FIV 81

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Antosit, nu stiu ce sa zic. Sa iei asa de capul tau?!
Anul trecut dupa aceea tentativa de FIV medicul mi-a prescris AC si am luat Logest ca mai luasem cu ani in urma. Acum dupa FIV-ul nereusit am intrebat dr. daca trebuie sa iau AC si mi-a zis ca nu pt ca ovarele nu au fost asa solicitate ca data trecuta.
Prin urmare situatia mea e clara cu privire la AC, iar pentru voi chiar nu stu ce sa zic. Intrebati mai bine medicul. Eu stiu ca dupa AC trebuie facuta ceva pauza sa-si revina endometru cu cilisori sensibili. Dar fiecare medic cu stilul lui.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Monica !

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Crinuta, cum stai cu rezultatele? Tin pumnii sa fie ok.

Oana, Adelia,cum mai rezistati?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata!
Fetele noastre de la Medsana cand fac testul de sange? Luni 14 august?

MRL, pai daca imi da si mie AC s-ar putea sa nu fiu chiar atat de aproape de noua incercare...ma duc la el in septembrie +2 luni AC ar fi cam in nov.-dec. fivuletul. Dar nu stiu de ce am io impresia ca nu o sa-mi dea AC. Oricum nu ma grabesc deloc...si nici nu ma mai prea gandesc la asta, cum faceam anul trecut. Cand o fi, atunci o fi si gata! Am multe pe cap acum si prefer sa-mi canalizez atentia asupra activitatilor mele cotidiene.

Fetelor va pup pe toate si tin pumnii stransi tuturor celor care asteapta acum rezultatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, rezultatele la analizele hormonale sunt foarte rele. Anul trecut fsh si lh erau bune, pe la mijlocul intervalului si si restul analizelor au fost bune. Acum va scriu cum sunt. PRL 464,46 (vn 25,4-402,8), LH 11,05 (vn 1,8-11,3), FSH 11,18 (vn 3,2 - 10), Estradiol 77,11 (vn 30-120). FSH e peste limita, oare se face fiv cu asa fsh? A mai facut cineva? (va rog daca stiti ca se poate face sa-mi raspundeti) De la ultimul fiv am patit oare asta? Sunt asa de suparata, nu stiu ce sa mai fac.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Da Lachi,luni facem testul!
Dar mie mi-e rau de acum.De dimineata imi tot vine sa plang,mi-e frica de ziua de luni.Pana acum simptomele nu ma lamuresc in nici un fel,ba ma doare burta,ba am bufeuri,ba mi-e somn,sunt mai rau ca vremea!
Oana-Dana cum te mai simti?Si ce mai simti?Nu-ti vine sa faci un test de urina?Maine avem 2 saptamani de la ET.Credeti ca ar fi edificator?
Mai ziceti si voi ceva,poate imi mai vine inima la loc,ca asa cum sunt acum n-am fost de mult.Ca sa nu va mai povestesc ce visez noaptea,ca va ingroziti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Adelia ti-am trimis un PM "out of record" si acum sa-ti scriu si aici. De ce sa-ti fie frica? Te rog io incearca sa te linistesti si ce-o fi o fi! Oricum nu poti schimba cu atitudinea ta ceea ce este deja! Gadeste-te ca daca s-a prins nu-i face bine agitatia ta! Stiu cum e ca io la 5 zile de la ET am facut o criza de nervi si am plans vreo 2 ore incontinuu de ma facusem albastra la fata. Curaj! Cat despre testul de urina, nu stiu faci cum crezi! Eu o sa fac si data viitoare test de urina ca nu am rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Ceci iti doresc succes la IUI. Si ma bucur ca vrei sa mai incerci ceva.
Lachi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

MRL,te pupic dulce, dulce de tot! Mie mi-a prescris summamed 500mg, timp de 3 zile. Nu stiu dk voi scapa din prim a, dar nu mi-a spus ca ar fi o piedica ptr. FIV. Nici n-a pus problema. In septembrie, pe cai!!!!!

Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta merci mult.Te rog eu nu te mai necajii asa.Ca PRL e doar un pic marita deci nu semnificativ si nici FSH nu e f.mare.Ca sa te linistesti du-te la medicul tau de la TG.Mures si vezi ce zice despre LH si FSH.Sau cauta in arhiva pe forum ca era un subiect FSH marit sau asa ceva si poate gasesti acolo ceva informatii.Te pupic dulce si iti tin pumnii sa faci FIV cat mai curand.
Fetele cu testele de urina cam nimeni nu rezista sa nu le faca,asa ca eu una zic ca daca numai puteti sa le faceti.Dar numai dupa 14 zile si cu urina de dimineata.Si indiferent ce iese sa incercati sa nu disperati pt. ca nu sunt relevante decat testele bhcg.
Va pup pe toate si bafta!

cecilia

Mergi la inceput