FIV 81

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate!
Fetelor care sunteti in asteptari ma rog pentru voi sa fie cu ochisori.
Fetelor care se pregatesc in toamna de o noua incercare sau chiar de prima le doresc sa fie cat mai calme, sa gandeasca pozitiv, sa aiba rezultate bune la analize si sa profite din plin de vacanta care le-a mai ramas.
Musete, eu m-am luptat cu Ureaplasma si mi-a trecut de la Doxiciclina din tura a doua de tratament. Ai grija daca iei antibiotic sa nu uiti sa mananci la greu iaurt care contine lactobacilus acidophilus sau sa iti cumperi de la farmacie Biotics care reface, intretine si previne aparitia clamydiei pe toata perioada tratamentului cu antibiotice.
Eu acum sunt in perioada AC, iau Marvelon. Dr. mi-a spus sa iau 2 luni Ac cu pauza de 7 zile intre folii. Eu urmeaza sa plec din tara cam in perioada in care o sa trebuiasca sa fac pauza de 7 zile si ma gandeam sa iua in continuare Marvelon ca sa impiedic aparitia CM sa ma pot bucura de vacanta prelungita. intoarcerea in tara ar fi cam in 3 saptamani, deci as putea sa iau 2 luni Marvelon fara pauza de 7 zile dupa care sa merg la dr. Dar sunt in mare dilema cum ar trebui sa procedez. Sa fac pauza intre folii sau sa le iau fara intrerupere. Cum ar fi corect pentru FIV? In perioada cat fac pauza aveti idee cam dupa cate zile de la intreruperea lor se instaleaza menstra si cam cate zile poate sa tina? Ciclul asta de cand am inceput sa iau AC am observat sa fluxul a fost destul de scazut, doar prima zi mai abundent iar in ziua 3 parca nu mai aveam nimic, doar cateva pete. Eu la asta ma gandesc, sa nu fiu cu CM pe mine cand imi este lumea mai draga. Daca m-ar tine putin ca in luna cand am inceput sa le iau nu ar fi o problema, dar nu am mai luat Marvelon pana acum. Ce sa fac fetelor?
va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vai Crinutza! S-a dus din proprie initiativa? Bravo!
am vorbit eu azi cu cecilia la telefon ...ma daduse disparuta ca ma tot suna pe vechiul nr. si era inchis si pana la urma m-a sunat la birou. Cred ca am uitat s-o anunt si pe ea ca mi-am schimbat nr. Era bine...nici prea, prea... nici foarte, foarte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi se pare ca s-a dus. Am si uitat sa-l intreb cand ne-am intalnit. Apoi l-am sunat si l-am intrebat, dar nu speram ca a fost. M-am tot uitat si eu dupa Ceci pe msg dar nu am vazut-o.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

MRL tu iei marvelon pentru fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL nu e bine sa iei continuu AC , tb sa faci pauza de 7 zile . De regula cand iei AC , CM este mai putin abundent. Nu fa nebunii acum pt 2-3 zile de neplaceri cu CM.
Lachi si mie mi-a dat sa iau Marvelon 2 luni inainte de FIV. Se odihnesc ovarele si cica fac treaba mai buna.Si anul trecut si acu 2 ani am luat AC, dar altceva.
Adelia stiu cum e in aceasta perioada, asa ca poti sa ne innebunesti cat vrei , ca sa te mai descarci.
Crinuta asteptam rezultatele la analize.
Oana greu , usor, important e rezultatul.
cristinici

Mergi la inceput

cristinici, te pup dulce. Multumesc mult pentru sfat, am sa il urmez. Tu ce mai faci? Presupun ca si tu esti in faza cu Marvelon?
lachi, asa cum a scris si cristinici, pun ovarele la odihna pentru 2 luni. Tu esti foarte aproape de o noua incercare. iti tin pumnii si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MRL, asa zic si eu ca fetele. Fa pauza aceea de 7 zile. Daca nu cine stie poate apar complicatii. Nu cred ca vrei sa te legi la cap fara sa te doara.

Tabitha atata de rau imi pare ca ai avut ghinionul acesta. Dar priveste si partea buna a lucrurilor: poti sa ramai .

Oana-Dana, nu este nici o regula. De ar fi asa peste tot in viata, fara regului

Adelia alin, eu chiar imi doresc sa scrieti si de mai multe ori pe zi. Asa stim si noi ca sunteti bine. Atata timp cat nu vine CM inseamna ca totul e ok. Tin pumnii sa fie bine si nu te mai stresa. Trebuie sa stai cat mai linistita. Stiu ca e greu dar incearca.

Monica

Mergi la inceput

Moniland, te pupic dulce. Ai dreptate, de ce sa complic lucrurile aiurea. Nu cred ca o sa imi fie mai rau ca pana acum, si nu ma pot plange de nimic, dureaza putin si fara urma de durere.
Fetelor, multumesc mult pentru sfaturi. Noroc cu voi sa nu imi fac griji aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna seara!Fetelor ma cam puneti pe ganduri, vad ca mai toate cele ce va pregatiti de fiv vi sau prescris AC...mie nu mi-au recomandat!Ma bate gandul sa iau si eu macar o luna, voi ce parere aveti?Ar fi de spus in cazul meu ca in ultima perioada (mai exact 2 ani) nu am mai facut nici un fel de stimulare.Cu multi ani in urma si eu tot Marvelon am folosit (dheee...imi era ca umplu casa de copii)Ce zice-ti sa "bag" totusi o folie?
Oanasi Adelia va tin pumni in continuare si ma rog pt. voi sa reusiti!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salutare fetele hai ca am aparut.Am tot umblat de nebuna zilele astea.Ma tot gandesc serios sa fac o IUI in toamna asta.Am inteles ca ar trebui sa apelez la dr.Cocei pt. asta.Hai astept pareri de la voi.
Dar partea tare e ca trebuie sa ma rog si eu de sot sa faca spermograma,dar sper ca pana plec la Buc la dr. sa aiba bunul simt si sa mearga sa o faca.
Nu toate avem norocul Crinutei.Eu stiu ce sot fain are,mai ca las lua acasa!Face tot ce zice ea sau cel putin asa se pare.
Va pupacesc pe toate si tin si eu pumnii fetelor aflate in focuri.

cecilia

Mergi la inceput