FIV 81

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adelia,

Liana, cred ca esti in plin tratament. Sa stii ca nu te-am uitat si pumnii stau stransi si pentru tine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Adelia, iti doresc sa nasti copilul tau intr-o zi
Doamne-ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Liana, cred ca esti in plin tratament. Sa stii ca nu te-am uitat si pumnii stau stransi si pentru tine.

Momentan Liana nu a inceput procedura de FIV, va merge joi la Szeged si atunci va avea nevoie de noi sa-i tinem pumnii.
Va pupa pe toate.

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bubulina 1, inteleg ca si-a schimbat optiunea pentru Szeged Bineinteles ca maine voi fi cu pumnii stransi sa aiba un inceput super.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Nu vreau sa supar pe nimeni, si nu ma refer la nimeni personal.Insa tot aud intrebarea "de ce nu infiezi".Pentru ca vreau sa fiu mama, sa simt cum creste copilul meu in mine.De aia sunt pe forumul asta, la topicul asta, si nu la "adoptii".Cand si daca o sa infiez, o s-o fac, probabil, cand am intrat la menoupauza si nu mai am nici o sansa sa concep natural.Si ce e mai interesant, e ca intrebarea asta mi-o pun cei care au deja copiii lor.E usor de dat la fundul altuia..

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de la mare!

Si eu ii tin pumnii Lianei pentru maine, sper sa ne aduca vesti bune si sa primeasca raspunsurile pe care si le doreste!
Victoria, si eu sunt de aceeasi parere cu tine! nu vreau sa supar pe nimeni, si nici nu m-a deranjat nimeni cu nici-un comentariu, dar in privinta adoptiei eu una , inca nu sunt pregatita sa ma gandesc la asta! imi doresc sa trec prin toate etapele ptr a deveni mama, si atata vreme cat mi se mai da o sansa asa, pur si simplu nu ma pot gandi la altceva! poate daca o sa disper incercand, o sa-mi schimb parerea! s-a mai discutat despre asta si nu vreau sa reiau subiectul, dar pentur mine a adopta echivaleaza cu a accepta ca nu mai am nici-o sansa sa ma vad , si nu sunt pregatita psihic ptr asta! asa ca nu imi ramane decat sa lupt in continuare, sa sper si sa gandesc pozitiv, pana voi reusi!
Pentru mine, reusita fetelor de la acest subiect reprezinta o speranta si un pas in plus catre reusita mea! gandesc ca asa cum atatea fete reusesc prin FIV, nu vad de ce n-as reusi si eu, chiar daca nu a fost sa fie din prima!
Adelia, fii tare! o sa treci si peste asta, asa cum ai facut-o pana acum! esti o femeie puternica si oamenii puternici reusesc intotdeauna in ceea ce-si propun!

Va pe toate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by andicu

Victoria, si eu sunt de aceeasi parere cu tine! nu vreau sa supar pe nimeni, si nici nu m-a deranjat nimeni cu nici-un comentariu, dar in privinta adoptiei eu una , inca nu sunt pregatita sa ma gandesc la asta! imi doresc sa trec prin toate etapele ptr a deveni mama, si atata vreme cat mi se mai da o sansa asa, pur si simplu nu ma pot gandi la altceva! poate daca o sa disper incercand, o sa-mi schimb parerea! s-a mai discutat despre asta si nu vreau sa reiau subiectul, dar pentur mine a adopta echivaleaza cu a accepta ca nu mai am nici-o sansa sa ma vad , si nu sunt pregatita psihic ptr asta! asa ca nu imi ramane decat sa lupt in continuare, sa sper si sa gandesc pozitiv, pana voi reusi!
Pentru mine, reusita fetelor de la acest subiect reprezinta o speranta si un pas in plus catre reusita mea! gandesc ca asa cum atatea fete reusesc prin FIV, nu vad de ce n-as reusi si eu, chiar daca nu a fost sa fie din prima!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Exact asta era ideea, Andicu, ai spus-o mai bine decat mine

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Incep prin a o felicita pe Oana-Dana, sarcina usoara si bebeu sanatos.
Adelia draga, tare rau imi pare , stiu prin ce treci,( am si eu deja 2 nereusite si voi incerca din nou) nu prea stiu ce as putea zice , doar ca sint alaturi de tine, te pup tare tare.
Liana, tin pumnii strinsi, strinsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Victoria si eu simt ca tine in privinta adoptiei, insa daca ar fi s-o fac nu as astepta totusi pana la menopauza. Cred ca anul asta imi suna ceasul biologic cu adevarat pentru prima oara. E prima oara cand mergand intr-un magazin de mobila si vazand dormitoare de copii mi-au dat lacrimile. Nu stiu, pe mine nu ma impresionau asa pana acum astfel de lucruri, dar acum cand vad bebelushi sau lucruri pentru copii simt ceva ciudat ce nu am mai simtit pana acum...

Adelia eu zic sa faci cumva sa mai scapi de musafiri si sa fii putin singura tu cu tine ca sa te poti descarca...nu e in regula sa innabusesti durerea, trebuie sa-ti poti exterioriza trairile pentru ca oricum ele isi vor face efectul... tragi o portie doua de plans dupa care beneficiezi de suportul moral al sotului, iti limpezesti mintea, incerci sa accepti ce ti se intampla sa iei viata asa cum iti e data si sa vezi ce faci pe mai departe. In tine acum arde un foc si solutia nu e sa inchizi toate usile ca sa nu iasa fumul....ci sa-l stingi cumva! Eu iti doresc sa reusesti si sa iti recapeti increderea in tine si sa crezi in faptul ca Dumnezeu nu te va lasa fara copilul tau pentru ca vede cat de mult iti doresti sa fii mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

lachione, ai ajuns intr-un punct critic :( ai grija de tine si de moralul tau, poate mergeti undeva departe - daca puteti - ti-ar prinde bine!

victoria

bafta fetelor care intra in linie dreapta, sa auzim de

Mergi la inceput