FIV 81

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ceci, merci mult de incurajari! sa dea DD sa nu fie nimic, ca nu cred ca mai am putere sa-mi mai fac griji si ptr altele inafara de FIV; eu inca nu vreau sa ma gandesc ca mai am asa putin pana la o noua incercare! tot de zilele alea dinainte de test mi-e si mie cel mai groaza!
Sheri, stai linistita, ca postarea ta a fost exact cum ai intentionat sa fie : super haioasa! cred ca toate fetele sunt de acord! trebuie sa mai facem si haz de necaz, ca altfel o luam razna!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Medamaya, am fost azi acolo la cabinet, dar nu era nimeni in afara de cainele care aproape ca m-a papat prin gard! Se pare ca au inchis "pentru public" fiind luna de concediu! Daca vrei incerc la inceputul lui septembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sheri, la faza cu spartul borcanului eu l-am atentionat pe al meu sot sa fie atent si sa nu scape borcanasul. Si mi-a zis ca daca-i scapa pe jos ii ia cu spatula ca si asa rezista 2 zile. Macar daca i-ar fi scapat ca poate se agitau un pic si aveam si eu mai multi embrioni.
Eu cred ca barbati se plang ca trebuie sa faca si asta si asta... pentru ca nu e din cauza lor sterilitatea. Oare gresesc? Vad ca sotul meu nu are nici un fel de probleme de genul "nu ma duc la analize". Poate se simte "vinovat" si face tot ce i se zice la acest capitol.

Fetelor, inca sunt cu pumnii stransi. Sa dea DD sa ne anuntati ca sunteti .

Liana, cum as putea sa nu-ti tin pumnii ?! Inteleg ca ai optat pentru Austria. Bafta multa si sa veniti de acolo 2 sau 3.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ete ca ma manca..nu am stare..tot intrai sa va mai salut odata si va multumesc din tot sufletul la toate..ete cum plec cu zambetul pe toata fataasa!!!
venim si 4 si 5 numai ei sa se prinda
io zic tot inainteeeee!!!
va pupacesc!!!!
paaaaaaa!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Liana, bafta multa! Sa te vad inapoi cu ehipa d fotbal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lachi, ce ai mai facut? A facut domnu' marea analiza?

Sherita, stai linistita, borcanelul e de plastic, nu se sparge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danutza tu stii cat de mult te iube io multumesc!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nu, Danutza, normal ca nu a facut-o! Ce atata graba? Ca doar suntem tineri: eu 37 el 53 juma'! POate prin toamna in colo s-o faca...oricum luna asta no way nici la Cocei, nici la Moisa nici la privat nici la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Crinuta eu am facut primul fiv cu UN fsh de 14.7 si la al doilea fiv am avut 11.847 ,a scazut pentru ca am luat DIANE 35 .
Dar restul analizelor le-am avut bune .

GINA 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Liana, iti doresc mult noroc in marea incercare, si ma rog sa va intoarceti cu bbic (bbicsi ) la purtator ! Esti in inima noastra, a tuturor fetelor, si acum gandurile noastre si pumnii nostri se...strang pentru tine si sotul tau ! Drum bun maine in marea calatorie si sa fi sigura ca ne vei lipsi ! Fie ca Bunul Dumnezeu sa te atinga bland cu privirea si sa reusesti !

Bafta multa si tuturor fetelor care sunt in focuri acum, si celor care sunt in pregatire !

Laura

Mergi la inceput