FIV 81

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Olteanca mea draga te pup dulce,ai grija de tine si hai cat mai repede inapoi cu bebe la purtator ca deja ne e door de tine.Tinem pumnii stransi si sa dea Domnul sa se lase cu bebe!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de la mare (unde doar ce s-a mai luminat dupa o furtuna cu tunete si fulgere)!

Liana , eu iti tin pumnii si aici, si peste tot, si ma rog sa vii cu vesti d-astea !
Ceci, esti mai scumpa la vedere! mi-era dor de tine! iti urez succes la toamna , sa iasa cu ockishori!
MRL, bine-ai revenit! sper sa aiba efecte pozitive trat. cu AC! concediu placut!
Zouzounaki , multa bafta si reusita frumoasa cu FIV! sa ne tii la curent!
Oana-Dana , burtica poate sa te doara si in primele saptamani de sarcina,asa ca la ciclu. Nu te mai framanta atat, eu ma rog sa va dea DD un bebe acum, la amandoua , si Adeliei, si sarbatorim cu voi luni 2 teste pozitive!
Iliuta ,!

Crinuta,Moni,Meda, Lachi,Cristinici,si restul FIV-oaselor, !

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu asa e m-am cam scumpit in ultimul timp.Nu mai apar asa pe oricat ci doar pe valuta forte!
Sincer nu am avut nimic de zis interesant,dar stii ca v-am citit zilnic nu?Oricum incerc sa-mim fac o programare la Cocei dar se oare ca pana in sept nu am sanse.Sper ca in oct sa o vad si cine stie poate in noiembrie fac si eu ceva.Iti dai seama ca sper prea mult dar nu se stie niciodata!Asa ca ce-o vrea Domnul aia va fi!
Tu cand mai pleci la Szeged?Te pupic dulce dulce!

cecilia

Mergi la inceput

Ceci, la Szeged am programare pe 06 septembrie, ma duc la control si sa stabilim cand incep al2lea FIV; oricum, daca totul e ok la consult, probabil ca voi incepe in Octombrie.Acum am emotii sa nu fi facut chisturi pe undeva, ca ma jeneaza si sanii un pic, si pe la ovare am niste tensiuni ciudate din cand in cand. Oricum ma "naturalizez" cuu tinctura de zmeur si Vitex; sper sa aiba efect in caz de ceva, pana ajung la echo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Sheritra protocolul lung l-am facut si cu doze foarte mari. Si ca urmare m-am trezit acum cu hormonii la pamant, adica la cer, ca sunt valorile crescute. Asa cum zice si Lachi barbatii nu au de facut decat foarte putin. Iar al meu se plangea si ca trebuie sa faca acea treaba si eu nu-mi dau seama ce conditii sunt si ca toti vad cand se duce el in camera aceea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Asa-i fetelor, ca am intrat si eu de dimineata in ciuful consortului.
Plecam sa dam sange pt analize de FIV si-I spun sa nu bea cafea inainte.
“Da’ de ce?” Ei, d’aia! C’asa zic eu! Nu sport, nu renunta la berica, ceva acolo sa imbunatateasca si el productia de gigei, dup ace ca face trei gigei amarati, mai intreaba si de ce. Pai mie mi-ar fi rusine, as face ceva sa-I inmultesc, ca la loto.
El nu, da’ de ce trebuie sa fumeze mai putin sau deloc, ca ce treaba are, da’ de ce nu poate bea o gura de berica, ce poate sa faca un pahar de vin, ce cred ca daca nu gusta un pic o sa-i creasca milioane in burta?
Da’ ce, tiganii se lasa de tutun cand fac puradei, dar stie el pe unul care bea si fuma de nu-l vedeai in norul de fum si are garla de copii, ca lui Cocei a zis ca are destui doua mil pt o amarata de IA, de ce sunt eu mai rea?
Iar spermograma? Ca nici doctorii nu stiu mai multe, niciodata ce da el la borcan nu este la fel de “vascos”, “frumos”, “galben” ca untul de tara, “opalescent” ca un Jack Daniels vechi de 50 de ani, gustos ca un ecler, mult cat o “cinzeaca”, condimentat ca un ghiudem, si frumos ca un tigan, ca cel pe care il face acasa, asa ca totul e bulsit!
Si mai si rade lumea de el pe holuri, si ca daca se impiedica si cade pe trepte si sparge borcanul, ca-s cam alunecoase holurile, a vazut el, si daca nu i se sc…ca el fara mine n-are spor in viata…!
Numai alintaturi!
“DA’ de ce mi-a luat atat sange, da de ce sa scot plasturele, da de ce am ameteli, da de ce fac si eu analize, ca-s sanatos tun, da de ce….

Sheritra

Mergi la inceput

Sheri, esti tare! hai ca m-ai facut sa rad, desi aveam o stare mai ceva ca vremea urata de afara! asa sunt barbatii astia, zic ca suntem noi exagerate, dar ei sunt mai fricosi si mai prapastiosi decat povestea cu "drobu' de sare" important e sa se lase dus, oricat de bombanitor ar fi ( ca si al meu, de altfel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Apropo de subectu "camera de groaza". Unde e situata ? Barbate-miu e cam nevricos, daca e plasata de vreun hol plin de lume si galagie si toata lumea va stii ce face el acolo, pot sa-mi iau adio de pe acum de la gigei instant, iar partea nasoala este ca pana la spital fac vreo ora.

Mergi la inceput

Mai fetelor eu cred ca s-au cam dereglat toti barbatii astia.Dupa ce ca fac doar o chestie care atunci cand erau tinerei le facea mare placere,se mai si plang atat ca iti vine sa-i inchizi in caemera de tortura pe toti vreo saptamana asa sau sa mearga la FIV in locul nostru si poate asa le trece pofta de figuri.Stie Dumnezeu de ce a lasat ca femeia sa fie,ca soriceii astia nu ar fi rezistat luni plus nasterea in sine.Eu una zic sa-i speriam cu banca de donatori ca poate asa se mai linistesc.
Andicu mai ai putin atunci.Nu te speria ca e normal sa simti asa dupa FIV.Dupa biciuirea organismului cu trat.FIV e normal sa ai si unele reactii mai ciudate dar care sa nu aiba consecinte grave.Iti tin pumnii sa fi ok la control si sa poti face FIV cat mai curand posibil!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pt cine a citit ce am scris, , mea culpa, am vrut sa fie ceva hazliu, nu mi-am dat seama, uneori sunt prostanaca, sper sa ma iertati!

Sheritra

Mergi la inceput