te simti? Spune-mi dpn-ul sa-l trec pe listuta

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

rrox, citeam acuma faza cu maraitul la toata lumea cand faci bagaje. Eu , evident, nu m-am lasat mai prejos, era chiar sa ma cert cu sotul. Ca de dim si-a pus palma in fund si a plecat ca are treaba la serviciu. Eu cu Radu la facut bagaje, o adevarata placere. Am rezistat cat am rezistat si l-am sunat si nu va spun ce i-am spus, dar in 20 min era acasa. A adormit copilul si aplecat sa spele masina. Fug si eu sa fac o baie.
BAgajele sunt gata in proportie de 80%.
Mai am cosmeticele de pus si ceva incaltaminte. Si mancarea, dar asta numai la plecare.

Va doresc o duminica placuta si daca nu mai apuc sa scriu azi, o saptamana minunata. O sa-mi lipsiti!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

ligia,
va doresc o vacanta insorita si sa aveti parte de odihna(cat se poate)! fara peripetii!si s-aveti grija la drum!

Mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

simonela,ti-am trimis pm.
ligia,esti tare;am urat bagajele incepand de la 18 ani,cand tot pe drumuri am fost,din obligatie sau placere,dar nici ghiozdanul nu mi-l faceam decat in ultima clipa.Pot sa spun insa ca rar mi-a lipsit ceva,dar mereu ajung in ultima clipa,cand evident,de stress...ghici ce fac?...marai
rrox,teoretic e logic ce spui tu,in practica insa uterul nu e chiar atat de vast sa ajungi cu chiureta la un fetus si sa-l ratezi pe altul,iar locuri diferite de implantare nu inseamna unul la nord si unul la sud[glumesc,sa nu te superi].Concluzia?Medicul era chiar idiot.Fetusul nu iese la chiuretaj asa cum il vezi la echo,ci ca un/niste cheaguri mai mari,din cauza asta nici nu se poate raspunde la intrebarea care ni se pune des"ce era"sau dorinta"vreau sa-l vad"Doar daca era total incepator se putea pacali[dar atunci n-ar fi avut dreptul sa practice independent]...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

ligia, sa aveti o vacanta frumoasa, cu mult soare si relaxare, fara nici un fel de probleme! Va pupam si va asteptam cu drag inapoi! Si noi iti vom simti lipsa!


Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Daria,sper ca ati ajuns cu bine.Nu v-am sunat,caci banuiesc ca aveti nevoie de muulta odihna.Cum se simt Brien si Mircea?Dar tu?
PS:cu tine nu ma mai contrazic in probleme de ATI!Chiar in seara despartirii noastre am primit invitatiaE adevarat ca si eu aveam dreptate,nu e congres,sunt tot acele cursuri la care am primit ajutorul tau,dar si tu aveai dreptate ca era toamna:28 sept-1 octInca nu stim ce vom face,ca noi asa calatorim:la pachet,adica toti 3,sau deloc

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Sa ma laud putin ce talente educationale amL-am obisnuit,a doua oara in viata lui[prima data a fost pe la 6 luni,apoi l-am "stricat",mai mult sotul,cand a fost racit si a avut o diaree usoara la 8 luni],pe Alex sa adoarma singurel in patut.De vinerea trecuta muncesc,cu plansete din ce in ce mai putine,zilnic dupa-amiaza si seara.Stau cu el 10 minute,povestim,ne jucam sau ce vrea el,cu ritm descrescendo,apoi il pup,"somn usor"si in 10-15 min adoarme.Initial s-a lasat cu 1/2 ora urlete groaznice,apoi din ce in ce mai putin,pana ieri,cand nu putea sa adoarma si a stat cumintel 1 ora in patut,jucandu-se incetisorAtunci mi s-a facut mie mila si m-am dus la el si in 5 min a adormit.aseara si azi dupa-amiaza a adormit in 10 min,fara nici un chitait.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:



ligia, spor la bagaje, drum bun si vacanta frumoasa sa aveti!

mamacita, dar daca pacienta respectiva avea un sept uterin care despartea sarciniile, atunci e posibila si varainta lu' roxx, nu?:)Eu pana acum n-am mai auzit despre un chiretaj care de fapt a fost doar un "gadilat", dar pe lumea asta e posibil orice. Felicitari pentru " talente educationale"

Aseara am fost la Gara de Nord unde ne-am intalnit cu Daria, Brien si Mircea, i-am condus de la un peron la altul :) si am stat de vorba maxim 20 de minute. Sunt frumosi cum ii stiti si plini de viata.
daria



mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput